pokial ich nenameraju, tak nic. v poslednom case mam zas pocit, ze ich vidim len za radarom..Mrk napísal:audiotrack : a co taky cyklisti ? tych vidim bezne chodit na cervenu...celkom by ma zaujimalo co na to muzi zakona hovoria
Arogantni vodici na cestach
Re: Arogantni vodici na cestach
http://www.topky.sk/cl/100370/1322569/M ... -nedokazu-
ako sa spieva v jednej pesnicke uz zapracovali money money money...
tak ale zas ruku na srdce kazdemu co by sa to stalo a mal by love tak by sa snazil o to iste
ako sa spieva v jednej pesnicke uz zapracovali money money money...
tak ale zas ruku na srdce kazdemu co by sa to stalo a mal by love tak by sa snazil o to iste
ty vole no nakoniec to dopadne tak, ze vobec nesmkskovala, pretoze spala, a ked clovek spi, smskovat sa neda, piť nepila, pretoze z tej nehody bola v takom soku, ze si musela lognut vodky ked videla tu spust, co vlastne nesposobila, drogovat nedrogovala, latky jej nasli z liekov na upokojenie a nehodu vlastne vobec nesposobila, pretoze na ceste mala aj tak vlastne prednost...fuj...peniaze hybu vecami aj tam, kde by sa peniazmi hybat nemalo dat...sport a trestne pravo ... 
hnus velebnosti
hnus velebnosti
A jej prípadný trest je veľmi nespravodlivý. Ona dostane 2-2,5 roka za každého zabitého dôchodcu. Ako k tomu príde, keď taký Breivik dostane za každého mladého človeka iba necelé 3 mesiace...
Karma noticka:
ad1) Písali, že to boli 2 staršie manželské páry, ktoré išli pomôcť synovy-dcére (manželom) na oberačku, takže nepredpokladám, že to boli pubertiaci.
ad2) Temer v každom článku sa píše, že jej hrozí trest 5-10 rokov. Pravdepodobne horná hranica 8 rokov, prípadne exemplárny trest 10 rokov.
Karma noticka:
ad1) Písali, že to boli 2 staršie manželské páry, ktoré išli pomôcť synovy-dcére (manželom) na oberačku, takže nepredpokladám, že to boli pubertiaci.
ad2) Temer v každom článku sa píše, že jej hrozí trest 5-10 rokov. Pravdepodobne horná hranica 8 rokov, prípadne exemplárny trest 10 rokov.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ked som si cital tie slova advokata, tak nezneju az tak zle. Urcite kazdeho z nas v autoskole uz davno pradavno ucili, ze ak sa stane nehoda, netreba pozit alkohol po nehode, pretoze by sa to mohlo povazovat a mylit s tym, ze alkohol bol pozity pred jazdou a teda vodic soferoval uz pod vplyvom. Takze ako argumentacia z pravneho hladiska je to vhodna, nakolko na mieste bolo vidiet podla fotiek aj flasu (tusim vodky). Ak vezmem slova toho advokata, ze auto bolo poskodene najma v lavej casti, tak sa da suhlasit s tym, ze ten naraz musel byt do lavej casti a je mozne, ze skutocne male Puto vybocilo do laveho pruhu tesne pred nehodou, takze nebolo mozne narazu predist. Zazil som podobnu situaciu a to niekolkokrat, raz to bolo na dialnici, ked som isiel okolo 200km/h a teste predo mnou sa v rychlosti okolo 100km/h zaradila dodavka, ktora predbiehala kamion. Mal som co robit, aby som to z tej rychlosti ubrzdil a nebyt suchej vozovky a primeranych pneu, tak neviem, neviem. A pokial si vodic/ka v Punte myslel/a, ze to stihne, je jedno, ci islo BMW rychlostou 130, 160 alebo 200km/h, clovek sa nepozera do zrkadla zlomok sekundy, teda aspon ja sa pozriem, ze ci to auto nejde rychlejsie ako by sa zdalo..., navyse si myslim, ze aj keby slo BMW pomalsie, Punto by zrejme BMW obmedzilo, resp. ohrozilo, takze by som dal kludne vinu aj vodicovi Punta.
