Assassin's Creed 2
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Assassin's Creed 2
prides odzadu a dobnes.. inak cepel je 2.
PRIDEM ZO ZADU A DOBNEM ? DOBNEM CIM? A V NASTAVENIACH SA PISE ZE CEPEL JE 3..
hej hej..ono to ovladanie bolo cudne..ja som musel stlacit prave ctrl aby vytiahol cepel a nie 3 ako bolo v optionse pisane..vsetko uz mam ponastavovane teda..a hram
mam warez pustam to podla navodu od sphinxa values 1791 ,hra ide len hned pri prvej misii neukazuje ciel misie .ani nemozem najst prvu obet ktora by mala stat vonku
ciliar napísal:mam warez pustam to podla navodu od sphinxa values 1791 ,hra ide len hned pri prvej misii neukazuje ciel misie .ani nemozem najst prvu obet ktora by mala stat vonku
to robilo aj mne a potom som zistil ze tam nemam novsie value.db ... potom by to uz malo ist
s tymi vrhacimi nozmi to je ako? vytasim ich a iba lavym tlacitkom mysi? alebo ako?
kostickar napísal:s tymi vrhacimi nozmi to je ako? vytasim ich a iba lavym tlacitkom mysi? alebo ako?
ano... ale ked chces presne na straz alebo na niekoho tak si ho zameraj a potom hadz ... ale da sa trafit aj bez zamerania
mne vypisuje to isté. vôbec sa mi to nedá spustiťJames13579 napísal:Nainštaloval som hru podľa návodu.Aj tak mi nejde spustiť a vypisuje pripojenie na Internet.Na inom počítači hra ide spustiť bez problémov Mám Win7.
ale ako ho mam zamerat?Mam podrzat E?Nitran95 napísal:
ano... ale ked chces presne na straz alebo na niekoho tak si ho zameraj a potom hadz ... ale da sa trafit aj bez zamerania
-
Sphinx
Addict
jaaj boze skusaj sak tam mas aj vycvik co si robil kua?.. a musis sa priblizit na urcitu vzdialenost a tuknut E alebo F neviem uz..
Zameraj F a hoď
-
vladko3007
Medium Expert
neviem uz presne ale nieco maju spolocne tam klikni na radu a citaj alebo tu mas
http://mycheats.1up.com/view/superguide ... 2/xbox_360
http://mycheats.1up.com/view/superguide ... 2/xbox_360
cestoval som do benatok...teraz som mal taky sen alebo co..nasledujem takeho panaka a idem na nejaku vezu..ale neviem ako na nu vyliezt..hram asi za altaira..je to hned potom ako sa prebudim v anime alebo co to je..nahodim take spinace co svietili na cerveno..setky som nahodil na zeleno..bluznil a zrazu hram za altaira..ale neviem tam vyliezt..som na takom balkoniku a hore na tu dosku nevie vyskocit..plis jak sa tam dostat?
kostickar napísal:cestoval som do benatok...teraz som mal taky sen alebo co..nasledujem takeho panaka a idem na nejaku vezu..ale neviem ako na nu vyliezt..hram asi za altaira..je to hned potom ako sa prebudim v anime alebo co to je..nahodim take spinace co svietili na cerveno..setky som nahodil na zeleno..bluznil a zrazu hram za altaira..ale neviem tam vyliezt..som na takom balkoniku a hore na tu dosku nevie vyskocit..plis jak sa tam dostat?
tam sa musis dostat ale do polky tej veze a nad dverami co tam budu musi byt taka drevena tyc ... ani mne to najprv neslo ale potom sa mi podarilo nanu vyliezt a uz to potom islo ...
ako sa dostanem len tak dos vojej vili? sak plnim misie a v poslednej dobe ma to tam vobec nechce pustit..sam to nejako vyvolam? pred tym ako misie urcovali ze tam mam sem tam zajst..som v benatkach uz
vyskocil tam az ked som stalcil E..svietilo to na modro a potom tam vyskocil uplne kludne
v tych benatkach to je ake zvlastne..otocilo sa to o 180 stupnou...hned ma zabiju ani si nepipnem pri boji...nulova sanca na misiach...co sa s tym deje..? kde tam najdem toho medika? co si kupim 5 zasob liekov? ta obtiaznost je ale brutalna
vyskocil tam az ked som stalcil E..svietilo to na modro a potom tam vyskocil uplne kludne
v tych benatkach to je ake zvlastne..otocilo sa to o 180 stupnou...hned ma zabiju ani si nepipnem pri boji...nulova sanca na misiach...co sa s tym deje..? kde tam najdem toho medika? co si kupim 5 zasob liekov? ta obtiaznost je ale brutalna
kostickar napísal:ako sa dostanem len tak dos vojej vili? sak plnim misie a v poslednej dobe ma to tam vobec nechce pustit..sam to nejako vyvolam? pred tym ako misie urcovali ze tam mam sem tam zajst..som v benatkach uz
musis mat cestu do villy alebo hociakeho mesta ... s benatok tusim lodou ale mas tam niekde v hre aj nieco ako cestovku ktora ta prenese kam chces ...
a kde tam niekde? v menu volade ?
-
Sphinx
Addict
na mape oznacenu ako <-> -toje znak prepravcu