Pozeral som to na Discovery kde nejaký týpek hovoril niečo v zmysle:
"Chceme aby ľudia prestali vnímať automobil ako dopravný prostriedok a začali ho brať ako prenosné multimediálne centrum".
Čo si o tom myslíte? Bude dobré, keď za nás budú premýšľať autá samé?
Je vôbec niečo také možné? Nakopírovať alebo skôr naklonovať myslenie ľudí? /PretoŽe si nemyslím Že by dokázali vyvinúť nejaký "nový" automobilový mozog, ktorý by sa vedel sám rozhodovať na základe informácií ktoré "získa" od iných áut či vozovky.
Tiež v tom TV programe spomínali že by chceli aby keď vy pojdete napr do práce a budete sa nejak moc ponáˇhľať tak že by autá medzi sebou komunikovali nejakým takým spôsobom, že vaše auto by povedali ostatným: "hej potrebujem rýchlosť prejsť, odstúpte prosím, môžem vám za to aj zaplatiť" no a ostatné autá by odstúpili. Je mi jasné že sú to len teórie ale mne osobne sa to nepozdáva vôbec.
Súhlasím s jednou vecou ktorú spomenuli. Že človek sa pri šoférovaní začne nudiť a začne byť nepozorný. Na stroji je dobré to, že sa nikdy nezačne nudiť, takže bude pozorný 24 hodín denne.
Všetko by samozrejme bolo riadené satelitne.
Ja osobne si myslím že niečo také možné nebude a že im v tej amerike pekne prepína. Je síce pekné že každý by si rád splnil svoj detský sen ale toto je podľa mňa veľmi nemožné a choré. Pokiaľ niečo takéto nepríde z Japonska, tak to predsa nemôže fungovať, no nie?