Nezastavam sa v tomto pripade nikoho, slova advokata su take, aby dokazal svojho klienta oslobodit, pripadne znizit co najviac trest. Ak to bola vina vodicky, tak v poriadku, nech si odsedi aj tristo rokov, len treba preskumat, ci nespravila chybu aj posadka Punta.
Nezastavam sa v tomto pripade nikoho, slova advokata su take, aby dokazal svojho klienta oslobodit, pripadne znizit co najviac trest. Ak to bola vina vodicky, tak v poriadku, nech si odsedi aj tristo rokov, len treba preskumat, ci nespravila chybu aj posadka Punta.
http://natankuj.sme.sk/c/6521220/kamera ... -utek.html
Čo poviete? Podľa mňa úplne zbytočne zdramatizovaná situácia. Vodič Sorenta si to trúbenie mohol odpustiť a vodič RR si zase mohol odpustiť to náhle spomalenie.
Čo poviete? Podľa mňa úplne zbytočne zdramatizovaná situácia. Vodič Sorenta si to trúbenie mohol odpustiť a vodič RR si zase mohol odpustiť to náhle spomalenie.
-
vendo
Guru
a naco mame potom v autach tie truby? ak nie na presne taketo situacie?
tak isto ked mi niekto neda prednost, pripadne sa mi zaradi do pruhu cim ma vyrazne obmedzi (z 50-60 na 20 napr) tak trubim, co mam sa len tak pozerat a nic? aj na biku ked nejaky debil "len auta su na ceste podstatne" mi skrizi cestu tak ukazujem rukami kadeco a kricim vybrane slova, to nemam podla teba nic robit? proste to nechat tak?
a k tej rezeske, hojko, ano punto mohlo obmedzit, lenze, ak sa jej dokaze rychlost 200 tak ta vina z punta prakticky pada, kedze ona nemala co robit v takej rychlosti na tej ceste (ako aj ty
) proste ked idem v meste 100 a niekto sa mi zaradi tak ze musim zbrzdit na 50 tak je to proste normalne lebo som ja debil a ja som siel rychlo, keby idem 50 nic sa nestane, nikto nikoho neobmedzi
tak isto ked mi niekto neda prednost, pripadne sa mi zaradi do pruhu cim ma vyrazne obmedzi (z 50-60 na 20 napr) tak trubim, co mam sa len tak pozerat a nic? aj na biku ked nejaky debil "len auta su na ceste podstatne" mi skrizi cestu tak ukazujem rukami kadeco a kricim vybrane slova, to nemam podla teba nic robit? proste to nechat tak?
a k tej rezeske, hojko, ano punto mohlo obmedzit, lenze, ak sa jej dokaze rychlost 200 tak ta vina z punta prakticky pada, kedze ona nemala co robit v takej rychlosti na tej ceste (ako aj ty
Počkaj, ale sleduj aj autá okolo. RR nejde o moc pomalšie ako strieborný VW pred ním, takže Sorento určite nebolo výrazne obmedzené. Tam to vyzerá, že vodič Sorenta ešte naschvál pridal - ale je to len môj dohad, lebo kamera nemá GPS a neukazuje aktuálnu rýchlosť. Ešte je tu aj možnosť, že kamera dosť skresľuje a zo záznamu to vyzerá banálnejšie, ako to bolo v skutočnosti.
vendo asi ťa sklamem, ale vina vždy padne na toho, kto spraví chybu. Či už nedá prednosť alebo sa vpichne niekam. Ak sa ale zistí, že ten druhý šiel prirýchlo, tak bude trestaný len za tú rýchlosť. Takže vina vôbec nespadne z toho, čo sa niekam strčil alebo nedal prednosť. To len tak pre informáciu.
Ach, tieto prasácke vybrzdovačky už sa stávajú pomaly ale isto súčasťou premávky aj u nás. A to som si myslel že za Ruskom - krajinou, ktorá má jedných z najagresívnejších a najnedisciplinovanejších vodičov zaostávame.
