Asi to bude zdrojom Nwm :D

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
buko225
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Asi to bude zdrojom Nwm :D

Príspevok od používateľa buko225 »

Taaak mam taky problem ze hocikedy ked pracujem z pc proste jednoducho ztuhne zamrzne nic sa neda spravit iba hybat mysou. Najviac som to nechal tak 30 minut a stale nic potom uz iba reset pc. Podla mna to roby moj zdroj myslim ze ho mam pretazeny a este jeden problem vecinou ked to sekne ledva zapnem pc. Ako nahle stuknem gombik prejdu asi 3 sekundy a vypne sa potom asi po 5 sekundach znova sa zapne a to cele este asi 3x dookola a az potom sa pc zapne normalne.
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Áno.. môže to byť aj zdroj.. ale aj úplne niečo iné.. (ramka, doska, cpu, grafika......).. zvyčajne keď je na vine zdroj, tak komp nezamŕza, ale rovno sa resetne.
buko225
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa buko225 »

No nemyslim ze to bude nieco z toho mam vymenene vnutro bedne pretoze stara doska mi odisla tak teraz novu dosku a vela kktin pri tom a 300 W stary zdroj a k tomu tie kktiny som skusal aj odpojit ale aj tak to robilo. Tymto sa chcem len uistit ze to bude zdrojom lebo ak kupim musi to byt uz OK.

//autoeditácia príspevku ( 16 Mar 2009, 6:33 )
No nemyslim ze to bude nieco z toho mam vymenene vnutro bedne pretoze stara doska mi odisla tak teraz novu dosku a vela kktin pri tom a 300 W stary zdroj a k tomu tie kktiny som skusal aj odpojit ale aj tak to robilo. Tymto sa chcem len uistit ze to bude zdrojom lebo ak kupim musi to byt uz OK.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Bohužiaľ na takéto chyby Ti nikto nedá 100% istotu, v čom je príčina. S istotu to môžeš zistiť len tak, že tam dáš nový zdroj.. skús si napr. požičať od kamaráta..
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Nauc sa pisat nazvy tem ako clovek, nie ako debil
Zamknuté