Battlefield: Bad Company 2
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Battlefield: Bad Company 2
BC2 9,90 E a Crysis 2 39,90 
Mam problem s muliplayerom BFBC2. Vcera som si kupil tuto hru nainstaloval, updatol , vytvoril novy ucet, zadal serial key a hral som asi tak hodinu a pól. Vsetko islo v pohode. Na druhy den, teda dnes som si chcel zahrat MP, prihlasil som sa pripojil som sa na server no po chvilke hrania mi zasekol obraz, ale mys fungovala a zvuk tiez isiel. Ked som sa chcel dostat na plochu neslo to, ani ctrl+alt+del, ani alt+F4, tak som ho natvrdo resetol. Skusal som to aj viackrat, no bud mi to zaseklo hned na serverbrowseri, behom nacitania mapy alebo behom hrania na serveri. Ani mi to nevypisalo ziadnu hlasku. Na jednom serveri som si vsimol, ze mam ping okolo 450, no na serverbrowseri mi na vsetky serveri zobrazuje ping 999. Viem, ze asi nebude chyba v mojom PC: AMD Athlon 64 x2 5000+ 2,5 GHz, 2 GB RAM, GeForce 8600gt 512 MB. Internet mam dobry na to aby mi to islo a ide mi na nom bez problemov aj COD6 MW2 atd. Singleplayer ide v pohode, bez seknutia. Za odpoved velmi dakujem.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hehe no to co pises ted aj mne blbne :-/ doted ficalo v pohode a po pol hodke ma vykoplo ze nemam aktualny punkbuster
ja ti pofim jedno nevidel som tak super hru ktora ma tolko errorov ako BC2 prudko navikova ale prudko nasiera 
-
->slavo<-
Addict
Kde sa da ta hra kupit najlacnejšie ? okrem progamingshopu .
lord777 napísal:Mam problem s muliplayerom BFBC2. Vcera som si kupil tuto hru nainstaloval, updatol , vytvoril novy ucet, zadal serial key a hral som asi tak hodinu a pól. Vsetko islo v pohode. Na druhy den, teda dnes som si chcel zahrat MP, prihlasil som sa pripojil som sa na server no po chvilke hrania mi zasekol obraz, ale mys fungovala a zvuk tiez isiel. Ked som sa chcel dostat na plochu neslo to, ani ctrl+alt+del, ani alt+F4, tak som ho natvrdo resetol. Skusal som to aj viackrat, no bud mi to zaseklo hned na serverbrowseri, behom nacitania mapy alebo behom hrania na serveri. Ani mi to nevypisalo ziadnu hlasku. Na jednom serveri som si vsimol, ze mam ping okolo 450, no na serverbrowseri mi na vsetky serveri zobrazuje ping 999. Viem, ze asi nebude chyba v mojom PC: AMD Athlon 64 x2 5000+ 2,5 GHz, 2 GB RAM, GeForce 8600gt 512 MB. Internet mam dobry na to aby mi to islo a ide mi na nom bez problemov aj COD6 MW2 atd. Singleplayer ide v pohode, bez seknutia. Za odpoved velmi dakujem.
Niekolko mesiacov dozadu som mal podobný problém. Niekto mi poradil nech odpojím zvukovku a skúsim hrať bez zvuku. Ja keďže mám aj extrenú zvukovku som teda hneď použil tú a integrovanú som v biose vypol. A na moje prekvapenie to pomohlo. Už to nemrzlo. No nedávno som kvôli virtual dj zasa pripojil tú integrovanú a neako som na to zabudol pustil som BFBC2 a opäť na moje prekvapenie ide bez problémov. Takže je to záhada. Možno by som skúsil nahodiť nové ovladače na grafiku a zvukovku.
-
PsychoGuySVK
Zablokovaný
Ja som mal problém že na Pc: AMD Athlon x4 640 3.00GHz
Gygabite HD 5850 1.GB GDDR5
6GB RAM
Windows 7 Ultimate sp1 x64
Mi strašne hra sekala aj na LOW detailoch. Potom som si nahodil novšie ovládače na Grafiku a už ide na full..
