Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
-
Old Dirty Bastard
Guru
Re: Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
cize ta adresa s 11,161 DOGE je tvoja (resp. mas 245 adries, kt. dokopy drzia 11.161 DOGE) a posielas to vsetko na 1 dalsiu adresu DBJrUhEPJUEjA3vCzVDR1e1j4d6Je4R86A ?
tych 11,161 DOGE si nazbieral z 245 adries a snazis sa to skonsolidovat do 1 transakcie ako 1 output?
mozno si v tom pripade nezaplatil dostatocny poplatok a 1 DOGE za spracovanie tolkych inputov nestaci, neviem.
nechce sa mi teraz preliezat ich txs, ale co som len tak zbezne pozrel tie najcerstvejsie, tak som si vsimol zopar transakcii, kt. mali size 60krat mensiu ako ta tvoja, ale miner fees 2krat vacsie a boli potvrdene hned. https://dogechain.info/tx/a2f70a76df6d2 ... 82b1aabf40
//podla vsetkeho su aktualne miner fees v priemere 0.010 DOGE. neviem sice za aku velkost, ale ak za priemernu 500-600 bytes veľkosť, tak ak by sme to premietli na tvoju transakciu s velkostou cez 30k bytes, stale by to robilo len 0.5 DOGE, teda 1 DOGE by mal byt viac nez dost ako miner fee
tych 11,161 DOGE si nazbieral z 245 adries a snazis sa to skonsolidovat do 1 transakcie ako 1 output?
mozno si v tom pripade nezaplatil dostatocny poplatok a 1 DOGE za spracovanie tolkych inputov nestaci, neviem.
nechce sa mi teraz preliezat ich txs, ale co som len tak zbezne pozrel tie najcerstvejsie, tak som si vsimol zopar transakcii, kt. mali size 60krat mensiu ako ta tvoja, ale miner fees 2krat vacsie a boli potvrdene hned. https://dogechain.info/tx/a2f70a76df6d2 ... 82b1aabf40
//podla vsetkeho su aktualne miner fees v priemere 0.010 DOGE. neviem sice za aku velkost, ale ak za priemernu 500-600 bytes veľkosť, tak ak by sme to premietli na tvoju transakciu s velkostou cez 30k bytes, stale by to robilo len 0.5 DOGE, teda 1 DOGE by mal byt viac nez dost ako miner fee
ono je to jedna adresa kde je 11161 doge... to ostatne su len adresi z ktorych tam poprichadzali - inputs (este v minulosti, z nejakych surfbarov...) a outputs je iba ta jedna transakcia co este neprebehla (este som s tej adresi neodosielal, vlastne som si len nedavno na nu spomenul
)
no iny oplatok tam nastavit ani neviem... takze fakt netusim ako to odoslat
...viem ze je to len par eur, ale chcel som to poslat na burzu a zmenit na nieco co drzim v nejakom normalne vmnozstve, lebo tie doge su mi zbytocne (viem ze pred vianocami rastli, ale to skor len kvoli tweetu mc afeeho, takze si nemyslim ze budu aj nadalej tak bujaro rast, kedze doge v podstate neponukaju nic "prevratne")
no iny oplatok tam nastavit ani neviem... takze fakt netusim ako to odoslat
...viem ze je to len par eur, ale chcel som to poslat na burzu a zmenit na nieco co drzim v nejakom normalne vmnozstve, lebo tie doge su mi zbytocne (viem ze pred vianocami rastli, ale to skor len kvoli tweetu mc afeeho, takze si nemyslim ze budu aj nadalej tak bujaro rast, kedze doge v podstate neponukaju nic "prevratne")
-
Old Dirty Bastard
Guru
aha jasne, uz to vidim, trosku zmatene na mna posobil ten tx log.
teraz som si vsimol, ze to bol len supis prijatych transakcii a teda vsetky isli na rovnaku (tvoju) adresu
https://dogechain.info/address/DB2VpU6u ... oVYCKsoAKS
ak k nej mas privatny kluc, tak nie je problem to poslat dalej, nieco proste robis zle.
