ATARI 800XE
-
w1k
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
ATARI 800XE
zdravim, nema doma niekto tento stary pocitac? alebo aspon literaturu nejaku.. vdaka
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
satan77
Light Star
Ja mám Didaktik M, to bol asi ten najvýkonnejší
Ten už mal procák sa mi zdá 3.5MHz! Pozor.... MHz, nie GHz 
Mám ho doma, ale knižku už nie, sám som sa z nej učil na ňom programovať... Ach to boli časy
Len jeden kábel čo ide zo zdroja do klavesnice je na jednej strane zlomený a dnes takú koncovku zohnať je umenie. Inak je ku tomu aj magič, len ten nie som si istý či ešte mám, ale asi ano, a aj joystick asi ešte. Taký pákový. Je to delo teda riadne
Čo som sa na tom nahral hier a naprogramoval...
Mám ho doma, ale knižku už nie, sám som sa z nej učil na ňom programovať... Ach to boli časy
Len jeden kábel čo ide zo zdroja do klavesnice je na jednej strane zlomený a dnes takú koncovku zohnať je umenie. Inak je ku tomu aj magič, len ten nie som si istý či ešte mám, ale asi ano, a aj joystick asi ešte. Taký pákový. Je to delo teda riadne
-
w1k
Light Expert
pozri si websatan77 napísal:Ja mám Didaktik M, to bol asi ten najvýkonnejšíTen už mal procák sa mi zdá 3.5MHz! Pozor.... MHz, nie GHz
Len jeden kábel čo ide zo zdroja do klavesnice je na jednej strane zlomený a dnes takú koncovku zohnať je umenie. Inak je ku tomu aj magič, len ten nie som si istý či ešte mám, ale asi ano, a aj joystick asi ešte. Taký pákový. Je to delo teda riadneČo som sa na tom nahral hier a naprogramoval...
http://pouet.net/prodlist.php?platform[ ... rder=added
na zx spectrum sa stale robia nove hry a dema