Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
caute... na GOL-ke sa nepohybuje mieritko a pozeram niektorim sa nehybi ani na m95 nechapem ako sa to da nastavit dik
a kde to pozeras? na m95 sa urcite hybeZahoranik napísal:caute... na GOL-ke sa nepohybuje mieritko a pozeram niektorim sa nehybi ani na m95 nechapem ako sa to da nastavit dik
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no pohybuje sa tusim kazde mieritko a neda sa to nastavit ked sa to da nastavit tak to daky cheat sak ocom by to bolo mozno si videl vietnam video ale tiez nefim
jeden mal na m95 ale hral na playstation
na GOLke sa nepohybuje, je to asi jedina sniperka na ktorej sa nehybe 
-
xH4wK
Ahojte,
Kupil som pocas steam akcie BC2 + Vietnam + Kit upgrade
No ja uz mam EA account linkovany na BC2 krabicovu verziu ktoru som kupil skor, takze som len nalinkoval vietnam + kit upgrade na moj ea account a hram...
Takze mam volny CD key pre BC2 ktory som kupil na steame, ten cd key nepouzivam ani nikdy nebudem
Takze, ak niekto chce tak predam ten key zo steamu, mozte si nainstalovat hru (nie na steame) zadat ten key, zalozit EA account alebo pouzit uz existujuci a hrat, cena dohodou viac info cez PM...
Kupil som pocas steam akcie BC2 + Vietnam + Kit upgrade
No ja uz mam EA account linkovany na BC2 krabicovu verziu ktoru som kupil skor, takze som len nalinkoval vietnam + kit upgrade na moj ea account a hram...
Takze mam volny CD key pre BC2 ktory som kupil na steame, ten cd key nepouzivam ani nikdy nebudem
Takze, ak niekto chce tak predam ten key zo steamu, mozte si nainstalovat hru (nie na steame) zadat ten key, zalozit EA account alebo pouzit uz existujuci a hrat, cena dohodou viac info cez PM...
-
lekoklatik
VIP
H@wk, no ale ak máš ten key zo steamu, tak myslím že BC2 nerozbeháš inde ako na steame. Ak sa teda správne pamatám.
-
xH4wK
rozbehas, staci ak instalnes verziu z netu akukolvek ale bez cracku s tymto keyom, prihlasis sa na EA a hras online...
steam necheckuje s akym keyom hras, ved ja hram normalne na svojom ea ucte kde mam key z krabicovky cez steam verziu kde mam vietnam + dlc...
steam necheckuje s akym keyom hras, ved ja hram normalne na svojom ea ucte kde mam key z krabicovky cez steam verziu kde mam vietnam + dlc...
http://www.pcgamer.com/2011/07/21/ea-st ... on-origin/
We recently learned that it’s possible to activate a selection of EA games bought on Steam on Origin. We’ve successfully redeemed keys for Battlefield: Bad Company 2, Dragon Age: Origins, Mass Effect 2, Dead Space 2, Alice: Madness Returns and Dragon Age 2. There may be more
We recently learned that it’s possible to activate a selection of EA games bought on Steam on Origin. We’ve successfully redeemed keys for Battlefield: Bad Company 2, Dragon Age: Origins, Mass Effect 2, Dead Space 2, Alice: Madness Returns and Dragon Age 2. There may be more
-
lekoklatik
VIP
@H@wk: takže je možné, že keby som kúpil krabicu nie s podporou steamu, a chcel by som si dokúpiť napríklad Vietnam DLC zo steamu, dokážem tieto 2 veci spojiť tak, aby som hral legálne a hlavne online? (samozrejme DLC je ti bez základnej hry k hovnu, že).
@xixi: toto som čítal včera s komentárom, že steam asi nadšený nebude ^_^
@xixi: toto som čítal včera s komentárom, že steam asi nadšený nebude ^_^
-
xH4wK
Ono je to takto, steam ti nedovoli kupit vietnam alebo DLC bez toho aby si mal kupenu aj povodnu hru... takze to nie je mozne ;/
Ale vietnam key sa da aktivovat aj na non steam hre
No steam necheckuje na akom key hrajes ked mas spustenu hru v steame, takze mozes hrat na key z krabicovky a key co je pri hre zo steamu predat alebo darovat
osobne by som radsej predaval celu krabicovku, no nie je mozne bez toho aby som k tomu daval aj account kde uz mam rank aj vsetko ... kedze ea account sa lockuje na key, steam nie.
//autoeditácia príspevku (30 Júl 2011, 22:59)
Skusil som taky random natocit z nudy dnes
Ale vietnam key sa da aktivovat aj na non steam hre
No steam necheckuje na akom key hrajes ked mas spustenu hru v steame, takze mozes hrat na key z krabicovky a key co je pri hre zo steamu predat alebo darovat
osobne by som radsej predaval celu krabicovku, no nie je mozne bez toho aby som k tomu daval aj account kde uz mam rank aj vsetko ... kedze ea account sa lockuje na key, steam nie.
//autoeditácia príspevku (30 Júl 2011, 22:59)
Skusil som taky random natocit z nudy dnes
Ked mi napise pri overoveni disku ze:
Unable to authenticate original disc within time limit.
Try again?
Launch Analysis Retry Cancel
Chcem sa spytat, ze ci to znamena ze mam poskodenu dvd napalovacku, alebo je problem niekde inde ???
Unable to authenticate original disc within time limit.
Try again?
Launch Analysis Retry Cancel
Chcem sa spytat, ze ci to znamena ze mam poskodenu dvd napalovacku, alebo je problem niekde inde ???
V prvom rade napíš, či tam vkladáš originál disk.
Mam original hru, takze tam davam original disk a uz ma to ani do hry nepusti.
Preco ked dam vyhladavat servery mi nevypise ping danych serverov? iba 999 alebo -
-
->slavo<-
Addict
Tento problem ma viac hračov a tiež by ma to zaujimalo ,ale je zaujimave ,že napriklad niekomu to ukazuje spravny ping a niekomu zas nie . Ja mam vsade 999 , aj ked je na danom servery ping 40 
Skúšali ste to spustiť ako admin?
To robí antivir (respektíve firewall). Mne to robil ESET ale keď som prešiel na microsoft security tak to ukazuje v pohode.
Mimochodom minule som si fajne zalietal na apache
Mimochodom minule som si fajne zalietal na apache
-
->slavo<-
Addict
Kedže mam tiež Eset tak ho skusim dnes vypnut či to bude ukazovat 999 , inač hojko nejak som nepochopil , na čo si naražal.Ja mam sietovu kartu v pohode.Skor by som to videl na ten Eset 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Som si pomylil tvoj nick s ONdr3j-om, tak som to teda zmazal