Premyslam o tom, ze vymenim sucasne domace kino za bezdrotove. Preferujem Samsung, kedze so sucasnym som velmi spokojny, aj TV, ci monitory v dome mam vsetko znacky Samsung a nikdy ma nesklamali.
Viete poradit nejaky model?
Resp. je mozne nejakym rozsirenim, adapterom alebo cimkolvek spravit zo sucasneho domaceho kina bezdrotove?
Dakujem.
Bezdrotove Domace Kino
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Bezdrotove Domace Kino
Samsung ma taku srandu, modul (cca 100€) ktory umožňuje prenašať signal bezdrôtovo. Avšak daju sa tak pripojiť len zadne repraky. Už sa to tu niekde riešilo: http://www.hojko.com/domace-kino-samsun ... 67276.html. Každopadne opodstatnenie to ma len z priestorovych či estetickych dôvodov, kde by sa kabel nedall zamaskovať. Inak je kabel lepšia voľba.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Ano, presne o toto mi islo. Pes mi totizto prekusol zadne kable a teraz neviem vyuzit zadne repraky. A kable mam tak natiahnute, ze by bolo komplikovane to cele rozoberat. Preto chcem riesit prave tie zadne. Idem sa na to pozriet. Diki.
-
Ryan Giggs
VIP
Len to kino musi byť kompatibilne s tym modulom, čo pri nejakom staršom asi nehrozi. Takže budeš musieť kupiť nove + ten modul.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Ano, cital som. Ale moje som kupoval v auguste 2010. Ci je to 2010 model alebo nie este neviem, skontrolujem predtym.