Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Solo_Kamen
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

NHISPVM napísal:Kto vie... Určite to nemá nič spoločné s hackom Binance, pretože BNB stúpalo pekne... Taký Ethereum klesal dlho pred tým tým a celkovo po novom čínskom roku to nejak aj tak nezačalo stúpať. Podľa mňa bublina koncom roka 2017 praskla a bude trvať možno rok kým sa to zasa pozbiera.
Medzi finančnými poradcami sa šušká, že pád je spôsobený zvyšujúcim sa tlakom zo strany štátov, ktorý by mal postupne prerásť do otvoreného boja proti kryptomenám. Čo znie celkom rozumne a asi by som vedel toto tvrdenie vyzdrojovať, minimálne, čo sa týka USA a Číny.

Už nás zachráni jedine zrýchlenie pádu dolára alebo zrútenie finančného systému v JAR, oboje by určite zvýšilo dopyt a hlavne likviditu.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Hmm preco by to neslo? Silny ostavaju, slaby odchadzaju :D

//autoeditácia príspevku (18 Mar 2018, 23:35)
bondro napísal:no čo baníci, nejde to alebo čo sa deje? Tak 3 mesiace dozadu, keď som zadal do bazoša "mining rig" tak sotva 1 stránka...a teraz!? :-D
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Stale je to velmi daleko od ceny elektriny. Ak to klesne tam, tak sa konecne hraci potesia :D.
Popravde ja uz som dost skepticky. Svetielkujuce karty mi to vykuruju dom a este zarabaju peniaze. Uvidime kolko to este bude trvat :D.
yoggy

Co strasis, nebud negativny :D ETH bude coskoro na 2.400$ :D
Mirrorion
Star
Star

Príspevok od používateľa Mirrorion »

yoggy: to si myslel ako "dva celá, štyri"?
Ractiv
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Ractiv »

zdravim, zaujima ma par otazok ohladom ledgeru, pripadne trezoru, pretoze uvazujem nad HW penazenkou (konkretne nad ledger nano s, kedze ma podporu viac cryptomien z mojho portfolia)

1. Ako je to pri strate/zniceni zariadenia... nie je problem sa dostat k mojim coinom? ...myslim ze by tam mal byt 12/24 slovny seed... to potom teda znamena ze k mojim coinom ma pristup i nejaka tretia stranam u ktorej si viem v podstate celu pamät zariadenia obnovit pomocou seed frazy?

2. Ako je to zo zmenou adresy (napriklad pri vyberani forkou). Da sa tam vygenerovt i viacej adries pre jednotlive coiny a preposielat si ich medzi viacerimi adresami? Pripadne ich sucastne drzat na viacerych adresach (napriklad BTC rozdeleny na 3 adresach v roznych mnozstvach).
yoggy

Mirrorion napísal:yoggy: to si myslel ako "dva celá, štyri"?
nie, myslel som 2400$ :roll:
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja tiez myslim ze este ani zdaleka nie sme blizko prasknutiu. zatial o kryptomenach vie strasne malo ludi, postupne ked sa to zacne trochu regulovat, zakotvi sa to v zakonoch, tak pridu rozne investicne fondy, ktore do kryptomien zacnu liat peniaze.
to co sa deje teraz je len male spomalenie, pesimisti predaju co sa da a samozrejme velke ryby situaciu len vyuziju a dobre nakupia ked bude cena nizka.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Ractiv napísal:zdravim, zaujima ma par otazok ohladom ledgeru, pripadne trezoru, pretoze uvazujem nad HW penazenkou (konkretne nad ledger nano s, kedze ma podporu viac cryptomien z mojho portfolia)

1. Ako je to pri strate/zniceni zariadenia... nie je problem sa dostat k mojim coinom? ...myslim ze by tam mal byt 12/24 slovny seed... to potom teda znamena ze k mojim coinom ma pristup i nejaka tretia stranam u ktorej si viem v podstate celu pamät zariadenia obnovit pomocou seed frazy?

