Avermedia DVB-T/S tuner
-
Daniel9911
Professional
Avermedia DVB-T/S tuner
čavko mam TV kartu Aver TV Satellite Trinity A707 mam možnosť pripojiť k nej aj CI slot. Avermedia vyraba takí slot s nazvom Aver Satgate lenže už sa nepredáva takže by som sa chcel spýtať , či ked si kupim CI slot od iného vyrobcu či mi to bude fungovat s mojom TV kartou. TV karta ma vystup cez IDE Kabel a čo som pozeral CI slot od Technisatu tak tiež ma taky vystup len neviem či mi to bude fungovat ?? Viete mi poradiť ?? dakujem za odpoved
Re: Avermedia DVB-T/S tuner
Skôr si myslím , že nebude.
A navyše do toho CI slotu aj keby nejakým zázrakom fungoval , musíš dať ešte aj nejaký dekodér (Cryptoworks alebo IRDETO) do ktorého pichneš dekódovaciu kartu.
Takže medzi sebou budú musieť spolupracovať 4 komponenty :
- SAT karta
- CI modul
- dekodér
- dekódovacia karta
- plus to všetko bude musieť zvládať obhospodarovať ten Player čo máš priložený k tej tvojej tv karte a to bude asi najväčší problém. Neverím , že to ten player zvládne ...
Ja mám klasickú SAT kartu Skystar2 od Technisatu a používam na pozeranie program DVBDream + softwarový dekodér Acamd. Kartu CSLink mám pichnutú v programátore PHOENIX
http://shop.olmi.cz/zbozi/38-programator-phoenix
Existuje USB aj SERIAL PORT verzia.
Ak ten DVBDream funguje aj na tvojej karte , tak by ti mal na 99% stačiť aj ten PHOENIX a nič iné nepotrebuješ.
A navyše do toho CI slotu aj keby nejakým zázrakom fungoval , musíš dať ešte aj nejaký dekodér (Cryptoworks alebo IRDETO) do ktorého pichneš dekódovaciu kartu.
Takže medzi sebou budú musieť spolupracovať 4 komponenty :
- SAT karta
- CI modul
- dekodér
- dekódovacia karta
- plus to všetko bude musieť zvládať obhospodarovať ten Player čo máš priložený k tej tvojej tv karte a to bude asi najväčší problém. Neverím , že to ten player zvládne ...
Ja mám klasickú SAT kartu Skystar2 od Technisatu a používam na pozeranie program DVBDream + softwarový dekodér Acamd. Kartu CSLink mám pichnutú v programátore PHOENIX
http://shop.olmi.cz/zbozi/38-programator-phoenix
Existuje USB aj SERIAL PORT verzia.
Ak ten DVBDream funguje aj na tvojej karte , tak by ti mal na 99% stačiť aj ten PHOENIX a nič iné nepotrebuješ.