autobazary
-
martinrozok
Medium Expert
autobazary
v jedenej inej mojej teme sme hovorili o roznych nezakonnych trikoch ako je napr. pretacanie tachometra, falsovanie servisnych kniziek...chcel by som sa spytat, ktory bazar je podla vas najlepsi-s ktorym mate dobre ci zle skusenosti a mozete prilozit aj nejaky pribeh.
Na jednom bazare sa zhodnú asi všetci. A-A-A Auto. Na ten som nepočul jedineho dobreho slova. Či už od známych, kamarátov, či na foré či internete, všade sa dopočujete, že im zmyzlo auto spred domu krátko na to ako ho kupili, mali nejaké problémy so zmluvou..
- Bez ohľadu na to, čo je z toho pravda by som si tam auto nekupoval. Moc veľká investícia na to, aby som riskoval
- Bez ohľadu na to, čo je z toho pravda by som si tam auto nekupoval. Moc veľká investícia na to, aby som riskoval
My sme brali par rokov dozadu z bazaru feldičku. Ale šlo to cez známeho. Bol to jeden z posledných kúskov (12/99) výbava, ako sa patrí (ABS, airbagy, DO, imob, central, ...) a cena na tú dobu až veľmi sslušná. Ale ako hovorím, šlo to cez známeho a normálne by mi také dobré a lacné auto smrdelo.
-Čo sa týka nemcov, tak tam máš omnoho lepšiu istotu, ako na slovensku. Keď ti taký Nemec, či Rakušan povie, že 100% stav, tak ti naozaj príde cukričkové auto. Takže by som zvážil aj túto možnosť nákupu.
-Čo sa týka nemcov, tak tam máš omnoho lepšiu istotu, ako na slovensku. Keď ti taký Nemec, či Rakušan povie, že 100% stav, tak ti naozaj príde cukričkové auto. Takže by som zvážil aj túto možnosť nákupu.
-
martinrozok
Medium Expert