Pri 4ke ani ten kredit nedobíjam už. Respektívne posledná faktúra čo mi prišla v ako-takom formáte je z minulého roka z decembra a odvtedy som veru veľa krát už dobil kredit do 4ky ale nejak mi to nechodí.c87 napísal:
//autoeditácia príspevku (28 Dec 2017, 10:39)
Nemas ani faktury od telefonu? nebodaj si stale dobijas kredit
Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
Re: Bitcoin, Litecoin, Dogecoin a iné kryptomeny
-
Old Dirty Bastard
Guru
staci ti aj fotrov sipo sek. ak mate rovnake mena, tak super. ak nie, troska photoshopu to spravi.
to nemas ani mesacny vypis z bankoveho uctu?
to nemas ani mesacny vypis z bankoveho uctu?
Dnešná skúsenosť s coinbase: platba z mBank odoslaná ráno o siedmej a o 12.56 mi prišla notifikácia z coinbase, že je pripísaná. Slušná rýchlosť.
a ako je to s vybermi? ...skadial je najlepsie vyberat sumu tak do 3000€? gdax? coinbase? ..pripadne kde sa mi oplati registrovat?
neviem poslat ziadne btc z https://blockchainbdgpzk.onion/ minimalne 4.den, stale iba vypisuje :
"ALERT: INCREASED NETWORK TRAFFIC
The Bitcoin network is currently experiencing record usage, resulting in longer confirmation times and higher miner’s fees for transactions. Transactions are likely to be more expensive and/or take longer to complete and additional fees go directly to miners."
Nedovoli vobec ani zadat prikaz na prevod.
----no sa ani necudujem ked je aktualne 183tis nepotvrdenych tnx a stale to narasta, ved takto to ale uplne skolabuje..
"ALERT: INCREASED NETWORK TRAFFIC
The Bitcoin network is currently experiencing record usage, resulting in longer confirmation times and higher miner’s fees for transactions. Transactions are likely to be more expensive and/or take longer to complete and additional fees go directly to miners."
Nedovoli vobec ani zadat prikaz na prevod.
----no sa ani necudujem ked je aktualne 183tis nepotvrdenych tnx a stale to narasta, ved takto to ale uplne skolabuje..
gogo956 - 4 dni je príliš ...možno je to kôli dnešnému bitcoin forku, niektoré burzy pred tým a potom zastavujú vklady a výbery. Ten fork by mal prebehnúť ochvíľu okolo 20:00 plus-mínus, keď bude vyťažený blok číslo 501451 https://www.xbt.eu/
dasti555 - ja som tuším posielal výplatnú pásku, ale aj výpis z účtu, ako kde
dasti555 - ja som tuším posielal výplatnú pásku, ale aj výpis z účtu, ako kde
ten dnešný fork bol vraj scam
-
yoggy
No nic, ale BCH by mohol stupnut
Ale na druhej strane kripl nam teda pekne isiel hore, idealne by bolo aspon na 3$ 
LTC ide dost dole, stale mam +- rovnaku sumu, len sa meni skladba hodnot BCH/LTC/ETH a kripla
S kriplom (XRP) to ako vidíte? Logika nepustí, žeby to malo ísť až niekam do výšin (cca ako LTC, Monero, atď...) kvôli market cap, ale celé krypto je mimo zdravej logiky. Spravil som začiatkom mesiaca somarinu, keď začal kripl stúpať tak som to predal za 30 centov (1000 ks), čakal že bude dip späť na 20 cent a kúpim viac, ale dip sa nekonal a šlo to v priebehu pár hodín na 60 centov. Teraz to je už tam kde to je a mňa hnevá táto chyba, tak premýšľam, či ich získať späť tých 1000 kúskov, alebo to nechať plávať...?
Poslal som si na BitBay eurá cez SEPU počítam že až buduci rok sa dočkám, nerobil som to este tak sa spýtam. Chcem nakúpiť ripple na Binance (ine nemam verifikované). Mam teda nakupiť ETH na BitBay, tam zvolit Withdrawal a do políčka SEND TO mám skopírovať adresu, ktorú mi vygeneruje Binance ked tam zvolím deposit ETH ?