(Mám aj 16x Antialiasing, 8x Antitrpné Filtovanie a seká iba pri pripojení kvoli načítavaní prostredia)

Gygabite HD 5850 1.GB GDDR5
6GB RAM
Windows 7 Ultimate sp1 x64
Mi strašne hra sekala aj na LOW detailoch. Potom som si nahodil novšie ovládače na Grafiku a už ide na full..
(Mám aj 16x Antialiasing, 8x Antitrpné Filtovanie a seká iba pri pripojení kvoli načítavaní prostredia)
To, ze mas ping 999 robi Windows 7. To ze ti vypina hru zrejme sposobuje slaba zostava asi pred roko som mal presne rovnaku. Kus sice pomohlo ked som procesor v biose pretaktoval na 3.00GHZ. Vyskusaj to aj tylord777 napísal:Mam problem s muliplayerom BFBC2. Vcera som si kupil tuto hru nainstaloval, updatol , vytvoril novy ucet, zadal serial key a hral som asi tak hodinu a pól. Vsetko islo v pohode. Na druhy den, teda dnes som si chcel zahrat MP, prihlasil som sa pripojil som sa na server no po chvilke hrania mi zasekol obraz, ale mys fungovala a zvuk tiez isiel. Ked som sa chcel dostat na plochu neslo to, ani ctrl+alt+del, ani alt+F4, tak som ho natvrdo resetol. Skusal som to aj viackrat, no bud mi to zaseklo hned na serverbrowseri, behom nacitania mapy alebo behom hrania na serveri. Ani mi to nevypisalo ziadnu hlasku. Na jednom serveri som si vsimol, ze mam ping okolo 450, no na serverbrowseri mi na vsetky serveri zobrazuje ping 999. Viem, ze asi nebude chyba v mojom PC: AMD Athlon 64 x2 5000+ 2,5 GHz, 2 GB RAM, GeForce 8600gt 512 MB. Internet mam dobry na to aby mi to islo a ide mi na nom bez problemov aj COD6 MW2 atd. Singleplayer ide v pohode, bez seknutia. Za odpoved velmi dakujem.
pre ->slavo<- :
Ja som včera z GameExpresu objednal dobrá tá akcia
chcel som sa ešte spýtať to BC2 ktoré mi príde by chcel hrať aj môj brat nedá sa to tam nejak spraviť že vytvorenie dvoch profilov alebo tak?
Že by som zahral raz ja a raz on 
Ja som včera z GameExpresu objednal dobrá tá akcia
da, na jednom ucte mozes mat viac soldierov, mozes hrat bud ty alebo on, ale obaja naraz nie
díky moc to je super že sa to tak dá
no ved to nevadí že naraz nie len aby mal každý svoje
i ked hrať s bratom alebo VS môže byť tiež sranda 
Ahojte, mám taký malý problémik, že ak spustím hru, po úvodnom videu, ako sa vynoria z vody na breh, tak vidím len pohlad do nebies a nejde mi pozrieť myšou nikam inam.. Nožom mi ide sekať, pohybovať sa viem tiež, len rozhliadať na strany vôbec nejde. Mal už niekto s týmto taký problém? V menu myš normálne ide, len v hre nie. Ďakujem za pomoc 
Predpokladam ze nemas origo, takze to bude crackom..stiahni iny.
Dr.John v cracku čo si stiahol je aj iny subor okrem .exe tak tam nakopiruj všetko a pojde ti
ak hrám s bratom na jednom účte no každý máme svoju postavu tak keď on získa medailu alebo achievement tak ja ho budem mať tiež alebo ja si budem zbierať svoje a on svoje? 
on svoje a ty svojepaloob napísal:ak hrám s bratom na jednom účte no každý máme svoju postavu tak keď on získa medailu alebo achievement tak ja ho budem mať tiež alebo ja si budem zbierať svoje a on svoje?
aj keď to v Options nieje nedá sa nejak BC2 spustiť s rozlíšením 800x600?
nejaký program alebo tak 
dá, klik pravým na ikonku hry, kompatibilita, a tam už si povyberaj 
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ok kam mam narvat ten kod aby som mal ten spectat kit ci jak tomu nadava bo som to kupil v akcii a doted som to dako neaktivoval
(steam verzia)
vieš len ja tam mám na výber len toto: Spustiť s rozlíšením obrazovky 640x480PsychoGuy napísal:dá, klik pravým na ikonku hry, kompatibilita, a tam už si povyberaj