Baba chlapom a opačne
ja by som bol rad v zenskom tele-asi tak 20cm hlboko
...dufam ze ste pochopili...ale nie no...ja by som si to urcite vyskusal...aj na viac ako den...najlepsie podla mna mesiac/aby som stihol kramy a aby som som sa stihol vysantit zo svojim telom
...cel by som byt riadna kocka...bol by som lezba samozrejme...a kramy ba som cel mat
...ale som rad ze som chlapcom...hocikedy sa mozem dade vystat a pritom sa tvarit ze si len stromcek obzeram
...vetsina bab co poznam tak su take ze najskor naj. kamosky a potom sa ohovaraju ale riadne...potom sa stretnu a tvaria sa ze su kamosky nvm ake super ale pritom sa medzi sebou neznasaju...potom sa zas spriatelia a ohovaraju sppolu a tak...toto sa mi na babach nepaci totalne.../samozrejme nie vsetky su take ale je ich dost/
-
Royalflush
Guru wannabe
-
mehmed
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja by som si chcel vyskúšať byť ženou z dôvodu preskúmania pocitu oholených nôh a skoro celého tela, slovom - byť hladký ako had, a chodenia v sukni nadivoko. veď to musí byť poriti

ale zasa sama v parku by som niečo takéto
stretnúť nechcela
a báť sa vracať sama nadrbaná z mesta....
/stanulik - to by musel najprv niekto vysloviť želanie v sekcii "Chcem vidieť"
ale zasa sama v parku by som niečo takéto
a báť sa vracať sama nadrbaná z mesta....
/stanulik - to by musel najprv niekto vysloviť želanie v sekcii "Chcem vidieť"
loolmehmed napísal:ja by som si chcel vyskúšať byť ženou z dôvodu preskúmania pocitu oholených nôh a skoro celého tela, slovom - byť hladký ako had, a chodenia v sukni nadivoko. veď to musí byť poriti
ale zasa sám v parku by som niečo takétostretnúť nechcel