Batman - The Dark Knight

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

premieru asi nie, tiez som nasiel som iba toto:
kino DRUŽBA, Hronská 12, 040 11 Košice

14.8.2008 - 20.8.2008
Začiatky predstavení o 19.20
TEMNÝ RYTIER | The Dark Knight
vstupné: 99,- Sk 3,3 €; v pondelok 18.8.: 65,- Sk 2,2 €
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Šu-Do napísal:skor by som povedal, ze je rozdiel pozerat doma CAM alebo TS ako to pozerat v kine.. ale je urcite lepsia atmosfera a ozvucenie v kine ako doma
atmosfera a ozvučenie? :D hlavne v kine je najkvalitnejši obraz... a nie kukať doma CAM, dať kontrast a jas naplno na monitore, aby si všetko videl a luštiť tak postavy :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Mno, tak mam objednany listok na prve predstavenie...Bolo to dost problematicke, pretoze ludia im zaujmom o film zostrelili rezervacny system...takze som visel na linke s bonusovym cislom asi 10 minut, pokym sa to tete podarilo booknut a tym padom sa mi vstupenky vdaka cene hovoru celkom predrazili....Ale co clovek nespravi kvoli dobremu filmu. Mozem byt ale rad, mam good miesta v 2. najvacsej sale, ktora ma vsetky zvukove certifikaty a umoznuje aj digital screening, co dufam, ze sa aj stane v tomto pripade. Uz sa tesim, potom bude na moviemanii aj recenzia...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Old Dirty Bastard napísal:atmosfera a ozvučenie? :D hlavne v kine je najkvalitnejši obraz... a nie kukať doma CAM, dať kontrast a jas naplno na monitore, aby si všetko videl a luštiť tak postavy :)
co som akoze napisal ? vsak, ze pozerat doma cam alebo TS je uplne na <> oproti kinu.. ale pozerat doma vyssie ako je TS.. uz od DVDscreener je okej
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Takže je to perfektný film, úžasný soundtrack a výkon Jokera bol fantastický, ja som nadmieru spokojný .

Inak zdravím lektolaktika, s ktorým som sedel v jednom rade :wink:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Necro aj ty si tam bol? Ty si bol ten hiphoper? :D

Btw pre mna dokonaly film :wink:
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

:lol: Nie nie, lektolaktika ani osobne nepoznam len podla fotky som usudil ze to bude on.

Ja som bol v modrom triku, trocha zarasteny s par kamosmi,8.rad.

8) veru vynikajúci film, už nech to vyjde v dvd kvalite nech kuknem znova
GnK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GnK »

Skvely film, po bournovom ultimate som si myslel ze lepsi soundtrack ani nemoze byt ale mylil som sa :) , na tento film sa oplati ist do kina, vykona jokera je naozaj excelentny a vedie film k dokonalosti. Po skonceni filmu som este xvilu neveriacky kukal na zaverecne titulky a nexcel som verit ze film o batmanovi moze byt taky dobry, az kym ma nedockavy ludia nevytlacili z radu :lol: . Snad uz ani nema cenu tocit dalsie filmy o batmanovi...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

už ma to čaká ked prídem domov.. teším sa

edit// no a nedá sa mi to prehrať sakra
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Vyborny film, ale podla mna je na tej istej urovni ako prva cast (teda Batman od Burtona). Oba su dost temne, oba maju skvele soundtracky, oba maju skvele negativne postavy...Ale uprimne sa priznam, ze dej ma troska sklamal, viac sa mi proste pacil wall*e, ale to je vec vkusu.
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

nejako sa mi nechce verit ze to ma take hodnotenie (ako keby na imdb ine tlacitko ako 10 nebolo), najde sa tu nazor niekoho kto batmana nema extra rad a zaroven videl tento film?
matus87
Expert
Expert

Príspevok od používateľa matus87 »

Stopa napísal:nejako sa mi nechce verit ze to ma take hodnotenie (ako keby na imdb ine tlacitko ako 10 nebolo), najde sa tu nazor niekoho kto batmana nema extra rad a zaroven videl tento film?
a pozri sa koľko ľudi ho hodnotilo (113) tak preto take vysoké hodnotenie... btw. prvá časť bola výborná, celkom sa odlišovala od klasického Batmana z minulých rokov čo bol ako crazy rozpravka...nemal som zatiaľ čas, ale asi si na neho do kina zajdem, lebo na málo ktorý fim som sa tak tešil. :smt043
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

S filmom som absolútne spokojný. Vo filme mi vadila jediná jedna scéna. Keď v tunely doslova vyskočil na batmobile aby zachránil policajné auto. (musíte vidieť). Inak nemám výhradu. Film nebol vôbec dlhý, dokonca by som si ešte pol hod posedel. Joker bol kur*a úžasný. Ledger si oscara zaslúži. Za jeho stvárnenie určite. Bavil som sa ako blázon, padali mi z huby pukance od smiechu a keď prichádzala scéna s Jokerom tak som pukance do seba tlačil na rýchlo aby som ich zas od smiechu nevypľúval. Trik s ceruzkou bol bezchybný :lol:

btw očakávam pokračovanie... Kto videl staršie časti Batmana snáď vie o čom hovorím. Akurát že v staršom Batmanovi to hral Tomy Lee Johnes :oops:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik:no podla mna hral Jokera v Batmanovi Jack Nicholson...Jones hral predsa TwoFace v Batman Forever...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

matus87 napísal:a pozri sa koľko ľudi ho hodnotilo (113) tak preto take vysoké hodnotenie...
User Rating: 9.5/10 (115,340 votes)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

seth82 napísal:lekoklatik:no podla mna hral Jokera v Batmanovi Jack Nicholson...Jones hral predsa TwoFace v Batman Forever...
Ale ja mám na mysli dvojtvárneho. Presne ako si napísal :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:Ale ja mám na mysli dvojtvárneho. Presne ako si napísal :)
jaj... :oops: ..ko*ot som. Hlboke ospravedlnenie. Anyway:
http://seth82.wordpress.com/2008/07/25/ ... -recenzia/
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

lekoklatik napísal:S filmom som absolútne spokojný. Vo filme mi vadila jediná jedna scéna. Keď v tunely doslova vyskočil na batmobile aby zachránil policajné auto. (musíte vidieť)
A batman begins si nevidel? Ak hej tak si asi nepamatas ze ten voz sa vola tumbler a bol vyvynuti pre armadu, kvoli rychlemu vytvaraniu mostov pocas vojnoveho konfliktu. Idea je taka ze by sa dva kusy s pripevnenym lanom rozbehlo ku brehu rieky, preskocili ju a tak cez nu natiahli dve lana na ktore by sa uz lahko upevnili nejake pontony a most by bol hotovy. Cize to auto ma skakat, je na to projektovane.

Ja som sa najviac uje**** na pani sestricke aj ked som ho videl v tej parochni a aj ked potom odchadzal z nemocnice, to boli zabery z ktorych som proste nemohol xD
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Takže včera som bol nato v kine..Nič iné ako 10/10 tomu nemôžem dať..FIlm ktorý ma vtiahol do deja a 2a pol hodiny ušli ako nič ..Vysoko odporúčam..A Joker..tak ten to fakt zvládol na výbornú..Klobúk dole :)
A rátalo sa mi hlavne scéna Jokera s tou ceruzkou :D
Gangy napísal:Ja som sa najviac uje**** na pani sestricke aj ked som ho videl v tej parochni a aj ked potom odchadzal z nemocnice, to boli zabery z ktorych som proste nemohol xD
Tak to veru bola taktiež kalamitná scéna :D
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

no včera som bol v kine po cca 2 rokoch a na lepší film som hádam ani ísť nemohol 10/10. A čierny humor či už v podaní Twofaca, Batmana ale hlavne Jokera bol fantastický.
Napísať odpoveď