autobazary

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
martinrozok
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

autobazary

Príspevok od používateľa martinrozok »

v jedenej inej mojej teme sme hovorili o roznych nezakonnych trikoch ako je napr. pretacanie tachometra, falsovanie servisnych kniziek...chcel by som sa spytat, ktory bazar je podla vas najlepsi-s ktorym mate dobre ci zle skusenosti a mozete prilozit aj nejaky pribeh.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Na jednom bazare sa zhodnú asi všetci. A-A-A Auto. Na ten som nepočul jedineho dobreho slova. Či už od známych, kamarátov, či na foré či internete, všade sa dopočujete, že im zmyzlo auto spred domu krátko na to ako ho kupili, mali nejaké problémy so zmluvou..
- Bez ohľadu na to, čo je z toho pravda by som si tam auto nekupoval. Moc veľká investícia na to, aby som riskoval :(
martinrozok
Medium Expert
Medium Expert

a co napr. darex?
PaliMpi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PaliMpi »

to isté,
ak cches 100% istotu tak kup nove,
ak ojazdene,tak od kamarata,alebo do nemecka,vtedy je mensia sanca podvodu,hlavne nekupovat od velkych bazarov,ale najde sa dobre auto ..
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

My sme brali par rokov dozadu z bazaru feldičku. Ale šlo to cez známeho. Bol to jeden z posledných kúskov (12/99) výbava, ako sa patrí (ABS, airbagy, DO, imob, central, ...) a cena na tú dobu až veľmi sslušná. Ale ako hovorím, šlo to cez známeho a normálne by mi také dobré a lacné auto smrdelo.
-Čo sa týka nemcov, tak tam máš omnoho lepšiu istotu, ako na slovensku. Keď ti taký Nemec, či Rakušan povie, že 100% stav, tak ti naozaj príde cukričkové auto. Takže by som zvážil aj túto možnosť nákupu.
martinrozok
Medium Expert
Medium Expert

PaliMpi napísal:to isté
to hovoris z osobnej skusenosti, zo skusenosti znamych, alebo si cital nejaky clanok od nespokojneho kupcu?
PaliMpi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PaliMpi »

cela moja rodina pracuje s autami,takze aj vlastne skusenosti aj z velkej casti z pocutia
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

he my mame ford focus r99 , za neakych 190 tacov a prve co sa na tom doje*** boli dvere a elektrika..
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Chcel by som sa spytat, ci mate nejake skusenosti, dobre alebo zle, s bazarom Auto plac pri tulip centre v Martine.
Napísať odpoveď