možno áno, ale aj tak si myslím, že on nie je šťastný človek.Kibo napísal:aj so stedrymi urokmi, co?
BILL GATES
prachy a uspech chce kazdy no ked sa ho prezerie vnutorne je na tom zle. verim tomu ze by svoju poziciu menil s obyčajným roľníkom, dojil by kravy, kosil obilie...
ja by som asi s tolkymi prachmi urobil nieco divne, skratka crazy ... daku uplnu <>vinu ale prisaham ze by som dal aj na hlbsie umysly (charita etc.) len neviem ci by som si nasiel aj normalne dievca co by neslo len po mojom lietadle s centralom
ja by som asi s tolkymi prachmi urobil nieco divne, skratka crazy ... daku uplnu <>vinu ale prisaham ze by som dal aj na hlbsie umysly (charita etc.) len neviem ci by som si nasiel aj normalne dievca co by neslo len po mojom lietadle s centralom
Stale si hovorím, že tolké peniaze by som nechcel. Nie je predsa nad ten pocit niečo si zaslúžiť, vydreť, zarobiť si na to a jedného dňa si to dopriať a vychutnať.
-Avšak tiež viem, že keby mi to bohatstvo niekto strčil pod nos "ber všetko alebo nič" tak by som to zobral. (nie koli malichernosti, zavisti a nenasytnosti, ale koli výčitkam, ktoré by potom nastali, že mal som to zobrať)
-A čo by som s tým urobil? Microsoftu by som sa obratom zbavil a s nahromadenou hotovosťou by som si hospodáril.
-Avšak tiež viem, že keby mi to bohatstvo niekto strčil pod nos "ber všetko alebo nič" tak by som to zobral. (nie koli malichernosti, zavisti a nenasytnosti, ale koli výčitkam, ktoré by potom nastali, že mal som to zobrať)
-A čo by som s tým urobil? Microsoftu by som sa obratom zbavil a s nahromadenou hotovosťou by som si hospodáril.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
nechcel by som byt taky bohaty. vsetky materialne veci by pre mna stratili akukolvek hodnotu aj ked na druhej strane by sa clovek citil slobodne. ale neviem ci ten zivot by nebol kusa nudny. ono na to treba byt pripraveny, inak to cloveka znici. ale furt lepsie jak pocitat penaze od vyplaty k vyplate.
-
pancuska26
Expert
tak kto by nechcel mat peniazky?...ale jasne vela skodi a malo tiez...takze taky stred by mi stacil..som skromna
....a Bill si tie prasule aj tak zasluzi ved nevymyslel skakajucu lopticku....proste chlapik ma nato tak nech si tie peniazky aj uziva..a ako on by som nechcela byt...naco?...aby mi vsetci zavideli??...
btw//punkerka115 gratulujem ti..ved vies preco
nie nie, bill on je dobry obchodnik ale nie programator ostatne ja by som sa asi zblaznil z tolkych penazi...pancuska26 napísal:tak kto by nechcel mat peniazky?...ale jasne vela skodi a malo tiez...takze taky stred by mi stacil..som skromna....a Bill si tie prasule aj tak zasluzi ved nevymyslel skakajucu lopticku....proste chlapik ma nato tak nech si tie peniazky aj uziva..a ako on by som nechcela byt...naco?...aby mi vsetci zavideli??...
![]()
-
pancuska26
Expert
a kto bol ten ujo,ktory pred niekolkymi rokmi v garazi so svojimi ,,kamosmi" polozili zaklady Microsoftu?Sheep napísal:nie nie, bill on je dobry obchodnik ale nie programator ostatne ja by som sa asi zblaznil z tolkych penazi...
bill gates zacal podnikat so 7 dolarmi, za tolko od svojho spoluziaka na vysokej kupil DOS za 7 dolarov, potom ho predal IBM-u na ich novy PC a potom zalozil Microsoftpancuska26 napísal:a kto bol ten ujo,ktory pred niekolkymi rokmi v garazi so svojimi ,,kamosmi" polozili zaklady Microsoftu?...nehovorim,ze je programator ale mal zasluhy,za ktore teraz ,,pyka"
..
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Dovolim si citovat: "Už v 13 rokoch programoval." Viac na: http://www.microsoft.com/slovakia/onas/ ... _exec.mspxSheep napísal:nie nie, bill on je dobry obchodnik ale nie programator ostatne ja by som sa asi zblaznil z tolkych penazi...
Dalsia citacia: "Víme tak třeba že Bill Gates osobně nenapsal žádný kód pro Windows Vista On sám to později potvrdil, i když připustil, že ve Windows může být pozůstatek některého jeho kódu, což je podivné, neboť naposledy programoval na začátku osmdesátých let." Zdroj: http://www.zive.cz/h/Uzivatel/AR.asp?ARI=133648
-
pancuska26
Expert
tak no si sa predviedolSheep napísal:bill gates zacal podnikat so 7 dolarmi, za tolko od svojho spoluziaka na vysokej kupil DOS za 7 dolarov, potom ho predal IBM-u na ich novy PC a potom zalozil Microsofta odvtedy ma navsetko ludi, on sam sa na vyvoji microsoft softwaru nepodiela
-
punkerka115
Light Expert
eeheee ..dakujeeem ..aspon jednapancuska26 napísal:tak kto by nechcel mat peniazky?...ale jasne vela skodi a malo tiez...takze taky stred by mi stacil..som skromna....a Bill si tie prasule aj tak zasluzi ved nevymyslel skakajucu lopticku....proste chlapik ma nato tak nech si tie peniazky aj uziva..a ako on by som nechcela byt...naco?...aby mi vsetci zavideli??...
![]()