ARTMEDIA BRATISLAVA vs. CELTIC GLASGOW
Hura
Mno tak nakoniec si poskakujem a kricim HURAAA HURAAA.....Artmedia postupila cez Celtic. Konecne niaky vyraznejsi uspech v slovenskom klubovom futbale. Verim ze artmedia dostane lahkeho supera a postupi do ligy majstrov!!! Artmedia rulezzz

-
adr3nal1n
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
skoda debaklu, tymito slovami hodnotil zapas vlado weiss ked prisiel po zapase do kabiny gratulovat sam pan Jozef Venglos a ten mu na to odpovedal ze inter milano, ajax amsterdam, glasgow rangers tu chytili sestku...Tomasito napísal:Skoda toho debaklu- mohli sme dat aspon 1 gol, ale Engerau historicky postupuje cez Celtic Glasgow! Congratulation!
a historia bude pamatat len a len vysledok z domaceho zapasu
-
rsc
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna to vystihol jeden anglicky dennik, ze Artmedia ukazala, ze je len priemernym muzstvom, ktore nema v LM co robit - samozrejme asi neboli radi, ze Celtic nepostupil, preto si Petrzalku trocha podali, ale s tym, ze je priemerne mustvo by som suhlasil. Moj tip je, ze cez Partizan uz neprejde, aj ked by som jej to prial.
Ja si to myslim tiez, avsak od Anglicanov vyznievaju taketo slova bezprostredne po porazke Celticu Artmediou dost blbo.rsc napísal:Podla mna to vystihol jeden anglicky dennik, ze Artmedia ukazala, ze je len priemernym muzstvom, ktore nema v LM co robit - samozrejme asi neboli radi, ze Celtic nepostupil, preto si Petrzalku trocha podali, ale s tym, ze je priemerne mustvo by som suhlasil. Moj tip je, ze cez Partizan uz neprejde, aj ked by som jej to prial.
Suhlasim, ale to nemeni nic na tom, ze je toho debaklu skoda, ci uz je to pocit Weissa alebo moj... Na mojej radosti z postupu Engerau cez Celtic Glasgow to vsak nic nemeni. Teraz uz len cakat na suboj s Partizanom Belehrad, ktory zacneme doma...Adr3nal1N napísal: skoda debaklu, tymito slovami hodnotil zapas vlado weiss ked prisiel po zapase do kabiny gratulovat sam pan Jozef Venglos a ten mu na to odpovedal ze inter milano, ajax amsterdam, glasgow rangers tu chytili sestku...
a historia bude pamatat len a len vysledok z domaceho zapasu
-
ledenaster
Medium Professional