Asi to bude zdrojom Nwm :D
-
buko225
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Asi to bude zdrojom Nwm :D
Taaak mam taky problem ze hocikedy ked pracujem z pc proste jednoducho ztuhne zamrzne nic sa neda spravit iba hybat mysou. Najviac som to nechal tak 30 minut a stale nic potom uz iba reset pc. Podla mna to roby moj zdroj myslim ze ho mam pretazeny a este jeden problem vecinou ked to sekne ledva zapnem pc. Ako nahle stuknem gombik prejdu asi 3 sekundy a vypne sa potom asi po 5 sekundach znova sa zapne a to cele este asi 3x dookola a az potom sa pc zapne normalne.
-
buko225
Novice
- Kontaktovať používateľa:
No nemyslim ze to bude nieco z toho mam vymenene vnutro bedne pretoze stara doska mi odisla tak teraz novu dosku a vela kktin pri tom a 300 W stary zdroj a k tomu tie kktiny som skusal aj odpojit ale aj tak to robilo. Tymto sa chcem len uistit ze to bude zdrojom lebo ak kupim musi to byt uz OK.
//autoeditácia príspevku ( 16 Mar 2009, 6:33 )
No nemyslim ze to bude nieco z toho mam vymenene vnutro bedne pretoze stara doska mi odisla tak teraz novu dosku a vela kktin pri tom a 300 W stary zdroj a k tomu tie kktiny som skusal aj odpojit ale aj tak to robilo. Tymto sa chcem len uistit ze to bude zdrojom lebo ak kupim musi to byt uz OK.
//autoeditácia príspevku ( 16 Mar 2009, 6:33 )