Pri odosielaní mám ešte políčka Comment a Recipient's name. Niesu povinné ale píšete tam niečo ? Napr vaš acc na cielovej burze ?
Inak mám to na BitBay nakupovať rovno cez Quick Transaction ?
Pri odosielaní mám ešte políčka Comment a Recipient's name. Niesu povinné ale píšete tam niečo ? Napr vaš acc na cielovej burze ?
Inak mám to na BitBay nakupovať rovno cez Quick Transaction ?
-
yoggy
Tak vycitky su najhorsie, nechaj to plavat a zameraj sa na nieco nove.jimmy_xp napísal:S kriplom (XRP) to ako vidíte? Logika nepustí, žeby to malo ísť až niekam do výšin (cca ako LTC, Monero, atď...) kvôli market cap, ale celé krypto je mimo zdravej logiky. Spravil som začiatkom mesiaca somarinu, keď začal kripl stúpať tak som to predal za 30 centov (1000 ks), čakal že bude dip späť na 20 cent a kúpim viac, ale dip sa nekonal a šlo to v priebehu pár hodín na 60 centov. Teraz to je už tam kde to je a mňa hnevá táto chyba, tak premýšľam, či ich získať späť tých 1000 kúskov, alebo to nechať plávať...?
inak, mam taku predpoved, ze po novom roku to zacne zase vsetko stupat, ja drzim...
-
yoggy
Ja to vidim na 1000$ ETH okolo 6.januara
kripl by mohol byt stabilne cca na 1.5$ a ostatne nikto netusi.
-
Old Dirty Bastard
Guru
bitcoin stupol behom roka 2017 "len" 20 nasobne.. litecoin 100nasobne a podobne aj ethereum. nezabudajme, ze ripple sa zaciatkom roka pohyboval na sume 0.005. cize stupol takmer 300 nasobne. cize niekto kto investoval tisicku zaciatkom roka by dnes vyberal takmer 300 tisic
bolo by sialene, ak by ripple vystupal este vyssie teda.. tod moj nazor. ale co nie je, moze byt. potom by som sa fakt nedivil, keby btc vyletel na 50 litrov, ked takyto 100% premine, kt. ma pod kontrolou par ludi dosiahol taketo sumy.
neviem ale ako moze logika nepustit, aby isiel ripple na ceny monero/ltc, kedze maju totalny nepomer co sa tyka celkoveho poctu minci v obehu (pricom kedykolvek mozu tvorcovia vytvorit dalsie ripple mince). len pri aktualnom mnozstve keby ripple dosiahol hodnotu LTC, tak by mal trhovy kapital takmer 9000 miliard.. to je 9 trilionov. to sa mi nezda moc logicke. len pre predstavu, to je cca rovnaka suma aku dlzia v narodnom dlhu cele spojene staty roznym krajinam sveta. a pokial viem, tak ripple ma v obehu zatial len cca 40% z planovaneho poctu minci.
neviem ale ako moze logika nepustit, aby isiel ripple na ceny monero/ltc, kedze maju totalny nepomer co sa tyka celkoveho poctu minci v obehu (pricom kedykolvek mozu tvorcovia vytvorit dalsie ripple mince). len pri aktualnom mnozstve keby ripple dosiahol hodnotu LTC, tak by mal trhovy kapital takmer 9000 miliard.. to je 9 trilionov. to sa mi nezda moc logicke. len pre predstavu, to je cca rovnaka suma aku dlzia v narodnom dlhu cele spojene staty roznym krajinam sveta. a pokial viem, tak ripple ma v obehu zatial len cca 40% z planovaneho poctu minci.
Po tomto roku vsetky predpovede vnimam tak, ze mozu byt pravdive. Je to neregulovany trh a na akukolvek predpoved sa neda spolahnut. Minuly tyzden som sa vratil ku kryptomenam a sustredim sa hlavne na znasobenie poctu minci kratkodobym obchodovanim. Metoda nakupu a cakania je pri sucasnych cenach rizikovejsia.
Inak dnes mi konecne presla verifikacia na gdax, podarilo sa to na treti pokus cez mobilnu aplikaciu coinbase. Ich rozhranie je paradne a hlavne je tam vysoka likvidita s minimalnymi poplatkami.