ak ti nefunguje light client a web wallet, tak si stiahni a zosynchronizuj celeho ich qt clienta
teraz som si vsimol, ze to bol len supis prijatych transakcii a teda vsetky isli na rovnaku (tvoju) adresu
https://dogechain.info/address/DB2VpU6u ... oVYCKsoAKS
ak k nej mas privatny kluc, tak nie je problem to poslat dalej, nieco proste robis zle.
ak ti nefunguje light client a web wallet, tak si stiahni a zosynchronizuj celeho ich qt clienta
dnes sa uz k tomu nedostanem, ale skusim teda full clienta a uvidim...
zaujímavé, že Bitcoin ide pomaly hore a väčšina altcoinov je v červených číslach už takmer týždeň, ale ETC z nejakého mne neznámeho dôvodu vystrelilo na 40 USD a celkom pekne sa drží aj LTC. Čakal by som oveľa živší altcoin trh. Stellar je zase neviem prečo tak nízko, keďže fundamenty sú tam naozaj veľmi dobré a ja už netrpezlivo čakám na FairX, čo snáď príde čoskoro.
Tak to dava cele logiku, BTC € 0.00 ide hore všetci šalejú a predávaju altcoiny za BTC. Nepamatám si názov ale chystá sa airdop nejakej mince 1:1 pre držitelov ETC preto ho všetci nakupujú. LTC čaká spustenie LitePay koncom februára
-
Old Dirty Bastard
Guru
https://www.ccn.com/ethereum-classic-pr ... rop-looms/
to iste sa dialo aj s litecoinom. a v podstate sa to deje vzdy, ked sa planuje nejaky vyznamnejsi airdrop.
to iste sa dialo aj s litecoinom. a v podstate sa to deje vzdy, ked sa planuje nejaky vyznamnejsi airdrop.
díky
aj som si myslel, že za tým bude asi zas nejaký airdrop, aj keď stále nechápem túto mániu nakupovať nejaké krypto len kvôli tomu, že ľudia dostanú zadarmo nejaké bezcenné shitcoiny 
keby boli bezcenne tak by to ludia nerobili. aj ked budu mat minimalnu hodnotu, stale su to peniaze zadarmo.
ale robili... to je presne rovnaký efekt ako keď v lidli vyhlásia akciu a ľudia sa tam idú pozabíjať kvôli 5 centom
Zbierať takéto shitcoiny nemá zmysel ani z dlhodobého ani z krátkodobého hľadiska. Zmysel to má jedine ako špekulácia, že nakúpiš krypto a tesne pred airdropom predáš alebo ako developer emituješ takéto shitcoiny zdarma (samozrejme predtým skúpiš krypto za lacný peniaz než to oznámiš do médii) a potom predáš.
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nvm u ETC to nevyzera na shitcoin. Dufam ze to ale pred airdropom uz nepadne. Vsetky vytazene eth som pred tyzdnom zamenil na etc
tu je odpoved preco isiel BTC hore https://www.etrend.sk/financie/tajny-in ... larov.html
ano, bitcoin isiel hore lebo ho ludia nakupuju... super informacia.
Ahojte, opäť idem investovať 500eur do altcoinov a budem rád za vaše názory.Zo serióznejších coinov mam 16kusov EOS,2NEO,1LTC a zbytok shitcoiny ktoré som zmienil dávnejšie.Teraz premýšlam do čoho ísť...ETC čaká hype no projekty EOS,WAVES,STRATIS,NEO nevyzerajú zle...Ak by ste boli na mojom mieste tak by ste to rozložili?Prípadne risk a all in?Mám v pláne držať kludne roky, viem že úspešnosť mi nezaručí nikto to by mali všetci nakúpenú 1 menu len ja väčšinou nakúpim úplne nezmyselne a potom si trieskam hlavu
.Prípadne menšie projekty?Čo hovoríte na RDD?
Je burza cryptopia bezpečná?Všetko mám na binance a na bittrex sa nedá regnúť.
Kto mi poradí dobre a coiny pofičia tak mu kúpim maybach S600 (ale nejaký starší jazdený).
Je burza cryptopia bezpečná?Všetko mám na binance a na bittrex sa nedá regnúť.
Kto mi poradí dobre a coiny pofičia tak mu kúpim maybach S600 (ale nejaký starší jazdený).
