Beseda s panom premierom...
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Beseda s panom premierom...
Priblizne o dva tyzdne ma byt na nasej skole diskusia s nasim premierom. Bude tam cca, tych 50-60 ludi(asi dve triedy, vratane mojej), ako dlho bude trvat netusim. Ale to je nepodstatne. Skor som sa chcel spytat, nemate nejake zaujimave otazky, ktore by som sa ho napr. mohol spytat. Viete, nieco, co Vas zaujima a by som sa to pokusil pre Vas zistit
. Nejake namety by sa zrejme hodili...
-
vladopt
Medium Expert
Ja by som sa ho chcel spytat či nebolo lepšie tých 17,2milióna korún lepšie prerozdeliť napr: do školstva, zdravotníctva, ako prispievať na nové sídlo teroristou z NATO
http://www.aktuality.sk/spravy/domace/v ... sidlo-nato
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
spytaj sa ho ze co mieni urobit s II. pilierom dochodkoveho sporenia a dokedy take arogantne typy ako je Harabin budu vyvazat svoju rodinu na sluzobnych autach za peniaze danovych poplatnikov, cize aj mojich rodicov, vari si pan Harabin nemoze dovolit financovat si to sam? musi mu v tom pomahat stat? ked je taky neschopny tak ako moze viest ministerstvo spravodlivosti?
-
fikus-kukis
Guru wannabe
No tak toto by dopekla zaujimalo aj mnavladopt napísal:Ja by som sa ho chcel spytat či nebolo lepšie tých 17,2milióna korún lepšie prerozdeliť napr: do školstva, zdravotníctva, ako prispievať na nové sídlo teroristou z NATO![]()
-
dair
Guru wannabe
tak to je nejaky OBER K***T tu na fore ked za toto da niekomu zlu karmudair napísal:sa ho spytaj ze kedy mieni Dzurindovi rozj*bat papulu lebo ma nebavi ked stale pozeram spravy z domova ho tam vidiet ako STALE na kazdeho IBA kyda pitchoviny.....
Karmu mozem ochcat ale ked ja si tu obhajujem svoj nazor a dotycna lama sa ani len nepodpise, FAKT CHUDAK si kamo.
Co som napisal je pravda lebo co sledujem spravy z domova tak zakazdym ked je tam nejaky prispevok kde je Dzurinda tak ho vidim a pocujem len kydat na niekoho ineho.
A len taky maly postreh co sa tyka sucasneho premiera, tak v ramci slusneho spravania vsetko smerovane Dzurindovi zacina s oslovenim "pan" co zase Dzurinda ani tolko v hlave nema aby sa slusne vyjadroval....
Hanba aj jemu aj dotycnej lame.
Neobhajujem Fica ale vidim ho rozhodne lepsie ako Dzurindu... blba pravda ale je to tak
spytaj sa ho preco neznizil spotrebnu dan na benzin, dph na potraviny a ine komodity co predtym spominal, preco az dochodci od 65 rokov budu mat narok na zlavu 50 korun z tarify na kupenie plynom, a preco kompenzaciu nedostanu dochodcovia mladsi a dochodcovia co kuria drevom, uhlim, alebo elektrinou, jaaj, bolo by toho este vela
uplne s tebou suhlasim. mna by ale tiez zaujimalo, kolko ludi co sem napisalo je uz plnoletych, respektive kolko volilo a ak nahodou neboli volit, lebo sa im nechcelo/nemali koho alebo to je jedno preco, tak nech laskavo nepindaju. pozerali ste dnes na jojke tu diskusiu co bola s ficom? ma svatu pravdu s tym II dochodkovym pilierom, dzurinda odsral polku dochodkovych penazi do sukromnych DSS a teraz je velky hrdina (dzurinda) a kyda na koaliciu, ktora to teraz potrebuje riesit. viete, ja som zazil na skole dzurindu, fica a mnohych inych (lebo to riaditel vedel vybavit) a poviem vam 2 veci: 1- ti politici chodia na pozvanie; 2- dzurinda bol na skole prave vtedy, ked dosral maturity, tak som sa ho spytal, preco to nie je dobre pripravene, on mi na to zadrel nejaku vetu, ze to je ako sport, treba vydrzat, to bola 1 veta, dalsich 5 minut hovoril o niecom, co absolutne nedavalo zmysel, uplne bez pointy, to chruno monster v sos je oproti nemu suvix. ked som mu povedal, ze ked chcem robit nejaky sport, najprv si nastudujem ako sa robi a az potom ho skusam (vsetci mi zacali tlieskatRammer napísal:Pozeram ako tu vsetci nanho p1cujete, ale toto je najlepsi premier aky tu kedy bol od cias samostatneho Slovenska.
