Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
No to chcem vidieť to tvoje FPS.
EDIT: 1920x1080 , 16x AA, 16x AF, DX11, Ultra detaily, avg. fps 45
Athlon II X3 435 @ 3.5GHz, GTX460 1GB, 4GB DDR2
Na tom notebooku to vidím tak na Low/Medium DX9, bez AA, AF možno 8x, s normálnejším rozlíšením.
EDIT: 1920x1080 , 16x AA, 16x AF, DX11, Ultra detaily, avg. fps 45
Athlon II X3 435 @ 3.5GHz, GTX460 1GB, 4GB DDR2
Na tom notebooku to vidím tak na Low/Medium DX9, bez AA, AF možno 8x, s normálnejším rozlíšením.
ja mam RAM 3GB, a podla vas je velky rozdiel medzi high a medium detajlmi?? ja by som skor dal prednost full rozliseniu (v mojom pripade 1366 x 768)
sapo... ja mam ati radeon hd 5570 a mam win7 ultimate 64bit.. a ako ze nemam directx11????? lebo vo windowse mi pise directx10 a v AVG tune up directx11...
comu mam verit?
comu mam verit?
Máš DX11. Ja som mu len napísal približne nastavenia v akých by to mohlo ísť hrateľne. Tá GK je slabá aj na DX9 a nie ešte DX11. 
Najväcsi rozdiel je polozka Level of detail, ostatne velke rozdiely niesu. napr. ked menim textury tak rozdiel nevidim aboslutne ziadny a to som si robil screenshoty a porovnaval ichjozefitko napísal:ja mam RAM 3GB, a podla vas je velky rozdiel medzi high a medium detajlmi?? ja by som skor dal prednost full rozliseniu (v mojom pripade 1366 x 768)
HBAO a AntiAlliasing sú tiež dosť hard.
-
pegasusss
Light Professional
akoze nemusite tu za kazdu cenu spamovat ... ( placka a zahoranik ) ...
ok sory ..(ja ta tam nevidim) 
//autoeditácia príspevku (14 Mar 2011, 13:30)
chcem sa spytat ked si dam na MG36 4x OPT. bude mi ist ? lebo som skusal a myslim ze ide
//autoeditácia príspevku (14 Mar 2011, 13:30)
chcem sa spytat ked si dam na MG36 4x OPT. bude mi ist ? lebo som skusal a myslim ze ide
oné toto včera ked som hral tak som dostal bomby nejakými novými zbraňami tuším že to bola G14 a ešte niečo tak sa pýtam či sú to nové zbrane lebo som stým ešte nikoho nevidel hrať
BC2 sa prave instaluje som zvedavy co to je za pařba 
-
Royalflush
Guru wannabe
Singleplayer je fail, alebo sa mi to len zdá? 
Dostal som sa po ''súčasnosť'', resp. po tú prvú snežnú misiu a vtedy ma to úplne prestalo baviť... ani úvod (minulosť) nebol bohvie čo, ale myslel som, že keď sa dostanem do ''súčasnosti'', tak to bude lepšie.
Multiplayer som ani neskúšal, nakoľko mám warez verziu.
Dostal som sa po ''súčasnosť'', resp. po tú prvú snežnú misiu a vtedy ma to úplne prestalo baviť... ani úvod (minulosť) nebol bohvie čo, ale myslel som, že keď sa dostanem do ''súčasnosti'', tak to bude lepšie.
Multiplayer som ani neskúšal, nakoľko mám warez verziu.
Mulťák je super, ale je ťahší ako na CoD.
v dice proste singleplayer hru robit nevedia, ani mna to nebavilo. ale bf bolo a vzdy bude hlavne o mp hre, ak nevyskusas hru pre viac ludi, tak si to stahoval/inastaloval uplne zbytocne
uprimne ja mam hru od prveho dna a singel som este neskusal a vlastne ani nebudem 
presne stuka, singleplayer je len povinna jazda, Battlefield je hlavne o multaku, warezaci mozu byt radi, ze tam DICE vobec dal nejaky single. A nechapem preco to stale porovnavaju s COD ???! 2 odlisne hry!!!! BF ma techniku, plnohodnotne kity, squady a celkovo zamerane na teamplay...CoD je len CSko v novom kabate, kde o nejakom teamplayi mozem iba snivat...aj ked CoD ma neskutocne rychle bojove tempo, kt. trva celu mapu az do konca. 
no ale celkovo je hra tahsia ako Cod... singl som moc nehral ale multi je asi o 1500 percent tahsi.... ale svoju rolu tu hraju aj zbrane... dost kopu 
zbrane jj.. ale niesu dobre vytvarovane take nerealne sa mi zda
nerealne?? niektore sa im Fakt podarili
ale su tu aj take s ktorymi som neni uuuplne spokojni
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja som si single oddrel v skole a podobne kde sa neviem pripojit na multak a potreboval som zabit cas. Stoji za 3 veci je to krvopotna streilacka de sa deres dopredu a si vlastne rambo bo ked ide potebe 10 ludi tak 9 z nich je cisto tvoja starost tvoja squad je nesmrtelna a totalne kriva. V par miestach na rozbitie klavesnice inokedy zabijas pohladom proste ako bolo povedane hra je stavana fakt na multak a single tam je asi len aby si si skusil pohyb a vlastne skusil pohyb 
jj singl je..... ale presiel som ho a az potom som isiel si dat multak (na zoznamenie s prostredim, so zbranami atd)