Biela tvar

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Pro.Dante3000
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Biela tvar

Príspevok od používateľa Pro.Dante3000 »

Mam problem- mam bielu tvar a vidno mi "podkovy pod ocami", ked sa opalim tak som na tvari opaleny ale coskoro to zmizne. neviem mam to uz od detstva,mozno mi chyba pigment, dalo by sa to nejako vyriesit napr. pit cervene vino?
za odpoved dakujem
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

make-up
Pro.Dante3000
Light Expert
Light Expert

ok a nejak na trvalo by sa nedalo?
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

plastika ^^ na trvalo teda:) tie podkovy ako myslis kruhy? .. mozno malo spis alebo chodis neskoro spat :)
Pro.Dante3000
Light Expert
Light Expert

myslim kruhy, a to budem asi uz od mojho narodenia nevyspaty
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

Kelko napísal:plastika ^^ na trvalo teda:) tie podkovy ako myslis kruhy? .. mozno malo spis alebo chodis neskoro spat :)
ak je to tak ako pise kelko tak rozhodne viac relaxuj :)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Je to dane ...principom je aby si sa podla moznosti opaloval co najcastejsie ked sa opalis a si prirodzene bledy telo si takuto farbu nezachova ale ked sa budes pravidelne vystavovat slnecnemu ziareniu kazdu dovolenku postupne sa opalis a kruhy zaniknu . ide o dlhodoby problem ktory ma len jedno bohuzial dlhodobe riesenie druhu alternativu ponukol audiotrack nic ine sa robit neda.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja keď som bola menšia tak som mala taký istý problém, biela ako stena a kruhy som mala také, že raz mi strýko povedal, že by som na nich aj cvičiť mohla :) No časom to prešlo. Problémom môže byť nezdravý životný štýl alebo aj nejaká metabolická porucha. Ale keď to máš od narodenia, tak to bude asi dané geneticky, nie? Nemáš to po niekom z rodiny? No môžeš si to zakryť makeupom alebo skúsiť trochen samoopalováku, lenže dokáže porobiť fľaky :? Ale mohol by si vyskúšať také mierne samoopaľovacie, to vyzerá celkom prirodzene od Garnieru alebo Johnson.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Alebo druha moznost stan sa takym metlakom ... alebo Emo
K tym stylom sa "hodi Bleda plet" :lol:
Ale ne ... Sln sa ... alebo Pouzivaj samoopalovacie kremy ale zas musis si ich velmi starostlivo(Rovnomerne) Rozotierat inac budes Flakaty ;)
Pro.Dante3000
Light Expert
Light Expert

kremy som skusal dokonca aj spreje, su tam tak ci tak potom fleky, myslite ze pravidelne pitie cerveneho vina by mohlo pomoct?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Pro.Dante3000 napísal:kremy som skusal dokonca aj spreje, su tam tak ci tak potom fleky, myslite ze pravidelne pitie cerveneho vina by mohlo pomoct?
jedine zeby ho pili ostatny okolo teba .
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Pro.Dante3000 napísal:kremy som skusal dokonca aj spreje, su tam tak ci tak potom fleky, myslite ze pravidelne pitie cerveneho vina by mohlo pomoct?
Žiaľ, nepomôže. Ako očervenieť sa dá z hocijakého chľastu, nielen vína, ale len dočasne, veď to poznáš :wink:, ale dlhodobo by som to neskúšala, vlastne ani krátkodobo :D
Pro.Dante3000
Light Expert
Light Expert

nene asi to nepoznate ale ide o to ze z vina vam pribudnu cervene krvinky ktore maju vplyv na to aby ste mali zdravsiu farbu pleti, sa pytam ci to uz niekto neskusil, ale asi som tu jediny "beloch" :D
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Pro.Dante3000 napísal:nene asi to nepoznate ale ide o to ze z vina vam pribudnu cervene krvinky ktore maju vplyv na to aby ste mali zdravsiu farbu pleti, sa pytam ci to uz niekto neskusil, ale asi som tu jediny "beloch" :D
biely som bol aj ja pokial som nezacal pracovat po letach na stavbe a tam som zhnedol lebo byt 12 hodin na streche na slnku pri 40 tupnoch a neopalit sa nie je mozne .... vino samo o sebe zazraky neprinesie musis kombinovat aj s niecim inym
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

P3Bo napísal:biely som bol aj ja pokial som nezacal pracovat po letach na stavbe a tam som zhnedol lebo byt 12 hodin na streche na slnku pri 40 tupnoch a neopalit sa nie je mozne .... vino samo o sebe zazraky neprinesie musis kombinovat aj s niecim inym
imho ja som na takej pekne vysokej a velkej streche vyrobnej haly robil mesiac cez prazdniny a opaleny som bol hned v prvy den...kamos po mesiaci myslel ze som onegr*l :lol:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Pro.Dante3000 napísal:nene asi to nepoznate ale ide o to ze z vina vam pribudnu cervene krvinky ktore maju vplyv na to aby ste mali zdravsiu farbu pleti, sa pytam ci to uz niekto neskusil, ale asi som tu jediny "beloch" :D
Poznáme. Skús si ísť dať vyšetriť krv. Ak by si mal anémiu - nedostatok červených krviniek, tak jedným z príznakov je práve bledá pokožka, ďalej aj búšenie srdca a problémy s dychom. Lekárka ti však dá max nejaký preparát železa.
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

musis pravidelne papat betakaroten, je to troska drahe ale podporuje to tvorbu a udrzanie pigmentu......

ja som v lete zraval betabronz a este som troska opaleny :)
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

a odborni lekari pomoct nevedia? :?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Skolacik napísal:a odborni lekari pomoct nevedia? :?
myslim ze za nimi ani neisiel a pravdepodobne by uz spomenuli vyzsie uvedeny betakaroten .... len neviem co si ma teraz v zime udrzat ked sa asi tazko opali a podla toho ako pise uz vybledol
Pro.Dante3000
Light Expert
Light Expert

lekarka mi furt hovorieva ze som bledy ako stena no nic mi na to nedava (aspon ma ihned pustia do ambulancie a nemusim cakat v cakarni lebo si povedia : "ej tak jemu je asi velmi zle ked je taky bledy, pod dnu! " :lol:
a ten betakaroten kolko stoji?
Napísať odpoveď