Ešte možno skúmajú a fotia kto prejde na červenú, to by bolo logickejšie. Tiež by ale nemuseli zavadzať práve tam.
Arogantni vodici na cestach
Re: Arogantni vodici na cestach
Ale stoja tam v tej búdke aby si náhodou nešiel 70. 
Ešte možno skúmajú a fotia kto prejde na červenú, to by bolo logickejšie. Tiež by ale nemuseli zavadzať práve tam.
Impossibru na tom stavenisku v ZV 
Dneska zas predbiehac. Klasicky nadjazd nad dialnicov (konkretne medzi Sencom a Blatnim) Isiel som ja predomnou este jedna fabia smerom TT, uz sme boli na vrchole nadjazdu a isli dole, oproti viac aut, prva dodavka a tusim nejaky starsi bmw sa rozhodol predbiehat, ale keby aspon svizne, obaja sme museli pribrzdit a uhnut sa na hraj. Ako keby nemohol pockat za nandjazd, kde ma peknu rovinku.
Vacsinou si jazdu nahravam, akurat teraz som nedal. Zakon schvalnosti.
Vacsinou si jazdu nahravam, akurat teraz som nedal. Zakon schvalnosti.
Haha, včera som stretol môj najobľúbenejší cestný druh
Niežeby bol megaarogantný, ale ich správanie je mi smiešne.
Vchádzam do dediny (nejazdím tam pomaly, 60 tachometrových zvyknem držať) a už vidím ako sa za mňa zaraďuje 4-kový Golf, dotlčený, oškretý, no proste vyjazdená kraksňa. Nalepil sa mi na zadok a dával mi najavo svoju snahu, mohol mať tak okolo 20. Tak som mu blikol nech ide, nezbedník jeden a ako ma obiehal tak z výfuku mu išiel taký čierny dym, že sa mi v aute zopla automatická recirkulácia kvôli zvýšeným emisiám
Milujem takýchto majstrov sveta, púšťam ich zásadne pred seba nech idú, sú nebezpečný pre každého. Podľa odhadu si to rúbal cca 150 (za dededinou som išiel 110 a veľmi rýchlo sa strácal z dohľadu).
Idiot #2. V noci som išiel domov, dobehnem nejakú Oktávku, ktorá si to šinie cca 80 a tak som ju zfleku trhol, dosť som sa už ponáhľal do postele...a ten fas mi to asi z pomsty napálil rovno diaľkovými do zrkadla..no pochopí to niekto? Navyše ako som sa neskôr dozvedel urobil presne toto isté aj mojej priateľke, ktorá vyrážala asi 10 min pred mnou.
Vchádzam do dediny (nejazdím tam pomaly, 60 tachometrových zvyknem držať) a už vidím ako sa za mňa zaraďuje 4-kový Golf, dotlčený, oškretý, no proste vyjazdená kraksňa. Nalepil sa mi na zadok a dával mi najavo svoju snahu, mohol mať tak okolo 20. Tak som mu blikol nech ide, nezbedník jeden a ako ma obiehal tak z výfuku mu išiel taký čierny dym, že sa mi v aute zopla automatická recirkulácia kvôli zvýšeným emisiám
Idiot #2. V noci som išiel domov, dobehnem nejakú Oktávku, ktorá si to šinie cca 80 a tak som ju zfleku trhol, dosť som sa už ponáhľal do postele...a ten fas mi to asi z pomsty napálil rovno diaľkovými do zrkadla..no pochopí to niekto? Navyše ako som sa neskôr dozvedel urobil presne toto isté aj mojej priateľke, ktorá vyrážala asi 10 min pred mnou.
Ja tiez pustam, neriesim, presne ako hovoris bud sa budem rozculovat ze sa lepi alebo uhnem bokom a je po probleme.
Obvykle ked sa pustim do "nahanacky" tak sa takyto golfista zosere pri prvej zakrute takze ani sranda s nimi neni...
V poslednej dobe uplne salamparky, vidim ho uz z dialky letet tak uz som na boku a problem sa vyriesi skor nez zacne
Obvykle ked sa pustim do "nahanacky" tak sa takyto golfista zosere pri prvej zakrute takze ani sranda s nimi neni...
V poslednej dobe uplne salamparky, vidim ho uz z dialky letet tak uz som na boku a problem sa vyriesi skor nez zacne
takto dopadli moji kamarati pre tyzdnom dedina nededina 150km
http://www.cas.sk/clanok/248495/smrteln ... in-21.html
http://www.cas.sk/clanok/248495/smrteln ... in-21.html
Ved toto je dovod preco radsej uhnem aby som sa nahodov nestal tercom dostrelu ja, nech si tam pekne najde nejaky svoj stromcek, ja sa bojim.
Ja sa nebojím, ale mám sa rád 
Strach o seba preto ze sa mam rad, tak? 
Dnes v BA, blonďatá pipka v kabriolete s otvorenou strechou... najprv stála 5s na zelenej kým sa konečne pohla, potom sa vliekla 40 v pravom pruhu, na ďalšom semafore sa rozbiehala slimačím tempom a následne sa preradila do ľavého pruhu (bez smerovky), kde pokračovala svojou obľúbenou 40-kou. Netuším, či nevedela šoférovať, alebo si len užívala slnečný deň, ale tak či tak úspešne znižovala plynulosť celej premávky.
