Batman Arkham Asylum
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
ja to tiez hram na xboxe a asi ta musim sklamat ale cela hra sa odohrava na tom ostrove kde je ten Arkham asylum, cely ustav je rozdeleny na jednotlive casti, a po uvodnych misiach sa dostanes vonku a mozes si pobehovat na tom ostrove ale je to dost obmedzene, stale mas presne dane kde treba ist - popritom mozes hladat trofeje ktore su rozhadzane po celom ostrove.lekoklatik napísal:Demon. Ako si už ďaleko? Je tam teda nejaký level v meste? po budovách alebo aspoň medzi nimi?
//Sphinx: jj dik za opravu
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
poopravim ani tak trofeje ako "otazniky" a to su nieco ako achievmenty..(jeden napr preskumat obraz na stene) chlapik zada co mas spravit/najst a ak to spravis pripocitaju sa ti body (ktore ziskavas v misiach za splnenie,najdenie, pripadne boj) za ktore si kupujes vylepsienia ci uz komba alebo aj gadgety pre batmana..rochedo napísal:ja to tiez hram na xboxe a asi ta musim sklamat ale cela hra sa odohrava na tom ostrove kde je ten Arkham asylum, cely ustav je rozdeleny na jednotlive casti, a po uvodnych misiach sa dostanes vonku a mozes si pobehovat na tom ostrove ale je to dost obmedzene, stale mas presne dane kde treba ist - popritom mozes hladat trofeje ktore su rozhadzane po celom ostrove.
//trosku mi vadi ze na tom ostrove mi neukazuje v detective mode nepriatelov ako cervenych .. nabehol som k autu a tak skupinka ja ze polisi a to bitka jak vino ..(polisi to neboli)
//za kazdym levelom caka boss.. mam pocit ze obtiaznost bossov sa stupnuje
777 prispevok
vcera dohrane, imo trosku slabsi zaver, ale musim povedat, ze som sa citil ako Batman ... teraz sa uz len snazim pohladat vsetky riddlerove hadanky
prva hra v ktorej ma nieco take vobec bavi, kedze ma zaujimaju trofeje, challenge rooms, rozhovory (dodava hlbku postavam), pribeh zakladatela arkhamu ... este to urcite rozohram druhy krat na PC s PhysX ... este dorazim tych 15% a budem The Dark Knight Detective 
-
lekoklatik
VIP
-
Sphinx
Addict
wow ved ty ktori to uz hraju vedia co je to zac... inak zahral som si demo na xboxe ..poprejdeni ma to tak nazhavilo ze som odrataval dni kedy to vyde.. prekvapilo ma ze o 3 dni skor ako bol offiko release date.. zacal som to hrat no po par misiach ma to zacinalo nudit, no ked som si kupil vystroj prisla dalsia misia jednoducho znova ma ovladla mania.. a teraz ked nehram mam abstaklekoklatik napísal:Tiscali
//autoeditácia príspevku ( 02 Sep 2009, 11:53 )
//tak dohral som to ... vynikajuce prosto
riddle spraveny zatial 150/240
challenge 3%- len som skusal co je to ..
uz len tie achievmenty a trofeje ... pri niektorych hadankach uff fakt uz neviem co..
//autoeditácia príspevku ( 03 Sep 2009, 6:58 )
Batman je vonku ..nie je to scene release a vraj ma problemy so saveovanim..
Pekný deň prajem , mám problém : Stiahol som si ten release všetko ako ma byť naištaloval crackol ale problém je v tom že ked už by sa to malo pustiť vypíše mi chybu bmlauncher.exe ... mohlo by to byť zlým releasom to áno ale presne to isté mi robilo aj pri deme a nevedel som túto chybu odstraniť .. niekde som sa dočital ze je možno problém v chýbajúcom Netframeworku ale ten mám takže túto možnosť som výlučil... Až by ste o niečom vedeli alebo našli bol by som veľmi rád ... Ďakujem...dám sem aj prílohu ako to vyzerá..
-
2janci2
Medium Professional
inac,potrebujem pomoc,je to asi prva misia,kde mam zachranit tych policajtov od tych toxickych latok...no a mam tam skocit taky dlhy skok za pomoci glide (rozprestre plast a bude lietat)...lenze ked skocim a drzim medzernik,on akoby nevedel vobec lietat,iba tak sibrikuje rukami...co s tym? 
//no tak som skusal a ani neviem ako som sa tam dostal...skocil som z predu a vyliezol som z boku...zaujimave
//no tak som skusal a ani neviem ako som sa tam dostal...skocil som z predu a vyliezol som z boku...zaujimave
-
human_fly
Medium Expert
vysiel uz crackfix ktory riesi problemy zo savmi a lietanim akurat hram ale dostal som sa do jedneho hlucheho miesta kde neviem kade teda viem ale nejde to
otvoril som tu sachtu ale neviem sa tam dostat proste som sa tam zasekol :'(
viz screen
a niekedy ked schvalne padnem a zachranim sa tak ma to hodi pred tu sachtu a niekedy mi napise ze mam stlacit Fko ale uplne mimo mapy ked ho stlacim preletim celu mapu a dostanem sa do uplnej ciernoty a tam som a nic nemozem robit :'( viz druhy screen
viz screen
a niekedy ked schvalne padnem a zachranim sa tak ma to hodi pred tu sachtu a niekedy mi napise ze mam stlacit Fko ale uplne mimo mapy ked ho stlacim preletim celu mapu a dostanem sa do uplnej ciernoty a tam som a nic nemozem robit :'( viz druhy screen
PROBLEM S MREžOU
nazdar s tou mrežou som mal aj ja problém, robilo mi to isté, skúšal som hru vypnúť atď, nakoniec fungovalo to že som sa vrátil naspäť do jaskyne.potom sa mi na tej ventilačke objavila ikona pre hák. podobných zásekov som mal viac posledný pri ventilačke do knihovne. tam som zhodil luster a "zneškodnil" bombu. teraz neviem čo ďalej. ďakujem za radu