BILL GATES

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pinco »

Kibo napísal:aj so stedrymi urokmi, co? :lol:
možno áno, ale aj tak si myslím, že on nie je šťastný človek.
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

piton napísal:Prave preto by som sa ich chcel co najskor zbasvit...
to je tiež pravda...ale aj tak je to otázne či by si dal toĺko! :?
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

no, pre niektorych ludi je to velky vzor :D

Obrázok
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

keby som bol bill gates tak by som si kupil dobre porsche a zaplatil by som si aspon 4 kur*y nech by ma fajcili, :smt118
PS: Ale moj idol je stale Chuck Norris !!!! :aasmile1:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Drago: Ma dom, peniaze, zenu, deti, dobru pracu... vsetko co si len clovek moze priat.

Kibo: Ja som to cital inak a bolo to s problemami ohladom preclenia toho auta.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

prachy a uspech chce kazdy no ked sa ho prezerie vnutorne je na tom zle. verim tomu ze by svoju poziciu menil s obyčajným roľníkom, dojil by kravy, kosil obilie...

ja by som asi s tolkymi prachmi urobil nieco divne, skratka crazy ... daku uplnu <>vinu ale prisaham ze by som dal aj na hlbsie umysly (charita etc.) len neviem ci by som si nasiel aj normalne dievca co by neslo len po mojom lietadle s centralom :lol:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

hojko napísal:Kibo: Ja som to cital inak a bolo to s problemami ohladom preclenia toho auta.
nehadam sa, ja som to cital v roku 9x a blo to len v rubrike zaujimavosti, takze je mozne ze som sa splietol, ale viem ze to bolo porsche a na mexickej hranici a mozno tam je doteraz :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Stale si hovorím, že tolké peniaze by som nechcel. Nie je predsa nad ten pocit niečo si zaslúžiť, vydreť, zarobiť si na to a jedného dňa si to dopriať a vychutnať.
-Avšak tiež viem, že keby mi to bohatstvo niekto strčil pod nos "ber všetko alebo nič" tak by som to zobral. (nie koli malichernosti, zavisti a nenasytnosti, ale koli výčitkam, ktoré by potom nastali, že mal som to zobrať)

-A čo by som s tým urobil? Microsoftu by som sa obratom zbavil a s nahromadenou hotovosťou by som si hospodáril.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Kibo: Este bola taka afera, ze dostal pokutu od policajnej hliadky a dokonca 2x za ich sluzbu! Prvy krat ked isiel niekde a potom ked sa vraval naspat, obe pokuty boli za prekrocenu maximalnu rychlost.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

nechcel by som byt taky bohaty. vsetky materialne veci by pre mna stratili akukolvek hodnotu aj ked na druhej strane by sa clovek citil slobodne. ale neviem ci ten zivot by nebol kusa nudny. ono na to treba byt pripraveny, inak to cloveka znici. ale furt lepsie jak pocitat penaze od vyplaty k vyplate.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

zaujimavy je Bill tym ze nezije v prepychu aj ked je najlovatejsi na svete :wink: ale nechcel by som nim byt
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

tak kto by nechcel mat peniazky?...ale jasne vela skodi a malo tiez...takze taky stred by mi stacil..som skromna :) ....a Bill si tie prasule aj tak zasluzi ved nevymyslel skakajucu lopticku....proste chlapik ma nato tak nech si tie peniazky aj uziva..a ako on by som nechcela byt...naco?...aby mi vsetci zavideli??... 8)

btw//punkerka115 gratulujem ti..ved vies preco :)
Sheep
Addict
Addict

pancuska26 napísal:tak kto by nechcel mat peniazky?...ale jasne vela skodi a malo tiez...takze taky stred by mi stacil..som skromna :) ....a Bill si tie prasule aj tak zasluzi ved nevymyslel skakajucu lopticku....proste chlapik ma nato tak nech si tie peniazky aj uziva..a ako on by som nechcela byt...naco?...aby mi vsetci zavideli??... 8)

nie nie, bill on je dobry obchodnik ale nie programator ostatne ja by som sa asi zblaznil z tolkych penazi... :D
pancuska26
Expert
Expert

Sheep napísal:nie nie, bill on je dobry obchodnik ale nie programator ostatne ja by som sa asi zblaznil z tolkych penazi... :D
a kto bol ten ujo,ktory pred niekolkymi rokmi v garazi so svojimi ,,kamosmi" polozili zaklady Microsoftu? :shock: ...nehovorim,ze je programator ale mal zasluhy,za ktore teraz ,,pyka" :) ..
Sheep
Addict
Addict

pancuska26 napísal:a kto bol ten ujo,ktory pred niekolkymi rokmi v garazi so svojimi ,,kamosmi" polozili zaklady Microsoftu? :shock: ...nehovorim,ze je programator ale mal zasluhy,za ktore teraz ,,pyka" :) ..
bill gates zacal podnikat so 7 dolarmi, za tolko od svojho spoluziaka na vysokej kupil DOS za 7 dolarov, potom ho predal IBM-u na ich novy PC a potom zalozil Microsoft :wink: a odvtedy ma navsetko ludi, on sam sa na vyvoji microsoft softwaru nepodiela :wink:
ss55
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ss55 »

nexcel by som byt ako on.....ja xcem mat rodinu
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Sheep napísal:nie nie, bill on je dobry obchodnik ale nie programator ostatne ja by som sa asi zblaznil z tolkych penazi... :D
Dovolim si citovat: "Už v 13 rokoch programoval." Viac na: http://www.microsoft.com/slovakia/onas/ ... _exec.mspx

Dalsia citacia: "Víme tak třeba že Bill Gates osobně nenapsal žádný kód pro Windows Vista On sám to později potvrdil, i když připustil, že ve Windows může být pozůstatek některého jeho kódu, což je podivné, neboť naposledy programoval na začátku osmdesátých let." Zdroj: http://www.zive.cz/h/Uzivatel/AR.asp?ARI=133648
pancuska26
Expert
Expert

Sheep napísal:bill gates zacal podnikat so 7 dolarmi, za tolko od svojho spoluziaka na vysokej kupil DOS za 7 dolarov, potom ho predal IBM-u na ich novy PC a potom zalozil Microsoft :wink: a odvtedy ma navsetko ludi, on sam sa na vyvoji microsoft softwaru nepodiela :wink:
tak no si sa predviedol 8) ..a kujem za vysvetlenie...a sak ked ma microsoft a potom dolace ta si uz moze aj najat ludi...MUHEHE...
punkerka115
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa punkerka115 »

pancuska26 napísal:tak kto by nechcel mat peniazky?...ale jasne vela skodi a malo tiez...takze taky stred by mi stacil..som skromna :) ....a Bill si tie prasule aj tak zasluzi ved nevymyslel skakajucu lopticku....proste chlapik ma nato tak nech si tie peniazky aj uziva..a ako on by som nechcela byt...naco?...aby mi vsetci zavideli??... 8)

eeheee ..dakujeeem ..aspon jedna :D :D
M0nd0
Expert
Expert

Príspevok od používateľa M0nd0 »

tak mne je to uplne jedno aky by som mal mozog hlavne že by som mal take prachy ako už bolo spominane ked maš prachy tak maš všetko a to doslova aj lasku aj všetko....A keby že mam vymlety mozog a vela prachov tak si ten mozog dako vylepšim :lol: :lol:
Napísať odpoveď