Behanie, Posilovanie

O športe...
nOskillz
Novice
Novice

Behanie, Posilovanie

Príspevok od používateľa nOskillz »

Zdravím, potreboval by som poradiť v týchto 2 smeroch trochu.
Rád športujem, najmä futbal. Posledných 6-8 mesiacov som to však zanedbal a kondícia mi strašne moc chýba. Napr. po 30 minut na futbale, keď sa snažím podať v zápase čo najlepší výkon, už potom nevládzem. Dostal som tu pár tipov, ale potrebujem si ich trochu ujasniť.
Cítim že na nabratie kondície mi len tréning s tímom nebude stačiť. Preto :
1. Kedy sa behá najlepšie, koľko....(Ráno ???...Poobede - ???..... Večer - ???) (Koľko napr Ráno 30, večer 30 poobede 45 min..... alebo na vzdialenosti ?)
2. Strava pred behom... Tekutiny pred behom, počas behu, po behu ??? (Resp. v prípade zápasu)
3. Ako sa dobre a efektívne naberá rýchlosť..... Bolo mi povedané....Na dlhšiu trať striedať 30s 100% výkon 1 min. výklus a striedať tieto intervaly.
4. Nejaké vaše tipy ???

Posilovanie....
Tu by som sa chcel spýtať, najmä na :
1. Tehličky na bruchu. Čo som sa k tomuto dočítal....,,Základ je odstránenie tukových vankúšikov, cez vyváženu stravu. Potom už len nejaké cviky na brucho....Napr 3 série po 10-15 (Nie som obézny, váha je ok.)
2. Biceps... Ako trošku zosilnieť s jednoručkou. Tiež by som sa popýtal trošku k tomu jedálničku... Napr. tiež 3 série po koľko zdvihov ?, ísť na max. alebo začínať na málo a zvyšovať.
3. 100% Žiadne steroidy !....Bez doplnkov stravy sa dá ? Aký princíp?
4. Nemyslím mať biceps 30 cm. a byť jak kulturista.....Jednoducho nabrať na sile......
5. Veľa som sa dočítal, že k posilovaniu strašne veľa a veľa stravy....( Doslova prežierať sa)--- dá sa toto vynechať....Pretože futbal mi toto nejak nebere aby som sa prežieral.

Prosím o veci k téme.... A vopred ďakujem za pomoc :oops:
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Behanie, Posilovanie

Príspevok od používateľa vrtulnik »

K tomu posilnovaniu:

1. keby cvicis len brucho a biceps to by Ta casom prestalo bavit, a aj keby nie, tak by to vyzeralo ako? Ruky obrovske, nohy a chrbat by si mal maly...
2. Nepotrebujes ziadne doplnky (zatial), ale musis jest kvalitnu stravu. A nemusis sa prezierat, ale jest casto.

A co z toho vypliva? Chod radsej do nejakej posilovni, najdi si nejaky Fullbody plan a poriadne jedz. A budes mat tolko sily ze az. :)
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato951 »

Ja tilen jedno poradím www.posilnovanie.sk
Frko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frko »

co hovorite na toto http://www.kingkong.sk/product/295746 ??? chcel by som si to kupit
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato951 »

celkom pohode ale 300g je malo zober väčšiu pixlu
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

podla mna su tieto pred treningove stimulanty bullshit na tahanie cashu...
Filipito
Darca
Darca

Behanie, Posilovanie

Príspevok od používateľa Filipito »

Coldrain mal si uz nieco take? Napr no explode, hemorage alebo jack3d? Imho su to pecky, mal som par davok a fakt to s clovekom robi divi :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

mal som NO xplode, par krat som stym cvicil, par krat som stym boxoval, nakoplo ma to v tom zmysle ze som bol culy, sustredeny atd, ale nijak strasny prival sily, napumpovania a podobne som nezaznamenl, cez skuskove sa stym dobre ucilo ked mi horelo po zadkom, ale zrat to rped treningom, je podla mna zbytocne drahy spas...ale ak si to niekto moze dovolit a ten vsledok mu staci, prosim
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Treba podotknúť, že na každého to má iný účinok a ešte záleží aj na tom, že treba sa snažiť do žrať čo najviac na lačno. Inak, mne to makalo vždy tak do troch týždňov, potom to začali slabnúť, navyšoval som dávky, až som raz dal moc a v polke tréningu mi "drblo" v zadnej časti hlave - vystrelila prudká bolesť a potom som len tak tak docvičil. :)

Niektorí odporúčajú aj striedať tie prípravky, aj keď teda, podľa mňa je ten princíp a základ u všetkých rovnaký. Dobre sa to hodí aj na bojový šport.

Je to tak, ako napísal CR. Je to príliš drahý špás, to by som fakt nemohol vedieť čo s peniazmi. Ale mám skúseností s veľa suplementami a zrovna toto by som do úplného bullshitu nezaradil.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tema o behani aj posilnovani tu uz je.
Zamknuté