Teda trik je v com? Ze tá forma je vyssia ako bezne silikonove a tak sa voda pri pokladani do mraziaka nema ako vyliat? Lebo to je moj hlavny problem, plus najlepsie keby to bolo priamo uzavrte aby sa voda nemala ako dostat do kontaktu s inymi potravinami. O velkost tych kociek mi prioritne nejde.
Edit: tak pozeral som este na tie obrazky a ma to aj uzatvaratelne veko, takze potom by to bolo idealne. Dik za tip.
Mne sa nepaci pouzivanie ladu, predsa kolkokrat za den sa napijem, to zakazdym otvarat mraznicku, dolovat tu kocku ladu a stale to doplnat.
Nejaky uzatvaratelny dzban do chladnicky mi pride ako najlepsia moznost, da sa to kombinovat aj so sirupom, len ked sa chcem vyhybat plastom, tak to nejde, sirupy su v plastovych flasiach, aj ked nie su aspon zalohovane.
Dreamer napísal: 04 júl 2022, 21:19
Mne sa nepaci pouzivanie ladu, predsa kolkokrat za den sa napijem, to zakazdym otvarat mraznicku, dolovat tu kocku ladu a stale to doplnat.
Nejaky uzatvaratelny dzban do chladnicky mi pride ako najlepsia moznost, da sa to kombinovat aj so sirupom, len ked sa chcem vyhybat plastom, tak to nejde, sirupy su v plastovych flasiach, aj ked nie su aspon zalohovane.
sirupy od naturfarm su v sklenených flašiach (da sa kupiť v tescu)
Hensym napísal: 04 júl 2022, 9:52Inak, pred rokom som si kvôli tomu objednal takúto 3L nádobu na vodu aj s ventilom, že by som si napúšťal priamo z chladničky, ale je vadná, nedá sa uzavrieť (totálne zlý závit na vrchnáku) a netesní vodu, vo veľkom preteká. To isté písalo viacero recenzií, čiže ide o celkovo zlý produkt a vrátili mi peniaze. Ak by som ale našiel niečo podobné, hneď beriem.
Tak odkedy som uvidel tvoj obrázok , tak po niečom takom túžim... na nete som nič nenašiel, asi to začnem vyrábať to je diera na trhu jak lusk
Vazne ak to niekto viete kupit, sem s linkom...
Potrebujem si kupovat dialnicnu znamku ak budem prechadzat od Harmanca cez Bansku Bystricku smer Sliač? Tu som si nasiel, ze ten usek cez mesto by mal byt bezplatny, je to tak? Pokial je to teda bezplatne, pripadne teda kupim dialnicu, len ak by som nemusel, tak sa pytam.ď. https://www.ndsas.sk/uploads/media/491c ... 631bf7.pdf
R1 v samotnej BB je bezplatná, rovnako ako D1 v BA. Ak chceš ísť smer Sliač po "straej ceste" označnej číslom 69, teda okreske, tak ti netreba eDZ, pokiaľ ale v BB nezídeš z R1 na 69tku a budes pokračovať po 66/E77/R1 smer Sliač aj mimo BB tak ti už eDZ treba
Zdravim. V telefone pri skrolovani facebooku v chrome mi vsetko vkuse seka. Neviete cim to moze byt? Deje sa to cisto len pri fb. Ak zapnem aplikaciu tak sa nic nedeje..
Dik
FB zrejme pouziva kopu scriptov, ktore nacitavaju na pozadi lajky, komenty, dalsie prispevky. A to bude sposobovat to sekanie. Toto je podla mna u FB uz roky problem.
Skusal si iny prehliadac?
Preco si nenainstalujes aplikaciu (ci uz klasiku alebo lite), tam byt to mohlo bezat lepsie.
Inak s tym nespravis nic. Mozes si kupit vykonnejsi telefon ale ani to nemusi byt zarucene riesenie, skratka nie kazda stranka je optimalizovana pre mobilne zariadenia a ani kazda bude bezat najlepsie.