Inak dnes mi konecne presla verifikacia na gdax, podarilo sa to na treti pokus cez mobilnu aplikaciu coinbase. Ich rozhranie je paradne a hlavne je tam vysoka likvidita s minimalnymi poplatkami.
nuz, keby som vstupoval na kryptotrh začiatkom roka, dnes som mohol byt zahojeny... ale myslím si, že stále je tam dosť príležitostí slušne zarobiť.
Kripl podľa mňa už hore nejak významne nepôjde... max hitne 2$ v horizonte dalsieho mesiaca dvoch. LTC si myslím, že ešte kúsok porastie. Bcash za posledné dni oproti Bitcoinu citeľne oslabil. Ale na Bitcoine je to momentálne čistá lotéria.
pred niekoľkými dňami som predal všetky coiny, pretože mal bitcoin padnúť až k 8000$... dokonca sa vyformoval pekný zostupný trojuholník, H&S pattern, nízke volume, trend jednoznačne bearish a aj tak sa tá cena pomaly tlačí hore ... ja to fakt nechápem. Momentálny vývoj sa nedá ani nejak obstojne predikovať. No snáď to konečne padne dole počas tohto víkendu, nech sa korekcia skončí a ja môžem lacno nakúpiť. Hlavne aby som potom mohol ďalej reinvestovať lebo dosiaľ nemá veľmi zmysel nakupovať altcoiny, keď nakoniec pôjdu dole s bitcoinom.
Kripl podľa mňa už hore nejak významne nepôjde... max hitne 2$ v horizonte dalsieho mesiaca dvoch. LTC si myslím, že ešte kúsok porastie. Bcash za posledné dni oproti Bitcoinu citeľne oslabil. Ale na Bitcoine je to momentálne čistá lotéria.
pred niekoľkými dňami som predal všetky coiny, pretože mal bitcoin padnúť až k 8000$... dokonca sa vyformoval pekný zostupný trojuholník, H&S pattern, nízke volume, trend jednoznačne bearish a aj tak sa tá cena pomaly tlačí hore ... ja to fakt nechápem. Momentálny vývoj sa nedá ani nejak obstojne predikovať. No snáď to konečne padne dole počas tohto víkendu, nech sa korekcia skončí a ja môžem lacno nakúpiť. Hlavne aby som potom mohol ďalej reinvestovať lebo dosiaľ nemá veľmi zmysel nakupovať altcoiny, keď nakoniec pôjdu dole s bitcoinom.
-
Old Dirty Bastard
Guru
hindsight is 20/20, to sa ti lahko takto spatne hovori-Syu napísal:nuz, keby som vstupoval na kryptotrh začiatkom roka, dnes som mohol byt zahojeny...
to ako vsetci ti ludia, kt. som este v 2013 vravel, aby aspon nejake zvysne prachy investovali do BTC. otec mi volal, ked dosiahol 10k lebo to udajne bolo opat aj na markize v hlavnych spravach "keby tak clovek investoval aspon do jedneho"
btw uz nikomu z rodiny nevravim kolko mam investovane v btc, radsej poviem, ze som stratil pristup k penazenkam alebo som davno cashoval. lebo by sa zlietli na mna ako supy (cisto subjektivny postoj, v mojom pripade to ale sedi).
//autoeditácia príspevku (29 Dec 2017, 10:24)
inak uvedomuje si niekto, ze dogecoin dosiahol nedavno ATH?
Páni, zaregistroval som sa na Coinbase, nikdy predtým som sa ničomu podobnému ani náznakom nevenoval. Naskytá sa mi úplne amatérska otázka - prečo sú v Dashboarde úplne iné ceny ako v sekcii Buy/Sell?
// niečo o tom som našiel tu: https://amp.reddit.com/r/ethtrader/comm ... than_what/ ale v mojom prípade bol rozdiel tak 8%
// niečo o tom som našiel tu: https://amp.reddit.com/r/ethtrader/comm ... than_what/ ale v mojom prípade bol rozdiel tak 8%
To by aj mna zaujimalo