Keď sa prihlásiš 1x na účet tak na eMaxe ti svieti disponibilný zostatok -3,70. Veľa ľudí to prekvapí i mňa to prekvapilo, ale je to za tú druhú kartu k eMaxu
rodičia rozmýšľajú že mi začnú ukladať peniaze (sporenie na VŠ) na mBank účet, čo myslíte vyplatí sa to? každý mesiac mi tam budu dávať okolo 30-60 eúr...
Co myslis pod "vyplati sa to"? Ak pises o uroku tak je to porovnatelne s inymi sporiacimi uctami, cize hlboko pod mierou inflacie a teda sa nea hovorit o zhodnocovani penazi...podstatne je, ze tam nie su poplatky.
Porovnatelny produkt urceny na setrenie je ING konto alebo sporiaci ucet od CSOB, len neviem, ci ho este predavaju...
Filipito napísal:rodičia rozmýšľajú že mi začnú ukladať peniaze (sporenie na VŠ) na mBank účet, čo myslíte vyplatí sa to? každý mesiac mi tam budu dávať okolo 30-60 eúr...
Na eMaxPlus by to asi malo aspoň zachovať hodnotu peňazí, tam je dosť vysoký úrok a s peniazmi sa dá hýbať iba raz za mesiac. Neviem koľko máš do VŠ, nech ti trocha posporia na mMaxPluse a po roku-dvoch sa tisíc € už dá dať na nejaký termínovaný vklad.
pises ze vybery z bankomatu su za free ale chalani vyssie pisali ze len prve tri v mesiaci su za free tak jakos? aj na ich stranke som cital ze prve tri v mesiaci su zadaca
Hej, 3 výbery z ktoréhokoľvek automatu na Slovensku sú zdarma. Pri možnosti platiť kartou (bez poplatku samozrejme) potrebuješ ako bežný človek viac???