Battlefield: Bad Company 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

BC2 9,90 E a Crysis 2 39,90 :roll:
lord777
Novice
Novice

Príspevok od používateľa lord777 »

Mam problem s muliplayerom BFBC2. Vcera som si kupil tuto hru nainstaloval, updatol , vytvoril novy ucet, zadal serial key a hral som asi tak hodinu a pól. Vsetko islo v pohode. Na druhy den, teda dnes som si chcel zahrat MP, prihlasil som sa pripojil som sa na server no po chvilke hrania mi zasekol obraz, ale mys fungovala a zvuk tiez isiel. Ked som sa chcel dostat na plochu neslo to, ani ctrl+alt+del, ani alt+F4, tak som ho natvrdo resetol. Skusal som to aj viackrat, no bud mi to zaseklo hned na serverbrowseri, behom nacitania mapy alebo behom hrania na serveri. Ani mi to nevypisalo ziadnu hlasku. Na jednom serveri som si vsimol, ze mam ping okolo 450, no na serverbrowseri mi na vsetky serveri zobrazuje ping 999. Viem, ze asi nebude chyba v mojom PC: AMD Athlon 64 x2 5000+ 2,5 GHz, 2 GB RAM, GeForce 8600gt 512 MB. Internet mam dobry na to aby mi to islo a ide mi na nom bez problemov aj COD6 MW2 atd. Singleplayer ide v pohode, bez seknutia. Za odpoved velmi dakujem.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

hehe no to co pises ted aj mne blbne :-/ doted ficalo v pohode a po pol hodke ma vykoplo ze nemam aktualny punkbuster :-D ja ti pofim jedno nevidel som tak super hru ktora ma tolko errorov ako BC2 prudko navikova ale prudko nasiera :-)
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Kde sa da ta hra kupit najlacnejšie ? okrem progamingshopu .
Thief211
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thief211 »

tito maju teraz taku specialnu akciu

http://www.gameexpres.sk/hra-pre-pc-bat ... -9621.html
lubmar
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa lubmar »

lord777 napísal:Mam problem s muliplayerom BFBC2. Vcera som si kupil tuto hru nainstaloval, updatol , vytvoril novy ucet, zadal serial key a hral som asi tak hodinu a pól. Vsetko islo v pohode. Na druhy den, teda dnes som si chcel zahrat MP, prihlasil som sa pripojil som sa na server no po chvilke hrania mi zasekol obraz, ale mys fungovala a zvuk tiez isiel. Ked som sa chcel dostat na plochu neslo to, ani ctrl+alt+del, ani alt+F4, tak som ho natvrdo resetol. Skusal som to aj viackrat, no bud mi to zaseklo hned na serverbrowseri, behom nacitania mapy alebo behom hrania na serveri. Ani mi to nevypisalo ziadnu hlasku. Na jednom serveri som si vsimol, ze mam ping okolo 450, no na serverbrowseri mi na vsetky serveri zobrazuje ping 999. Viem, ze asi nebude chyba v mojom PC: AMD Athlon 64 x2 5000+ 2,5 GHz, 2 GB RAM, GeForce 8600gt 512 MB. Internet mam dobry na to aby mi to islo a ide mi na nom bez problemov aj COD6 MW2 atd. Singleplayer ide v pohode, bez seknutia. Za odpoved velmi dakujem.

Niekolko mesiacov dozadu som mal podobný problém. Niekto mi poradil nech odpojím zvukovku a skúsim hrať bez zvuku. Ja keďže mám aj extrenú zvukovku som teda hneď použil tú a integrovanú som v biose vypol. A na moje prekvapenie to pomohlo. Už to nemrzlo. No nedávno som kvôli virtual dj zasa pripojil tú integrovanú a neako som na to zabudol pustil som BFBC2 a opäť na moje prekvapenie ide bez problémov. Takže je to záhada. Možno by som skúsil nahodiť nové ovladače na grafiku a zvukovku.
PsychoGuySVK
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa PsychoGuySVK »

Ja som mal problém že na Pc: AMD Athlon x4 640 3.00GHz
Gygabite HD 5850 1.GB GDDR5
6GB RAM
Windows 7 Ultimate sp1 x64
Mi strašne hra sekala aj na LOW detailoch. Potom som si nahodil novšie ovládače na Grafiku a už ide na full.. :D
(Mám aj 16x Antialiasing, 8x Antitrpné Filtovanie a seká iba pri pripojení kvoli načítavaní prostredia)
:D
TeaPack
Star
Star

