Arogantni vodici na cestach
Re: Arogantni vodici na cestach
No len na tom videu tu vyzerá tak, ako keby na tej tráve dostal šmyk a skrížil tej dodávke cestu.
-
vladenko007
VIP
Máš pravdu v prvej chvíľke som myslel že ho chce trošku bloknúť za odmenu.
Určite by si neničil Camaro. Ten v Camare je exemplárny ko*ot, na druhú stranu, ten v tom SUV je iba o trošku menší ko*ot. 99% času bezdôvodne v ľavom pruhu, išiel o štvrť kilometra rýchlejšie ako tie kamióny.
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...je vcelku zrejme, ze vodic SUV tak isiel zamerne, aby vodica camara vytocil... je to poznat na tom, ako vodic SUV brzdi a pridava... takze je jasne, preco siel v lavom pruhu o stvrt kilometra za hodinu rychlejsie ako tie kamiony, a urcite to bezdovodne nebolo 
Ten na Camare tam doletel ako velka voda a chcel sa tam vopchat. Prislo mi to ako keby to bol bratislavcan v tom acamare, rovnaky sposob jazdy. Kluckoval, vykukal, tlacil sa, len tento aspon smerovku pouzil.
Ja som to ale myslel tak, že on išiel v tom ľavom pruhu ešte v čase, keď Camaro bolo ďaleko za ním.
Síce nemôžeme tušiť, prečo sa vodič na Camare ponáhľal, každopádne vodič toho trucku sa zachoval ako maximálny čurák. Jeho nemalo čo zaujímať, prečo sa niekto ponáhľa - ak ide vyššou rýchlosťou ako on, má ho jednoducho pustiť a nie ho "vyškolovať" tým spôsobom, že ho bude blokovať.
Podiel viny na tom majú obaja šoféri, ale ak sa týpek na Camare ponáhľal z objektívnych príčin, tak je vina jednoznačne na strane vodiča trucku.
Podiel viny na tom majú obaja šoféri, ale ak sa týpek na Camare ponáhľal z objektívnych príčin, tak je vina jednoznačne na strane vodiča trucku.
Lenže ten na tom Camare sa chcel pred tú dodávku natlačiť takým štýlom, že dodávku začal vytláčať z ľavého pruhu na krajnicu. Ak už by som mal niekoho označiť za agresora a vinníka, ukážem na šoféra v tom Camare.
Vinni su obaja a navyse vodic Camara by mal ist na psychotesty. Zacal to on svojou agresivnou jazdou, nasledne ho vodic pickupu uplne nezmyselne blokoval. Navyse ho blokoval velmi dlho. A zaverecnu bodku za to dal znovu vodic Camara, ktory sa nechal vyprovokovat k tomu, ze predbiehal po trave. Ak by mal co i len minimalne znalosti o sportovej jazde, tak by vedel, ze tam takmer urcite dostane smyk, co sa aj stalo.
Cize:
1. Vodic Camara nemal obmedzit vodica pickupu pri pokuse zmenit jazdny pruh
2. Vodic pickupu nemal blokovat lavy pruh
3. Vodic Camara sa nemal nechat vyprovokovat a predbiehat cez stredovy pas
Cize:
1. Vodic Camara nemal obmedzit vodica pickupu pri pokuse zmenit jazdny pruh
2. Vodic pickupu nemal blokovat lavy pruh
3. Vodic Camara sa nemal nechat vyprovokovat a predbiehat cez stredovy pas
Beriem späť, ten v tom trucku až taký ču*ák nie je, až kým neprišlo to Camaro, tak je ešte niekto pred ním a ten to celé brzdí.
-
drop
Medium Star
A co si tym vlastne ten obmedzovac/vybrzdovac chcel dokazat ? Ho chcel vyskolit ? A tak to aj dopadlo. Ja pred seba pustam ked sa niekto ponahla a mam sa kde uhnut. Poznam pocit ked sa ponahlam a stretnem takeho skolitela. Vodicovi v camare proste rupli nervy. Ale uplne zbytocne.
Ked sa nemam kde strcit tak hold smola ale neskacem po brzdach. A ked na dialnici obieham kamiony tak nejdem 130km/h v lavom pruhu zarovno kolonou kamionov. Snazim sa ist rychlejsie nech ich obehnem a nemusim sa medzi ne zaradit kvoli rychlejsiemu autu za mnou.
-
vladenko007
VIP
Ak si všimnete tak ešte do 40-45 sekundy videa je aj pred pickupom auto je tam vidieť tieň.
Takže zrejme vodič pickupu do 45 sekundy chcel ísť možno tiež rýchlejšie a niekto pred ním ho brzdil. A na to ešte dobehlo nedočkavé Camaro.
Takže zrejme vodič pickupu do 45 sekundy chcel ísť možno tiež rýchlejšie a niekto pred ním ho brzdil. A na to ešte dobehlo nedočkavé Camaro.
Obaja su blbci, ale ten v Camare je najvacsi, keby sa nepokusal predbiehat po trave, nic by sa nestalo.
Mimmochodom ja naopak obľubujem takých šoférov ako ten na Camare.
Ak ma chce niekto taký predbehnúť, tak sa mu s radosťou uhnem, hneď sa naňho rovno zavesím a idem za ním ďalej 200 km/h/akoukoľvek rýchlosťou, akou ide on. Predpokladám totiž, že ak by policajti merali rýchlosť, zastavia jeho ako prvého
Ak ma chce niekto taký predbehnúť, tak sa mu s radosťou uhnem, hneď sa naňho rovno zavesím a idem za ním ďalej 200 km/h/akoukoľvek rýchlosťou, akou ide on. Predpokladám totiž, že ak by policajti merali rýchlosť, zastavia jeho ako prvého
-
Grim
Darca
HC 405BL
Vytvárajú sa tu blacklisty šoférov? 
...alebo vas oboch odfotia a budes smutny aj ty.Pilifo napísal:hneď sa naňho rovno zavesím a idem za ním ďalej 200 km/h/akoukoľvek rýchlosťou, akou ide on. Predpokladám totiž, že ak by policajti merali rýchlosť, zastavia jeho ako prvého
A zažil si už prípad, že by niekomu v SR alebo ČR poslali domov pokutu? Lebo ja nie...
Mne sa to chvalabohu nestalo, ale par znamym uz ano. Takze by som sa na lenivost policajtov nespoliehal.
Ešte posledná kontrolná otázka - počul si to priamo od tých známych alebo to boli takí známi, že tvojej kamošky babkinho psa synovec?