Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
Dobrý večer hráči Battlefield: Bad Company 2
Viem je to kapke hlúpa otázka, ale ako znížiť PING ?? 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Vypnúť prehliadač, firewall, antivírus, anti-spam, skype, ICQ, steam, Rockstar games social club...
+ pripajat sa na server blizsie k nasej domovine, v podstate vsetky sk/cz servre maju nizsi ping aspon teda u mna.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ocujte a jako nahodim ten spectate kit
ja som ho kupil hadam 3 mesiace dozadu ale nechapem ako to funguje stem mi ho zobrazi v downloadable content ale nemam dako pocit ze by som tie veci videl v hre :-S
-
blitzkrieg
Professional
a ak to bude zvukovou kartou dá sa urobiť nejaká výnimka rovno pre BF ? aby mi ju vypínalo ? alebo ako mám nasledovať ďalej ?
No na laptope vela moznosti nemas, radsej dufaj, ze v tom to nebude. Nastavit alebo tak nejak sa to nebude dat, len defaultne ju vypnut.
aj hru aj dlc mas kupene na steame?Runes napísal:ocujte a jako nahodim ten spectate kitja som ho kupil hadam 3 mesiace dozadu ale nechapem ako to funguje stem mi ho zobrazi v downloadable content ale nemam dako pocit ze by som tie veci videl v hre :-S
-
Runes
Addict
sak inak to ani nejde :-/ aby si si cez steam mohol kupit vietnam a spectat kit potrebujes zaklad kupeny na steame, vietnam a hru som aktivoval aj na origine ale ten spectat neviem ani tam ani tamThe napísal: aj hru aj dlc mas kupene na steame?
Tam hore jak mas "Multiplayer" v tej kolonke tam mas Reedeem Code tak tam to napisRunes napísal:ocujte a jako nahodim ten spectate kitja som ho kupil hadam 3 mesiace dozadu ale nechapem ako to funguje stem mi ho zobrazi v downloadable content ale nemam dako pocit ze by som tie veci videl v hre :-S
-
Runes
Addict
no tam som to napisal neboj
a skusal som znova a ted uz pise ze kod sa pouziva no nist asi zasa EA support :-/
//autoeditácia príspevku (06 Júl 2011, 8:14)
btw ono by som mal vlastne tie zbrane potom vidiet 2x v ponuke zbrani ??? ze normal a tu bonusovku ???
//autoeditácia príspevku (06 Júl 2011, 8:14)
btw ono by som mal vlastne tie zbrane potom vidiet 2x v ponuke zbrani ??? ze normal a tu bonusovku ???
Mam otazku taktiez ohladom toho DLC ako pan nadomnou
...Mam zakupenu hru na steame ,, BC 2 aj Vietnam aj Specact Kit DLC ..zadal som tam ten redeem code .......a chcem sa opytat co mi to malo vlastne pridat do MP ? ..vietman ide v pohode a ten Specact kit som zadal redeeme code a normalne ho zobralo .....ale vobec netusim co mi to akoze malo pridat niejak som nic nepostrehol

...Mam zakupenu hru na steame ,, BC 2 aj Vietnam aj Specact Kit DLC ..zadal som tam ten redeem code .......a chcem sa opytat co mi to malo vlastne pridat do MP ? ..vietman ide v pohode a ten Specact kit som zadal redeeme code a normalne ho zobralo .....ale vobec netusim co mi to akoze malo pridat niejak som nic nepostrehol
-
lekoklatik
VIP
Ok vdaka ... nepostrehol som to kedze som ratal ze to tak normalne od zaciatku ma byt ........a este jedna blba otazka
............. ako si najdem presne niejaky server ... ked dam server browser tak mi ich tam najde strasne vela a priamo len CZ/SK sa najst neda no a co tam je "server name" tak tam ked zadam nazov niejakeho serveru tak mi nenajde zase nic som z toho jelen 
-
Runes
Addict
vitaj v mojom svete hrania na random serveroch volakedy som hraval na bobikoch a na tom nasom SVK jak som preinstaloval BC2 tak mi ani jeden z nich nenajdeslavo120 napísal:Ok vdaka ... nepostrehol som to kedze som ratal ze to tak normalne od zaciatku ma byt ........a este jedna blba otazka............. ako si najdem presne niejaky server ... ked dam server browser tak mi ich tam najde strasne vela a priamo len CZ/SK sa najst neda no a co tam je "server name" tak tam ked zadam nazov niejakeho serveru tak mi nenajde zase nic som z toho jelen
stranu do zadu mas nejake SK/CZ servre popisane, mne ich v poho naslo minimalne svk-army a za dalsie si musis dat pozor, ze nemas zapnuty ziaden filter, najst ti ich najde len budu sive.
-
Runes
Addict
no v mojom pripade som uz troska zbehli a nejde to
ani ked natahnem origin verziu ani ked steam
s filtrom viem narabat neboj
//autoeditácia príspevku (06 Júl 2011, 23:02)
wheeeej mam spectate kit
ako huste siel som na ten chat tam daky Cody no mal zomna a mojej anglictiny urcite radost ale haluz je ze proste spectate bol na moje konto regnuty ale nezobrazovalo mi ho len tam daco poklikal a bolo 
//autoeditácia príspevku (06 Júl 2011, 23:02)
wheeeej mam spectate kit
Inac vcera sme s kamaratom blbli a vymysleli sme jednu vec. Konkretne sme to skusali na Vietname a mapa bola Operation Hatings. Jeden nech si zobere recona a druhy assaultaka. Assaultak sadne do auta a hodi reconvi ammobox a recon cele auto oblepi TNT. Assault vyrazi vy si otvorte minimapu a cakajte na spravny moment. Najlepsie ak komunikujete spolu na skype a ked vsetky TNTcka nalepite na predok znici to tank. Ale pametajte ze pre assaultaka je to samovrazebna misia 
-
xH4wK
Nic nove, toto sa dalo robit efektivnejsie v BF2 taktiez s tym ze si nemusel zomriet, no daval sa za to ban na servroch z uzkoprsimi adminmi.
@H@wk
tak tak, moj oblubeny kusok
tak tak, moj oblubeny kusok
-
xH4wK
BF BC2 + Vietnam + DLC za 9,99€
http://store.steampowered.com/sub/8666/
//K tym trikom z autom hore, ja som najradsej mal seatswitching v helikoptere, to bol moj kazdodenny chlieb este ked som hraval.
http://store.steampowered.com/sub/8666/
//K tym trikom z autom hore, ja som najradsej mal seatswitching v helikoptere, to bol moj kazdodenny chlieb este ked som hraval.