uz to bolo rozoberane takze skus štart-ovladaci panel-zvuk a zvukove zariadenia-dolne spresnit-vykon-Hw urychlovanie si daj na 2hu palicku zlava a zvuky by mali istMike55 napísal:Ahoj. Mám takový problém. Stáhl jsem si hru od skupiny reloaded vše v pořádku, jeruzalém fičí atd..ale mám problém se zvukem. Normálně ve městě je zvuk úplně normální, slyším úplně vše i rozhovory atd..ale když mi třeba zadávají úkol, nebo když je jakýkoliv důležitější rozhovor, tak prostě slyším jen zvuky jak chodím nebo ostatních lidí, ale ten co na mě mluví neslyším. Těžko se to vysvětluje, to by jste to museli vidět. Nemá někdo taky stejný problém? Děkuji
Assasin`s Creed
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim mam mensi problem s AC ...(VOpred sa ospravedlnujem keby sa to tu uz vyskytlo)...po chvile hrania( pol hod- hod) mi bud : sekne hra, alebo sa poondi cela grafika (rozne graficke anomalie) sekne hra + sa restartuje komp...uz mi z toho sibe, ovladace mam najnovsie a slape mi vsetko na full detajloch, neviete co stym? ps pustam to na viste
len nakopirujes do: program files/ubisoft/assassins creedMike55 napísal:Tak mi ho upni.
- Prílohy
-
- eax.rar
- (49.37 KiB) 91 stiahnutí
Mam to z marca, tahal som to totiz z gamestorrents no neni napisana verzia...Assassins Creed [English][PCDVD][WwW.GamesTorrents.CoM] takto sa vola zlozka...Btw mam z toho nervi lebo nevim ci to je kompom alebo ci to je hrou btw2 podobne nieco sa mi deje v test drive unlimited ale to fakt len ze niekedy....Šu-Do napísal:Gusttafa
mas repack verziu alebo tu prvu z marca ?
-
Šu-Do
Redeemer
je to hrou.. potrebujes repack.. ktory uz neblbne.. i ked niekomu aj tak pada.. ale pochybujem ze tebe bude.. kamos ho mal tiez a padal (staru verziu) a stiahol repack a ide ako hodinky a uz to aj presielGusttafa napísal:Mam to z marca, tahal som to totiz z gamestorrents no neni napisana verzia...Assassins Creed [English][PCDVD][WwW.GamesTorrents.CoM] takto sa vola zlozka...Btw mam z toho nervi lebo nevim ci to je kompom alebo ci to je hrou btw2 podobne nieco sa mi deje v test drive unlimited ale to fakt len ze niekedy....
-
AXO
Professional
ja som to videl uz pred nejaky casom, ale som chcel vediet zhodnotenie nejakym uzivatelom...masino napísal:ukazka cz ver
v nejakom videu kde robili preview CZ verzie na hru, vraveli ze sem-tam je pocut aj po nemecky, niekedy anglicky...ci dokonca francuzsky komentar od NPC
najprv to spomina od nejakej 4:55 min, a potom v hre sa stretne s francuzsinou v 5:29
ja by som najviac uvital iba CZ titulky a texty..ak niekto o nejakych vie, alebo vie ze v buducnosti vydu, tak pls zareagujte sem do temy
ked daka hra vyjde s lokalizovanym dubingom, tak potom cisto titulky nenajdes..aspon som sa s tym nestretolAXO napísal:ja som to videl uz pred nejaky casom, ale som chcel vediet zhodnotenie nejakym uzivatelom...
v nejakom videu kde robili preview CZ verzie na hru, vraveli ze sem-tam je pocut aj po nemecky, niekedy anglicky...ci dokonca francuzsky komentar od NPC
najprv to spomina od nejakej 4:55 min, a potom v hre sa stretne s francuzsinou v 5:29
ja by som najviac uvital iba CZ titulky a texty..ak niekto o nejakych vie, alebo vie ze v buducnosti vydu, tak pls zareagujte sem do temy
(maximalne keby to dakto vytiahol z tej cz verzie)
zdravim mne stale ked chcem zapnut vypise toto
//t0m4s3 - obrazok vymazany http://www.hojko.com/post686164.html#686164
mam sice jednojadrovy procak ale 1 gb ram a geforce 6800 a som tu cital ze sa to podarilo v pohode rozchodit s 1 jadrovym procakom.
//t0m4s3 - obrazok vymazany http://www.hojko.com/post686164.html#686164
mam sice jednojadrovy procak ale 1 gb ram a geforce 6800 a som tu cital ze sa to podarilo v pohode rozchodit s 1 jadrovym procakom.