Ako tak pozerám, kamera do auta bude zachvílu povinná výbava na cesty plné bláznov.
Ako tak pozerám, kamera do auta bude zachvílu povinná výbava na cesty plné bláznov.
Ludia su na trubenie precitliveli. Ako keby tym trubiaci znevazil ich dostojnost.
Neviem, osobne by som netrubil, celkom bezne hentake zaradovanie (tym nehovorim, ze spravne, ale na dennom poriadku). Este tam aj obchadzal to auto.
Na druhej strane uz ked niekto truby, nebudem jak debil brzdit mu pred nosom.
Na druhej strane uz ked niekto truby, nebudem jak debil brzdit mu pred nosom.
-
Grim
Darca
...ja by som trúbil...
tu trúbili obaja
Noobsz DJ napísal:vendo asi ťa sklamem, ale vina vždy padne na toho, kto spraví chybu. Či už nedá prednosť alebo sa vpichne niekam. Ak sa ale zistí, že ten druhý šiel prirýchlo, tak bude trestaný len za tú rýchlosť. Takže vina vôbec nespadne z toho, čo sa niekam strčil alebo nedal prednosť. To len tak pre informáciu.
nie je to vzdy tak. Kamos sa pichol na pristavnom pred auto, to ho zotrelo samozrejme a na vine bol on.. Inak som ta ista povaha, trubim kricim, ukazujem
Vcera som mal pocit, ze sa aroganti vodici vratili do skol.. bolo ich dost teda.. prazska ulica (BA) ich priam pritahuje..
sorento vs RR... netrubil by som, vela krat sa predomna niekto hentak pichne, preto si nechavam radsej odstup na minimalne 2 auta, ze ked sa predomna pichne, nemusim tak zhurta brzdit... a vela krat sa aj ja pichnem, ked ma nikto nechce pustit a na smerovke tam idem uz dobru minutu... tak odstartujem a pichnem sa... ked nevedia pustit, nech brzdia teda... slusnost by na ceste mala byt a viac ma irituju blbci, co idu z pruhu do pruhu bez smeroviek... alebo vidia rychlejsie auto a nepustia, ale budu sa dalsieho pol kilometra drzat v tom vydzubkanom lavom pruhu... ci mesto, ci mimo, netrapi ma... kym neodbocuje, nema tam co hladat
-
marek carey
Medium Star
Iny paradox.Eras napísal:vidia rychlejsie auto a nepustia, ale budu sa dalsieho pol kilometra drzat v tom vydzubkanom lavom pruhu... ci mesto, ci mimo, netrapi ma... kym neodbocuje, nema tam co hladat
-
Fabo
Hardcore addict
Najlepsi su taki, co smerovku daju vtedy ked sa uz vyrovnavaju v druhom pruhu. A ked na to otcovi daco poviem tak mi odpovie akurat "vsak som daval [smerovku]"... A idealne na dialnici.Eras napísal:slusnost by na ceste mala byt a viac ma irituju blbci, co idu z pruhu do pruhu bez smeroviek...
plusminus napísal:
nie je to vzdy tak. Kamos sa pichol na pristavnom pred auto, to ho zotrelo samozrejme a na vine bol on.. Inak som ta ista povaha, trubim kricim, ukazujem
Vcera som mal pocit, ze sa aroganti vodici vratili do skol.. bolo ich dost teda.. prazska ulica (BA) ich priam pritahuje..
Kto je to ten "ON", čo bol na vine? Ten tvoj kamarát alebo ten, čo nabúral tvojho kamaráta zozadu? Z toho tvojho príspevku to nie je jednoznačné. Aspoň ja to teda neviem určiť jednoznačne.
Mas ty vobec vodicak? Ak ano, tak by si mal vediet, ze v meste mozem jazdit vlavom pruhu kolko len chcem a ty sa mozes aj na hlavu postavit.Eras napísal:ci mesto, ci mimo, netrapi ma... kym neodbocuje, nema tam co hladat