To máš asi jedno. Napriklad minuly rok rastlo brutalne hadam vsetko. Tento rok uz taky s najvacsou pravdepodobnostou nebude. Treba si pozriet jednotlive projekty a rozhodnut sa.
Mne sa napriklad paci power ledger lebo jednak vyhrava aj sutaze za najinovativnejsie startupy a jednak do neho naliala prachy aj australska vlada. Na druhu stranu to asi nebude taka kryptomena, ktora bude umelo rast do vysin, lebo si musia zachovat urcitu stabilitu. No a druha mena kde mam najviac penazi je electroneum. Je to v podstate len monero, ktore ma lepsi marketing a slusnu clensku zakladnu.
Mne sa napriklad paci power ledger lebo jednak vyhrava aj sutaze za najinovativnejsie startupy a jednak do neho naliala prachy aj australska vlada. Na druhu stranu to asi nebude taka kryptomena, ktora bude umelo rast do vysin, lebo si musia zachovat urcitu stabilitu. No a druha mena kde mam najviac penazi je electroneum. Je to v podstate len monero, ktore ma lepsi marketing a slusnu clensku zakladnu.
-
Old Dirty Bastard
Guru
ja by som ti poradil NANO (kedysi raiblocks), momentalne zazivaju skandal po velkom hacku v bitgrail kde odcudzili 17 milionov tychto minci, cena padla o 50% a aktualne sa drzi okolo 8USD. koncom minuleho roka stal takmer 30USD a urcite sa tam este v dohladnej dobe pozrieme. okrem toho, ze je to (vzhladom na ine altcoiny) imho dost financne podhodnotene samo o sebe sa chystaju rozne vychytavky od developerov, na kt. sa aktivne pracuje.
Za mna NEO a VEN. NEO bude mat v nasledujucich tyzdnoch dost eventov, airdrop, icos, ma o dost nizsiu trhovu kapitalizaciu oproti ETH a tym padom vacsi priestor na rast. Je to istota, velke plus je ze generuje dividendovu mincu GAS.
2.minca v ktorej mam najvacsi podiel je VEN. Takisto cinska mena, velmi perspektivna v oblasti supply chain. Za posledne dni riadne rastie a asi este co to porastie do 26.2. ked bude rebrand event. Po nom to asi o nieco padne, tak skus sa na to pozriet a ak zaujme, nakup po 26.2. Stale je za dobru cenu a v juni naskocia na system NEO/GAS, po rebrande bude z toho VET (VeChain Thor) a bude od 06/2018 generovat dividendovu mincu THOR. Ak vlastnis NEO tak asi vies co to znamena. Maju ohlasene brutal partnerstva ako napr. tento tyzden BMW. Ak chces drzat par rokov, tak nevahaj
Btw vidim ze mas aj EOS, mas ich regnute? Chysta sa airdrop IQ-tokenov pre drzitelov EOS este pred mainnetom v juni, ale len pre tych co maju regnute tokeny.
GL
2.minca v ktorej mam najvacsi podiel je VEN. Takisto cinska mena, velmi perspektivna v oblasti supply chain. Za posledne dni riadne rastie a asi este co to porastie do 26.2. ked bude rebrand event. Po nom to asi o nieco padne, tak skus sa na to pozriet a ak zaujme, nakup po 26.2. Stale je za dobru cenu a v juni naskocia na system NEO/GAS, po rebrande bude z toho VET (VeChain Thor) a bude od 06/2018 generovat dividendovu mincu THOR. Ak vlastnis NEO tak asi vies co to znamena. Maju ohlasene brutal partnerstva ako napr. tento tyzden BMW. Ak chces drzat par rokov, tak nevahaj
Btw vidim ze mas aj EOS, mas ich regnute? Chysta sa airdrop IQ-tokenov pre drzitelov EOS este pred mainnetom v juni, ale len pre tych co maju regnute tokeny.
GL
EOS som neregistroval (zakúpené na binance), dostal som informáciu že EOS binance automaticky registruje a keď bude ďen D tak sa tokeny automaticky pripíšu na účet.Ak sa mýlim opravte ma.
...tak som stiahol full klienta a uz mi to islo v pohode odoslatOld Dirty Bastard napísal: ...
Čo hovoríte na nové bittrex conditions?