Baba chlapom a opačne

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
boborko
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa boborko »

ja by som bol rad v zenskom tele-asi tak 20cm hlboko :D ...dufam ze ste pochopili...ale nie no...ja by som si to urcite vyskusal...aj na viac ako den...najlepsie podla mna mesiac/aby som stihol kramy a aby som som sa stihol vysantit zo svojim telom :D ...cel by som byt riadna kocka...bol by som lezba samozrejme...a kramy ba som cel mat :D ...ale som rad ze som chlapcom...hocikedy sa mozem dade vystat a pritom sa tvarit ze si len stromcek obzeram :) ...vetsina bab co poznam tak su take ze najskor naj. kamosky a potom sa ohovaraju ale riadne...potom sa stretnu a tvaria sa ze su kamosky nvm ake super ale pritom sa medzi sebou neznasaju...potom sa zas spriatelia a ohovaraju sppolu a tak...toto sa mi na babach nepaci totalne.../samozrejme nie vsetky su take ale je ich dost/
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

nj na nejake 2-3 dni by som si to vyskusal 8) xDD .. dovod ? .. vsetky uz boli spomenute :D neviem si predstavit zivot bez vtaka :shock: xDDDDD
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Jasne!! A nie len zamenit pohlavie, ale zamenit sa sniekym inym. Vnimat svet jeho ocami, citit jeho problemy a stastie, pricom si zachovat aspon stopu svojej idetity...myslim, ze by sa mnohym ludom potom zmenil pohlad na svet(ak nie vsetkym)
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

ja by som si chcel vyskúšať byť ženou z dôvodu preskúmania pocitu oholených nôh a skoro celého tela, slovom - byť hladký ako had, a chodenia v sukni nadivoko. veď to musí byť poriti :smt040 :(

ale zasa sama v parku by som niečo takéto :dedko: stretnúť nechcela
a báť sa vracať sama nadrbaná z mesta.... :?

/stanulik - to by musel najprv niekto vysloviť želanie v sekcii "Chcem vidieť" :)
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

mehmed napísal:ja by som si chcel vyskúšať byť ženou z dôvodu preskúmania pocitu oholených nôh a skoro celého tela, slovom - byť hladký ako had, a chodenia v sukni nadivoko. veď to musí byť poriti :smt040

ale zasa sám v parku by som niečo takéto :dedko: stretnúť nechcel
lool :-D a ved co ti brani si oholit nohy, obliect suknu :-) ved skus a urob foto :lol:
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

no keby si bol baba a siel by si nadrbany z mesta, urcite by sa nasiel niekto kto by ta odprevadil.:) nejaky gentleman alebo popripade dobra kamoska.:D oholene nohy su fain.:)
keby som bola na chvilu chlap chcela by som vyskusat vypit 15 piv za vecer, na DOD v pivovare :P
Napísať odpoveď