Príspevok od používateľa TeaPack »

lord777 napísal:Mam problem s muliplayerom BFBC2. Vcera som si kupil tuto hru nainstaloval, updatol , vytvoril novy ucet, zadal serial key a hral som asi tak hodinu a pól. Vsetko islo v pohode. Na druhy den, teda dnes som si chcel zahrat MP, prihlasil som sa pripojil som sa na server no po chvilke hrania mi zasekol obraz, ale mys fungovala a zvuk tiez isiel. Ked som sa chcel dostat na plochu neslo to, ani ctrl+alt+del, ani alt+F4, tak som ho natvrdo resetol. Skusal som to aj viackrat, no bud mi to zaseklo hned na serverbrowseri, behom nacitania mapy alebo behom hrania na serveri. Ani mi to nevypisalo ziadnu hlasku. Na jednom serveri som si vsimol, ze mam ping okolo 450, no na serverbrowseri mi na vsetky serveri zobrazuje ping 999. Viem, ze asi nebude chyba v mojom PC: AMD Athlon 64 x2 5000+ 2,5 GHz, 2 GB RAM, GeForce 8600gt 512 MB. Internet mam dobry na to aby mi to islo a ide mi na nom bez problemov aj COD6 MW2 atd. Singleplayer ide v pohode, bez seknutia. Za odpoved velmi dakujem.
To, ze mas ping 999 robi Windows 7. To ze ti vypina hru zrejme sposobuje slaba zostava asi pred roko som mal presne rovnaku. Kus sice pomohlo ked som procesor v biose pretaktoval na 3.00GHZ. Vyskusaj to aj ty
paloob
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa paloob »

pre ->slavo<- :

Ja som včera z GameExpresu objednal dobrá tá akcia :) chcel som sa ešte spýtať to BC2 ktoré mi príde by chcel hrať aj môj brat nedá sa to tam nejak spraviť že vytvorenie dvoch profilov alebo tak? :P Že by som zahral raz ja a raz on :twisted:
The
Star
Star

Príspevok od používateľa The »

da, na jednom ucte mozes mat viac soldierov, mozes hrat bud ty alebo on, ale obaja naraz nie
paloob
Light Expert
Light Expert

díky moc to je super že sa to tak dá :) no ved to nevadí že naraz nie len aby mal každý svoje :D i ked hrať s bratom alebo VS môže byť tiež sranda 8)
Dr.John
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dr.John »

Ahojte, mám taký malý problémik, že ak spustím hru, po úvodnom videu, ako sa vynoria z vody na breh, tak vidím len pohlad do nebies a nejde mi pozrieť myšou nikam inam.. Nožom mi ide sekať, pohybovať sa viem tiež, len rozhliadať na strany vôbec nejde. Mal už niekto s týmto taký problém? V menu myš normálne ide, len v hre nie. Ďakujem za pomoc :)
majooo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majooo »

Predpokladam ze nemas origo, takze to bude crackom..stiahni iny.
EmTeK
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa EmTeK »

Dr.John v cracku čo si stiahol je aj iny subor okrem .exe tak tam nakopiruj všetko a pojde ti
paloob
Light Expert
Light Expert

ak hrám s bratom na jednom účte no každý máme svoju postavu tak keď on získa medailu alebo achievement tak ja ho budem mať tiež alebo ja si budem zbierať svoje a on svoje? :P
The
Star
Star

Príspevok od používateľa The »

paloob napísal:ak hrám s bratom na jednom účte no každý máme svoju postavu tak keď on získa medailu alebo achievement tak ja ho budem mať tiež alebo ja si budem zbierať svoje a on svoje? :P
on svoje a ty svoje
paloob
Light Expert
Light Expert

aj keď to v Options nieje nedá sa nejak BC2 spustiť s rozlíšením 800x600? :? nejaký program alebo tak :P
PsychoGuy
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa PsychoGuy »

dá, klik pravým na ikonku hry, kompatibilita, a tam už si povyberaj :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

ok kam mam narvat ten kod aby som mal ten spectat kit ci jak tomu nadava bo som to kupil v akcii a doted som to dako neaktivoval :D (steam verzia)
paloob
Light Expert
Light Expert

PsychoGuy napísal:dá, klik pravým na ikonku hry, kompatibilita, a tam už si povyberaj :)
vieš len ja tam mám na výber len toto: Spustiť s rozlíšením obrazovky 640x480 :wink: a keď to aj zaškrtnem tak hra sa mi stále spúšťa pod tým istým rozlíšením tj. 1024x768
Napísať odpoveď