-
dair
Guru wannabe
tak s tymto aj ked vela ludi pitchuje musim suhlasitRammer napísal:Pozeram ako tu vsetci nanho p1cujete, ale toto je najlepsi premier aky tu kedy bol od cias samostatneho Slovenska.
ako bolo povyse napisane vela lam je tu 14rocnych co si otvaraju hubu koli tomu co pocuju doma od rodicov ale nerozumeju do toho.
Co si ludia myslia ze pride nejaky novy premier (asi Meciar
a Dzurinda nebol iny. Nevidel som ziadneho horsieho politika ktory ani za nic neodpovie na co sa ho pytas a este to otoci proti tebe (cisty Dzurinda)
-
mastermind
VIP
Otázka:
Kedy budú už konečne vyšetrené kauzy predaja slovenský strategických podnikov cez tzv. privatizačných poradcov a následným obohacovaním bývalých vládnych strán?
P.S.
Spoločnosti CA~IB Financial Advisors, a. s., privatizačnému poradcovi pri výbere strategického investora pre Železničnú spoločnosť Cargo Slovakia, a. s., bola k dnešnému dňu vyplatená finančná odmena v celkovej výške 22,85 milióna Sk s DPH
.........................................................................................................
Pri privatizácii Slovenských telekomunikácií - privatizačný poradca Deutsche Bank ako výherca, alebo ktorý to dostal - išla zo štátneho rozpočtu odmena pre toho poradcu 500 mil. Sk. Slávia Capital, M.E.S.A. 10 a tak ďalej, myslím si, že všetci to vedia. Fond národného majetku zaplatil za sprostredkovanie pôžičky 9 mld. až 13 mld. korún firme Zandano and Partners sumu okolo 200 mil. Sk. Atď, atď, atď.....
Kedy budú už konečne vyšetrené kauzy predaja slovenský strategických podnikov cez tzv. privatizačných poradcov a následným obohacovaním bývalých vládnych strán?
P.S.
Spoločnosti CA~IB Financial Advisors, a. s., privatizačnému poradcovi pri výbere strategického investora pre Železničnú spoločnosť Cargo Slovakia, a. s., bola k dnešnému dňu vyplatená finančná odmena v celkovej výške 22,85 milióna Sk s DPH
.........................................................................................................
Pri privatizácii Slovenských telekomunikácií - privatizačný poradca Deutsche Bank ako výherca, alebo ktorý to dostal - išla zo štátneho rozpočtu odmena pre toho poradcu 500 mil. Sk. Slávia Capital, M.E.S.A. 10 a tak ďalej, myslím si, že všetci to vedia. Fond národného majetku zaplatil za sprostredkovanie pôžičky 9 mld. až 13 mld. korún firme Zandano and Partners sumu okolo 200 mil. Sk. Atď, atď, atď.....
nikdy, lebo najvacsi rozkradaci - meciar a slota sedia vo vlade. VSZ, SLOVNAFT, Kupele, banky, Penta, JT, tazky priemysel, desiatky mensich(stovky mil sk) podnikov, vrazdy, unosy, zastrasovanie, spolupraca s mafiou.... meciar v jeho pueble nema pokojny spanok, to mi verte.stans napísal:Otázka: