Batman Arkham Asylum

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Sphinx
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

tak majitelia xbox 360 hor sa ho hry .. a pre majitelov pc este par dni pockajte .. hra stoji naozaj zato

\\ tak nakoniec PC verzia presunuta na 15.9.2009 a eu na 18.9 http://www.vgreleases.com/pc/ReleaseDate-183374.aspx
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Ja to uz chcem drtit je to mrte dobre batman je super :)
co viac dodat ,dobry dej perfektna grafika a vsetko v kabate Unreal engine 3 +nvidia PhysX efekty :aasmile1:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Tiscali hovorí
Při pořízení grafických karet NVIDIA GTX 260, GTX 275 nebo GTX 285 dostanete kupón, na nějž si v období 18.9.-31.12. můžete zdarma stáhnout plnou verzi Batman Arkham Asylum.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

to som si stiahol aj ebez kupi GK :D
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

presne tak,ja si mozem vzdy zdarma stiahnut kedy chcem a co chcem aj bez kupy novej grafiky :D
lekoklatik
VIP
VIP

Ja sa s Vami nehádam. Je to informácia pre ľudí ktorí možno majú v pláne zakúpiť novú grafickú kartu... :|
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Mam to rozohrate (X360), zatial je to dost dobre. Najviac ma zatial drzi pribeh, prostredie a celkovo Batmanovsky styl hrania. Uvidime ake to bude dalej. Mate sa na co tesit!
lekoklatik
VIP
VIP

Demon. Ako si už ďaleko? Je tam teda nejaký level v meste? po budovách alebo aspoň medzi nimi?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

lekoklatik napísal:Demon. Ako si už ďaleko? Je tam teda nejaký level v meste? po budovách alebo aspoň medzi nimi?
ja to tiez hram na xboxe a asi ta musim sklamat ale cela hra sa odohrava na tom ostrove kde je ten Arkham asylum, cely ustav je rozdeleny na jednotlive casti, a po uvodnych misiach sa dostanes vonku a mozes si pobehovat na tom ostrove ale je to dost obmedzene, stale mas presne dane kde treba ist - popritom mozes hladat trofeje ktore su rozhadzane po celom ostrove.

//Sphinx: jj dik za opravu :)
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

rochedo napísal:ja to tiez hram na xboxe a asi ta musim sklamat ale cela hra sa odohrava na tom ostrove kde je ten Arkham asylum, cely ustav je rozdeleny na jednotlive casti, a po uvodnych misiach sa dostanes vonku a mozes si pobehovat na tom ostrove ale je to dost obmedzene, stale mas presne dane kde treba ist - popritom mozes hladat trofeje ktore su rozhadzane po celom ostrove.
poopravim ani tak trofeje ako "otazniky" a to su nieco ako achievmenty..(jeden napr preskumat obraz na stene) chlapik zada co mas spravit/najst a ak to spravis pripocitaju sa ti body (ktore ziskavas v misiach za splnenie,najdenie, pripadne boj) za ktore si kupujes vylepsienia ci uz komba alebo aj gadgety pre batmana..
//trosku mi vadi ze na tom ostrove mi neukazuje v detective mode nepriatelov ako cervenych .. nabehol som k autu a tak skupinka ja ze polisi a to bitka jak vino ..(polisi to neboli)
//za kazdym levelom caka boss.. mam pocit ze obtiaznost bossov sa stupnuje

777 prispevok :D
Prílohy
island.jpg
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

vcera dohrane, imo trosku slabsi zaver, ale musim povedat, ze som sa citil ako Batman ... teraz sa uz len snazim pohladat vsetky riddlerove hadanky :) prva hra v ktorej ma nieco take vobec bavi, kedze ma zaujimaju trofeje, challenge rooms, rozhovory (dodava hlbku postavam), pribeh zakladatela arkhamu ... este to urcite rozohram druhy krat na PC s PhysX ... este dorazim tych 15% a budem The Dark Knight Detective :D
lekoklatik
VIP
VIP

Tiscali
Eidos: náš Batman Arkham Asylum se zapsal do Guinessovy knihy rekordů, když dosáhl průměrného hodnocení 91,67% ze čtyřiceti recenzí na Metacritic.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:Tiscali
wow ved ty ktori to uz hraju vedia co je to zac... inak zahral som si demo na xboxe ..poprejdeni ma to tak nazhavilo ze som odrataval dni kedy to vyde.. prekvapilo ma ze o 3 dni skor ako bol offiko release date.. zacal som to hrat no po par misiach ma to zacinalo nudit, no ked som si kupil vystroj prisla dalsia misia jednoducho znova ma ovladla mania.. a teraz ked nehram mam abstak :D jednoducho super vec.. stealth,akcia,logika super grafika a dabing zaujimavy pribeh uplene super hra.. velmi sa mi pacia tie riddleho hadanky napr: kam sa schova vtacik pocas dazda?? no a vy musite na dost rozlhlom mieste najst to na co on myslel ..nejdem prezradzat co to bolo ale ked som to nasiel bolo to uplne logicka vec..

//autoeditácia príspevku ( 02 Sep 2009, 11:53 )
//tak dohral som to ... vynikajuce prosto :cernoch: vynikajuce
riddle spraveny zatial 150/240
challenge 3%- len som skusal co je to ..

uz len tie achievmenty a trofeje ... pri niektorych hadankach uff fakt uz neviem co..

//autoeditácia príspevku ( 03 Sep 2009, 6:58 )
Batman je vonku ..nie je to scene release a vraj ma problemy so saveovanim..
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

na forach som uz videl aj nejaky fix na tie savy,ale ja si aj tak pockam na nejaky lepsi realease (Razor1911,Reloaded...)

//som nevydrzal a stiahol som aj Direct2Drive :P
AND!
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa AND! »

Pekný deň prajem , mám problém : Stiahol som si ten release všetko ako ma byť naištaloval crackol ale problém je v tom že ked už by sa to malo pustiť vypíše mi chybu bmlauncher.exe ... mohlo by to byť zlým releasom to áno ale presne to isté mi robilo aj pri deme a nevedel som túto chybu odstraniť .. niekde som sa dočital ze je možno problém v chýbajúcom Netframeworku ale ten mám takže túto možnosť som výlučil... Až by ste o niečom vedeli alebo našli bol by som veľmi rád ... Ďakujem...dám sem aj prílohu ako to vyzerá..
Prílohy
problem.JPG
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

inac,potrebujem pomoc,je to asi prva misia,kde mam zachranit tych policajtov od tych toxickych latok...no a mam tam skocit taky dlhy skok za pomoci glide (rozprestre plast a bude lietat)...lenze ked skocim a drzim medzernik,on akoby nevedel vobec lietat,iba tak sibrikuje rukami...co s tym? :(

//no tak som skusal a ani neviem ako som sa tam dostal...skocil som z predu a vyliezol som z boku...zaujimave :)
Prílohy
batman.PNG
human_fly
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa human_fly »

vysiel uz crackfix ktory riesi problemy zo savmi a lietanim akurat hram ale dostal som sa do jedneho hlucheho miesta kde neviem kade teda viem ale nejde to :( otvoril som tu sachtu ale neviem sa tam dostat proste som sa tam zasekol :'(
viz screen
a niekedy ked schvalne padnem a zachranim sa tak ma to hodi pred tu sachtu a niekedy mi napise ze mam stlacit Fko ale uplne mimo mapy ked ho stlacim preletim celu mapu a dostanem sa do uplnej ciernoty a tam som a nic nemozem robit :'( viz druhy screen
Prílohy
cez sachtu to nejde ale iny vyhod tam nie je
cez sachtu to nejde ale iny vyhod tam nie je
ciernota :D
ciernota :D
Diablo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Diablo »

mam problem v tejto hre so zvukom,skusal som googlit ale nenasiel som,no k veci :? ked sa mi hra doinstalovala vyhodilo mi ze mam SoundMax a ze mam dat najnovsi driver,no nepomohlo mi to a nepocujem niektore zvuky v hre,napr. batmana rozpravat atd. nevie niekto v com moze byt este chyba?
kofish1
Amateur
Amateur

PROBLEM S MREžOU

Príspevok od používateľa kofish1 »

nazdar s tou mrežou som mal aj ja problém, robilo mi to isté, skúšal som hru vypnúť atď, nakoniec fungovalo to že som sa vrátil naspäť do jaskyne.potom sa mi na tej ventilačke objavila ikona pre hák. podobných zásekov som mal viac posledný pri ventilačke do knihovne. tam som zhodil luster a "zneškodnil" bombu. teraz neviem čo ďalej. ďakujem za radu
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

tak achievmenty hotove 240 riddlov najdenych dosiahnuty tytul spirit of arkham.. skoda.. ze je koniec peckova hra
Napísať odpoveď