Arogantni vodici na cestach
Re: Arogantni vodici na cestach
No asi ho zaujali tie auta na krajnici. Ved ta musel krasne vidiet, Slnko mal za chrbtom, prazdna cesta pred tebou a on to tam len tak posle... skoda ze nevidno SPZ, toto by bolo mozno aj na dodatocnu pokutu.
SPZ je v nazve videa, youtube nahovno komprimuje, v originalnom videu je ju krasne vidiet.
Asi utekal pred policajtami co stali pri krajnici 
Becko na ceskom sne... Idealna kombinacia!
//jefty: nemyslel, nemal cim.
//jefty: nemyslel, nemal cim.
Melon, napr. nad takouto situaciou sa mi rozum zastavuje.... prehladna zakruta, vsade mal rozhlad, slnko za chrbtom a on ti to otoci do smeru tvojej jazdy. Bola to fakt iba nepozornost? Co pre boha v tej chvili robil? Na co myslel?
Ja tiez nechapem, dlha prehladna rovinka (minimalne 500-600 metrov musel vidiet ze prichadzam). Nehody tam byvaju celkom casto, ale to preto ze ti nedaju prednost ked odbocuju z vedlajsej na hlavnu, nie naopak.
Toto je ta krizovatka z jeho pohladu, vidi az donekonecna. https://www.google.sk/maps/@49.183193,1 ... 312!8i6656
Asi to bol proste len tupec.
Toto je ta krizovatka z jeho pohladu, vidi az donekonecna. https://www.google.sk/maps/@49.183193,1 ... 312!8i6656
Asi to bol proste len tupec.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Takto to vyzera v Etiopii na krizovatke 
Krasna ukazka toho, ze ked je clovek debil tak sa aj obycajna cestna kontrola zvrhne na neprijemnu situaciu:
https://www.facebook.com/video.php?v=15 ... =2&theater
Arogancia bez hranic a sam si vyrazne zhorsil svoju situaciu z priestupku na (asi) trestny cin.
Arogancia bez hranic a sam si vyrazne zhorsil svoju situaciu z priestupku na (asi) trestny cin.
Toto nieje arogancia, ale debilizmus...takato kamera zrejme donuti aj policajnu hliadku spravat sa lepsie, takze napad celkom dobry. Tento vodic mi nejak nesedi, nema dovod sa takto spravat...iba ak....zrejme sa niecomu vyhyba, podla mna v tom moze byt alkohol. Keby sa takto spraval v USA, uz asi tasia zbrane a vytahuju ho z auta.GothaR napísal:Krasna ukazka toho, ze ked je clovek debil tak sa aj obycajna cestna kontrola zvrhne na neprijemnu situaciu:
Nieje to len nejaké "promo" video od polície ? Lebo mne to tiež nesedí (to by vodič musel byť fakt debil) a na druhej strane - prečo sa tento záznam dostal vonku ? Nemal by slúžiť len na interné a nie na "internetové" účely ?
Mna to neprekvapuje, idiotov je na svete kopec. Ale sa cudujem ze ti policajti boli nejaky mantavý. Vsak uz mal byt davno vodic von z auta, ked sa pokusil odist.
A to ake kamery testuju? Lebo tato bola dost shitna.
A to ake kamery testuju? Lebo tato bola dost shitna.
-
hojko
Site Admin
Tych kamier je len 6 kusov na testovanie, pisali o tom vari v stredu na sme.sk (alebo na dennikn.sk). Vyzera to tak, ze je to video z RTVS, tak ako tu boli o tom co chodia tocit v aute s radarom (pokuta 650 eur, ktoru chlapik na A8 vyplatil v hotovosti, nedavno tu bolo video o tom (asi dva mesiace dozadu)).
A este sa ten druhy rozculoval...
a este domaci 
V NR pod cintorinom na Chrenovej bezna vec, hlavne ked je Agrokomplex, Autosalon...
Tu si to valim zamysleny a zrazu oproti Ignis NZ-.... a este na mna aj blika, rozculuje sa.
Tu si to valim zamysleny a zrazu oproti Ignis NZ-.... a este na mna aj blika, rozculuje sa.
-
tacosi
Moderátor
Naozaj fantazia.Nadrzovku bez smerovky doprava a este sa mu ma motorkar ospravedlnit,co je tiez sila.
-
hojko
Site Admin
To hej, ale ten motorkar zrejme nesiel podla predpisov, takze je mozne, ze ho ten v spatnom zrkadle poriadne ani nevidel. Neobhajujem ho, sam neznazam tych, ktori nevedia pouzivat smerovky, normalny by som im bral vodicaky rad radom.
A jednanie policajta na urovni. Instantne tykanie, oslovenie "panacku"... A este sam si povie, ze nechce byt na FB bez cepice. Ten bude mat asi dost velky komplex z motorkarov.
-
tacosi
Moderátor
J, vyzera to ze nesiel, ale keby dal smerovku, tak sa motorkar podla toho aj zariadi.
Zapli stroboskopy a ten segin v aute zabudol ako sa vola a co ma robit.
A chcel by som vidiet, ako by ma nejaky trtko donutil, aby som sa este ospravedlnoval.
Zapli stroboskopy a ten segin v aute zabudol ako sa vola a co ma robit.
A chcel by som vidiet, ako by ma nejaky trtko donutil, aby som sa este ospravedlnoval.