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
to mas tak ked sa stretnu dva chromozomy X, neznaci to nic dobre, mali by im povinne dat vramci autoskoly aj jazdy v spicke, agresivnu jazdu v spicke, alebo ja neviem co, nech nejsu priposrate v tej premavke a jazdit a jazdit a jazdit...ne ako slecny co poznam, spravia vodicaky a prvykrat sadnu do auta po xy rokoch a potom idu ako kura s plnymi gatami...
vcera ma tiez taka jedna krasavica na Renaulte Twingo brzdila asi pol dna, neskutocnymi rychlostami na hraniciach adhezie gum, ze som nevedel ani len 3ti kvalt zaradit, samozrejme o 3 poobede ju obehnut nemas ako...
vcera ma tiez taka jedna krasavica na Renaulte Twingo brzdila asi pol dna, neskutocnymi rychlostami na hraniciach adhezie gum, ze som nevedel ani len 3ti kvalt zaradit, samozrejme o 3 poobede ju obehnut nemas ako...
Dnes som na rovinke predbiehal pomalšie auto ... pred nami ani v protismere nešlo žiadne auto, za nami taktiež nie. Tak som v pohode predbiehal. Keď sme boli na rovnakej úrovni, tak si ma vodič všimol
ale myslel som si že dostal infarkt. Tak sa naľakal a uhol ku krajnici ... čakal som už, že ho uvidím v priekope. Nazvať ho arogantným nie je asi presné, ale neuškodilo by, keby sa poniektorí častejšie pozerali do tých späťákov
ale myslel som si že dostal infarkt. Tak sa naľakal a uhol ku krajnici ... čakal som už, že ho uvidím v priekope. Nazvať ho arogantným nie je asi presné, ale neuškodilo by, keby sa poniektorí častejšie pozerali do tých späťákov
včera som išiel na kruhový, pred kruhovým asi 30 aút, bolo akurát tak 2:30 poobede, tak si tak stojím v kolóne, a pomaličky sa posúvam na spojke za každým prejdeným autom.. keď tu zrazu sa predo mňa pchá passat combi, keby som ho nezaregistroval, a neubrzdil tak ma nabere... nervy som mal ešte asi ďalších 5minút..
Ako riešite motorkárov ? ... keď ide sám aj dvesto, je mi to jedno ... ak mi vlietne pod kolesá, on sa dochráme.
Minule som ale dobehol kolónu motorkárov čo išli 80 v 90 ke. bolo ich tam asi 20. Krátke rozostupy medzi sebou, niekedy dvaja traja medzi sebou ..
Nemožné ich predbehnúť. To už kamión ktorý predbieham sa lepšie uhne než oni ...
Nemám nič proti motorkárom, ale nech do riti jazdia normálne, aby nezavadzali keď idú v skupine alebo aby nerezali poniektorí tie zákruty až do protismeru.
Minule som ale dobehol kolónu motorkárov čo išli 80 v 90 ke. bolo ich tam asi 20. Krátke rozostupy medzi sebou, niekedy dvaja traja medzi sebou ..
Nemožné ich predbehnúť. To už kamión ktorý predbieham sa lepšie uhne než oni ...
Nemám nič proti motorkárom, ale nech do riti jazdia normálne, aby nezavadzali keď idú v skupine alebo aby nerezali poniektorí tie zákruty až do protismeru.
Hm, takéto niečo sa mi ešte asi ani nestalo... Každopádne by som to asi riešil pomalým obiehaním s tm, že ak by zaberali celú cestu, tak by som ich na obiehanie upozornil klaksónom (ono moje autá počuť dosť, takže by som asi ani nemusel). Ale v 90% predbiehajú motorkári mňa a nie ja ich - vtedy ich púšťam.
Nerád trúbim na motorkárov a cyklistov aj keď zavadzajú ... poniektorí sa vedia zľaknúť a narobia ešte viac škody
.. Ja motorkárov tiež púšťam, nemám problém keď ma hocikto obehne ... ale oni išli takým crusing tempom, to boli nejaké tie "choppre" .. cestu si užívali, no mne ju znepríjemňovali 
lubenecko: kazde leto sa mi to stane 4-5x. obehnut, neobehnes a tiez neviem kto by si trufol trubit na 20tich motorkarov 
Tak ale ja netrúbim ako cholerik, len drgneš do klaksónu, vtedy to ledva vydá zvuk a navyše im to nerobím rovno za chrbtom 
ak sa ti to uz stalo niekedy vies, ze ti ani male trubnutie nepomoze
oni sa ti proste neuhnu
Maximálna povolená rýchlosť neznamená, že takou sa má aj jazdiť, t.j. napr. v 80km neporušujú žiadny predpis ani plynulosť neobmedzujú. Zároveň sú absolútne rovnakými účastníkmi cestnej premávky, tak prečo by sa mali uhýbať.
Tí, čo dlho jazdia v konzerve (aj ja) odporúčam urobiť si pár kilometrov na bicykli, ak sa dá v meste aj mimo. Vašej ohľaduplnosti to prospeje.
Tí, čo dlho jazdia v konzerve (aj ja) odporúčam urobiť si pár kilometrov na bicykli, ak sa dá v meste aj mimo. Vašej ohľaduplnosti to prospeje.