chcel by som sa spýtať či by ste mi nevedeli poradiť ako by sa dalo vytiahnuť z tejto grafickej karty 100FPS v CS 1.6 (alebo aspoň dákych 80 stálych FPS) ? Neviem, či je to vôbec reálne, ale tak za opýtanie nič nedám. Parametre grafiky, nastavenie nájdete nižšie v obrázkoch. Podotýkam, že ide o notebook nie PC...
//Prečítaj si pravidlá. Obrázky k príspevkom sa vkladajú do prílohy.
Vitaj na fore!
Asi ta sklamem, ale je nemozne, aby ta Atina mala 100fps v CSku, ale dost zalezi aj na CPU.
Ja som mal v notebooku Ati Radeon HD3200 a 100fps dala len tak tak. Ked sa objavili drvaja-traja hraci, FPS padalo a ta grafika je o niekolko tried vyssia ako tvoja.
EDIT: Este ma tak napadlo. V Tretom screenshote od dola vidim nejake nastavenia grafiky. Vyskusaj dat AntiAlliasing a AntistopicFiltering na Application Preference potom Texture Preference a Midmap Derail Level uber na minimum. V CSku si nastav rozlisenie 640x480. Mohlo by to trochu pomoct, ale zazraky necakaj.
EDIT2: Vidim ze ti moderatori zmazali obrazky, tak bol to tento screenshot. (priloha)
Gamebooster mu to moc nezvysi net akurat ram sprtupni najlepsie ale s tymi ovladacmi a pohrat sa s tym a ak sa to da tak pretaktuj ale j od toho moc necakaj
sorry za OT, ale smiem vedieť aký presne má význam 100 fps v CSku? Keď má človek dobrú myš a pod. tak to nejako využije? Bol som v tom že 60 fps je ideál a viac netreba, ale tak možno pri FPS to tak nie je...
ďakujem páni, skúsim cez víkend reinstall a poradiť dáke dobré ovládače na tú grafiku?
//autoeditácia príspevku (02 Jún 2010, 7:09)
to FPS ako hovorí BIGTommEE je to vlastne rýchlosť obnovovania obrázkov za sekundu. Čím vyššie FPS ty kvalitnejšia hra. Napr. na 1.6 je povolené iba 100FPS no na source alebo promod to už vytiahne aj 300 a je to povolene
uplink napísal:sorry za OT, ale smiem vedieť aký presne má význam 100 fps v CSku? Keď má človek dobrú myš a pod. tak to nejako využije? Bol som v tom že 60 fps je ideál a viac netreba, ale tak možno pri FPS to tak nie je...
Pri inych hrach uplne staci 60 FPS ale ver mi ze v CSKu to "nestaci". Ja vidim rozdiel mezdi 100 a 60FPS. Napriklad pri 60FPS sa pomalsie vracia mieritko ked strielas, potom musis cakat kym sa vrati, ked nepockas, tak strielas krivo. Pri 100FPS je vratene hned.