ARTMEDIA BRATISLAVA vs. CELTIC GLASGOW

O športe...

Myslite si, ze po senzacnom domacom vykone Artmedia Bratislava cez Celtic Glasgow postupi, alebo nepostupi?

Postupi.
54
77%
Nepostupi.
11
16%
Neviem.
5
7%

Celkom hlasov: 70

Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

ARTMEDIA BRATISLAVA vs. CELTIC GLASGOW

Príspevok od používateľa Tomasito »

Ohlasy médií na šokujúcu prehru Celticu Glasgow s Artmediou Bratislava (0:5) v prvom zápase 2. predkola futbalovej Ligy majstrov:

BBC (Anglicko): "Celtic pokorený pri Strachanovej premiére! Celtic utrpel jednu z najzahanbujúcejších prehier vo svojej histórii v prvom súťažnom zápase pod vedením Gordona Strachana. Neuveriteľne hrajúca Artmedia pochovala nádeje Celticu dvoma gólmi v rozpätí troch minút a Halenárov tretí gól rozburácal tribúny."

celticfc.net (Škótsko, oficiálna klubová stránka Celticu): "Púť Celticu v Lige majstrov dostala v Bratislave poriadnu trhlinu po prehre 0:5 s Artmediou."

AFP (Francúzsko): "Katastrofická premiéra Gordona Strachana na lavičke Celticu v zápase Ligy majstrov. Škóti môžu o šesť dní v Glasgowe dúfať už len v zázrak, aby zostali naďalej v hre v tejto súťaži."

Kód: Vybrať všetko

http://www.profutbal.sk/clanok26444.htm
____________________________________________________________________________________________________
Shock! Myslim, ze kazdy kto pozna Celtic Glasgow mohol len tazko ocakavat takuto senzaciu... Congratulation Engerau! :aasmile29:
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

No tom som necakal po tom kole s Alma-Atou. Ak to neposeru v Skotsku tak su za vodou.
aquafresh1
Star
Star

Príspevok od používateľa aquafresh1 »

jaska ze postupia,5 golov je 5 golov... 8)
dallas96
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dallas96 »

ROKI49 napísal:No tom som necakal po tom kole s Alma-Atou. Ak to neposeru v Skotsku tak su za vodou.
podla mna ani najwesci optimisti by netipowali takito wysledok.Dozwedel som sa ho az teraz na fore a ete tomu newerim ze dali petku celtiku :shock: :shock: :shock:
j
Darca
Darca

Príspevok od používateľa j »

dallas96 napísal: podla mna ani najwesci optimisti by netipowali takito wysledok.Dozwedel som sa ho az teraz na fore a ete tomu newerim ze dali petku celtiku :shock: :shock: :shock:
dali a vsetko pekne goly.

Myslim si ze artmedia postupi, ved to by musela prehrat 6:0 a to je podla mna nerealne
ivank
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ivank »

j napísal: dali a vsetko pekne goly.

Myslim si ze artmedia postupi, ved to by musela prehrat 6:0 a to je podla mna nerealne
nie je ale moze byt tak ale dufam ze si to neposeru
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

ja tomu este teraz neverim. Vsak 2:0 by bol pekny vysledok a nie takyto debakel! Sak to si zapise Celtic do historie a moznu si aj pozru kdeze to vlastne boli na tom Slovensku. Uplne ma triaslo ked som zbadal ten vysledok. Snad este teraz sa mi sniva - klobuk dolu Artmedia - takto sa ma reprezentovat!
smrt
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa smrt »

este nepostupili ved pred par rokmi hral puchov doma s barcelonou perfektne a vonku dostli 8-0 :lol:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

smrt napísal:este nepostupili ved pred par rokmi hral puchov doma s barcelonou perfektne a vonku dostli 8-0 :lol:
Mojko lenze to bolo po domacom zapase 1:1 aj to zazrakom v nastavenom case a nie 5:0 debakel a tomu aj odpovedajuca predvedena hra!
igees
Novice
Novice

Príspevok od používateľa igees »

Vyděl jsem skoro celý zápas, přepínal jsem na Olomouc vs. Hamburk, ale všechny góly jsem vyděl tzv. live :D
A musim říct že mě hráči obou klubů hodně překvapili, Celtic tím že nedal ani fíka a Artmedia že jich dala 5.

Tímhle výkonem postoupíte třeba až do LM. :aasmile29:
a pak třeba ... :smt112
wolow
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolow »

podla mna urcite postupi ARTMEDIA ... sak po takom vykone (ked si CELTIC ani neprdol) kebyze si nechaju taku prilezitost ujst ... ta uz neviem ... :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Som pocul ze 5:0 a som ostal zarazeny, tak som pozrel na nete a fakt 5:0. Cize Celtic by musel doma vyhrat aby nevypadol aspon 5:0 (na remizu)... a ak by Petrzka strelila aspon gol, tak je to hned 7:1 na postup co nie je realne.
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

Ja som bol vcera cely den prec a prisiel som akurat, ked bola na Ta3 tlacovka. Ked som zbadal vysledok 5-0, tak som si pomyslel, ze nas dobre rozstrielali, ale ked som sa pozrel este raz, tak ma skoro hodilo o zem. Fakt som tomu nemohol uverit a stale som z toho prekvapeny. Klobuk dolu, Artmedia!
TheEliTe

Príspevok od používateľa TheEliTe »

Postupi 8)
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

taky dobry futbal som davno nevidel... skoda len ze to nedavala aj nejaka ina tTV ako galaxia...

Artmedia RULEZ!!! :D
frodimir1
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frodimir1 »

A takymto vysledkom by mohol skoncit kazdy zapas aj dedinskeho klubu proti Real Madridu(no mozno nie), ale moznost by tam bola !!!!
Ved si to len predstavte, titulok v novinach " REAL MADRID BOL PREKONANY UBOHYM DEDINSKYM KLUBOM NA SLOVENSKU !!!! "
Tak kazdy hrac z toho dedinskeho klubu by urcite mal zaistenu buducnost !!!!
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rsc »

Krotil by som emocie, lebo kto pozeral ten futbal, videl ze to nebol ten Celtic s pred dvoch, troch rokov - ma novy tym (teda cast hracov) a hosi sa este hladaju.

Zapas vysiel perfektne Artmedii (hrala fakt dobre) a uplne nevysiel Celticu. Niektore sance Celtic mohol pokojne dat.

Ale snad to uz Petrzalcania nepustia a postupia. Tak nech sa im dari.
frodimir1
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frodimir1 »

jasne ved ja som ho neviedl, ale nebola by to sranda ???
0908
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 0908 »

deblasco napísal:taky dobry futbal som davno nevidel... skoda len ze to nedavala aj nejaka ina tTV ako galaxia...

Artmedia RULEZ!!! :D
aj mna to nastvalo ze to nedavali v telek ale poucia asa pre dalsie roky hadam a ja som pozeral tiez len na ta3 tlacovku a dobehol bracho aby som si dal ta3 ze petrazalka vyhrala 5:0 neveril som az kym som neuvidel
turban
Expert
Expert

Príspevok od používateľa turban »

ja som to videl vsecko spoza brany na Ccku a tiez som neveril. sme si mysleli ze sme este zhuleny zovcera
Napísať odpoveď