Biela tvar
-
Pro.Dante3000
Light Expert
Biela tvar
Mam problem- mam bielu tvar a vidno mi "podkovy pod ocami", ked sa opalim tak som na tvari opaleny ale coskoro to zmizne. neviem mam to uz od detstva,mozno mi chyba pigment, dalo by sa to nejako vyriesit napr. pit cervene vino?
za odpoved dakujem
za odpoved dakujem
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Pro.Dante3000
Light Expert
-
Pro.Dante3000
Light Expert
-
P3Bo
Guru wannabe
Je to dane ...principom je aby si sa podla moznosti opaloval co najcastejsie ked sa opalis a si prirodzene bledy telo si takuto farbu nezachova ale ked sa budes pravidelne vystavovat slnecnemu ziareniu kazdu dovolenku postupne sa opalis a kruhy zaniknu . ide o dlhodoby problem ktory ma len jedno bohuzial dlhodobe riesenie druhu alternativu ponukol audiotrack nic ine sa robit neda.
-
bolek
Guru
Ja keď som bola menšia tak som mala taký istý problém, biela ako stena a kruhy som mala také, že raz mi strýko povedal, že by som na nich aj cvičiť mohla
No časom to prešlo. Problémom môže byť nezdravý životný štýl alebo aj nejaká metabolická porucha. Ale keď to máš od narodenia, tak to bude asi dané geneticky, nie? Nemáš to po niekom z rodiny? No môžeš si to zakryť makeupom alebo skúsiť trochen samoopalováku, lenže dokáže porobiť fľaky
Ale mohol by si vyskúšať také mierne samoopaľovacie, to vyzerá celkom prirodzene od Garnieru alebo Johnson.
-
Pro.Dante3000
Light Expert
-
bolek
Guru
Žiaľ, nepomôže. Ako očervenieť sa dá z hocijakého chľastu, nielen vína, ale len dočasne, veď to poznášPro.Dante3000 napísal:kremy som skusal dokonca aj spreje, su tam tak ci tak potom fleky, myslite ze pravidelne pitie cerveneho vina by mohlo pomoct?
-
Pro.Dante3000
Light Expert
-
P3Bo
Guru wannabe
biely som bol aj ja pokial som nezacal pracovat po letach na stavbe a tam som zhnedol lebo byt 12 hodin na streche na slnku pri 40 tupnoch a neopalit sa nie je mozne .... vino samo o sebe zazraky neprinesie musis kombinovat aj s niecim inymPro.Dante3000 napísal:nene asi to nepoznate ale ide o to ze z vina vam pribudnu cervene krvinky ktore maju vplyv na to aby ste mali zdravsiu farbu pleti, sa pytam ci to uz niekto neskusil, ale asi som tu jediny "beloch"
imho ja som na takej pekne vysokej a velkej streche vyrobnej haly robil mesiac cez prazdniny a opaleny som bol hned v prvy den...kamos po mesiaci myslel ze som onegr*lP3Bo napísal:biely som bol aj ja pokial som nezacal pracovat po letach na stavbe a tam som zhnedol lebo byt 12 hodin na streche na slnku pri 40 tupnoch a neopalit sa nie je mozne .... vino samo o sebe zazraky neprinesie musis kombinovat aj s niecim inym
-
bolek
Guru
Poznáme. Skús si ísť dať vyšetriť krv. Ak by si mal anémiu - nedostatok červených krviniek, tak jedným z príznakov je práve bledá pokožka, ďalej aj búšenie srdca a problémy s dychom. Lekárka ti však dá max nejaký preparát železa.Pro.Dante3000 napísal:nene asi to nepoznate ale ide o to ze z vina vam pribudnu cervene krvinky ktore maju vplyv na to aby ste mali zdravsiu farbu pleti, sa pytam ci to uz niekto neskusil, ale asi som tu jediny "beloch"
-
nejakymarko
Addict
-
Pro.Dante3000
Light Expert