Battlefield: Bad Company 2
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Battlefield: Bad Company 2
Perfektne video a gratulujem k tomu prvému miestu 
Gratulujem norick. Zaslúžite si to prvé miesto.
-
Shamway
Professional
v posledmom case sa mi stava ze ked Tracnem napr. heliko9pteru tak tracer zmizne skor ako stihnem vobec vytiahnut raketomet...Neviet ako sa to da dosiahnut>
-
Norick98
Medium Star
Pilot ma ako SPEC3 nastavene smoky.. to zrusi oznacenie tracerom.
BTW vdaka za pozitivne reakcie na video
BTW vdaka za pozitivne reakcie na video
keby som si kupil spectact zbadam to aj vo vietname?
spectact kity sa tykaju iba moderneho bf..vietnamu nie..
vies aj tak by som si ho nekupil... naco??? ved to ani nepomaha iba pri tom poslednom LMGcku a to ja nepouzivam
Mam jeden problem. Kedysi som fical na BBC2 na full rozliseni 16x anti-alising. Potom som preinstaloval Win a uz sa da zapnut len 1x AL. Prosim kto vie tento problem odstranit napiste lebo dost to kazi hru.
-
Ba-Yo
Light Professional
TeaPack: Aký si mal Win a na aký si preinštaoval ?
Win7 64 bit a musel som nutne preinstalovat na WinXP 32bit. A mam este jeden problem. Asi viete ze M1 sa da dostat ak ste veteran a na to treba mat 2 BF hry. Na YT som videl navod kde mal BBC2 a Battlefield Heroes. Ja som si stiahol oboje aj nainstalovane mam ale stale mi na tej stranke pise ze veteran status: 0, a pri tom mi svieti ze obidve hry mam.
ja a zahoranik sme nahrali video a chcel som ho uploadnut na youtube.... aaa chcel som sa spytat ze ci to video z Bad Company 2 co sme nahrali a aj ine videa sa uploaduju vzdy tak dlho???
//autoeditácia príspevku (03 Apr 2011, 18:34)
maju okolo 10min
maju okolo 10min
-
aviceN
Guru
zalezi aky mas upload internetu...podla toho zalezi kolko sa ti to bude uploadovat.
-
rufus59
Light Professional
A samozrejme od veľkosti videa
nie dlzka, ale velkost toho video suboruplacka2 napísal:ja a zahoranik sme nahrali video a chcel som ho uploadnut na youtube.... aaa chcel som sa spytat ze ci to video z Bad Company 2 co sme nahrali a aj ine videa sa uploaduju vzdy tak dlho???
maju okolo 10min
co ja viem velkost.... okolo tych 500 mega..... cca... a upload mam 362kilobitov.... ale ja mam FLAT internnet... takze niekedy viac niekedy menej
ved velkost mas napisanu hned pri tom subore..placka2 napísal:co ja viem velkost.... okolo tych 500 mega..... cca... a upload mam 362kilobitov.... ale ja mam FLAT internnet... takze niekedy viac niekedy menej
1. Antialiasing 1x Ti ide preto, lebo mas len Win XP. Vyssi antialiasing a anisotropic filtering je v hre BC2 az od DX10 a DX11, ktore su obsiahnute len vo Win VISTA a vyssie.TeaPack napísal:Win7 64 bit a musel som nutne preinstalovat na WinXP 32bit. A mam este jeden problem. Asi viete ze M1 sa da dostat ak ste veteran a na to treba mat 2 BF hry. Na YT som videl navod kde mal BBC2 a Battlefield Heroes. Ja som si stiahol oboje aj nainstalovane mam ale stale mi na tej stranke pise ze veteran status: 0, a pri tom mi svieti ze obidve hry mam.
Ak chces vyssi AA = upgrade na Win7.
2. Staci si zahrat par kol Battlefield Heroes a ak sa Ti to tam aj tak neobjavi, staci napisat na podporu EA CZ, a o chvilu to tam mas ... Ja som to takto robil
Speed99 napísal:
1. Antialiasing 1x Ti ide preto, lebo mas len Win XP. Vyssi antialiasing a anisotropic filtering je v hre BC2 az od DX10 a DX11, ktore su obsiahnute len vo Win VISTA a vyssie.
Ak chces vyssi AA = upgrade na Win7.
2. Staci si zahrat par kol Battlefield Heroes a ak sa Ti to tam aj tak neobjavi, staci napisat na podporu EA CZ, a o chvilu to tam mas ... Ja som to takto robil
ja som napisal na podporu a dal mi veteran status +7
na vietnam CD KEY je 4x4 alebo 5x5 ?
Kde mam napisat na tu podporu??