2. Ako je to zo zmenou adresy (napriklad pri vyberani forkou). Da sa tam vygenerovt i viacej adries pre jednotlive coiny a preposielat si ich medzi viacerimi adresami? Pripadne ich sucastne drzat na viacerych adresach (napriklad BTC rozdeleny na 3 adresach v roznych mnozstvach).
1. rovnako ako pri akejkolvek inej light penazenke, napr. electrum. taktiez si vies obnovit mince prostrednictvom passphrase/seedu. vsetky adresy su nasledne generovane z tvojho seedu. teda vsetky meny, kt. penazenka podporuje vedia byt obnovene tym istym seedom. na to, aby si sa dostal k prostriedkom na stratenom zariadeni nepotrebujes kupovat dalsie zariadenie. seed sa da obnovit aj cez rozne skripty a nasledne importovat do SW penazenky, napr. cez https://iancoleman.io/bip39/

2. adries mozes mat prakticky pri kazdej minci kolko chces, ale najprv musis mat fundovanu primarnu adresu. nasledne mozes vytvorit sekundarnu. ak chces dalsie, musia mat vsetky predosle adresy na sebe ulozene aspon nejake prostriedky.
Solo_Kamen
King
King

OK. Investície, ktoré som minulý rok nevytiahol mi ráno chvílu vykazovali stratu :D
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Vola sa to dvojité dno, čakal som prepad na 6k a potom rýchlu pumpu. Bohužial prišla už na 6,5k ale snad to ešte raz spadne. Danú vec market vykazoval už cca mesiac. Snad sa teraz trend otoči a začne bull market. Aj ked stale to moze ešte padnut na 5,7-6k. Je to pre BTC len dobre, potreboval korekciu
Solo_Kamen
King
King

Dúfam, že vďaka tejto korekcií spadne väčšina scam kryptomien na nulu... pretože množstvo všelijakých bitconnectov a podobných blbín je astronomicky velké :D

Len škoda, že teraz nemôžem nakúpiť, keďže budem kupovať nehnutelnosť.
Talpy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Talpy »

pocas pauzy pridavam zujimave a zabavne video ohladom kryptomien last week tonight https://videacesky.cz/video/last-week-t ... kryptomeny
Mirrorion
Star
Star

Príspevok od používateľa Mirrorion »

prvý apríl je už síce za nami, ale aj tak: https://spacekim.io/

//autoeditácia príspevku (10 Apr 2018, 23:34)
keď sa pozriem na vývin altcoinov zdá sa mi že meny ako Ontology či Verge stúpajú rádovo v desiatkach percent... myslíte že by sa oplatilo zameniť coiny za niektorý z nich? (držím BTcash a NEO)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Co si myslime my, nie je podstatne, ako bolo uz viackrat spomenute, my ti poradime ze ano, ty kupis a to padne, alebo ti poradime nie, a bude to rast dalej. Kristalovu gulu mame zrovna v oprave.
Solo_Kamen
King
King

Mirrorion: aké sú parametre Ontology a Verge? Rád by som inverstoval do niečoho, čo bude v budúcnosti aj reálne použitelné, preto som nakúpil Ripple aj keď to bolo v najnevhodnejší možný čas :lol: Zaujíma ma hlavne rýhclosť, množstvo transakcií za minútu a spolahlivosť.

https://cdn.howmuch.net/articles/crypto ... d-ce3b.jpg
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

myslel som, ze uz nikdy neuvidime BCH/BTC ratio 10:1 a uz sme takmer na 0.09, nice.
yoggy

Look now. :P

Btw.
https://www.whinkel.be/antminer-a3 - to sa mi zda alebo je to strasne dobra cena? :sly:

Ach,, dnes v noci mi odisli gtx 1060 3gb do vecnych lovist kvoli dag na ethere (dik w10), tak som to docasne switchol na xmr, neviem ci tam nahodit w7(s tym sa mi hrat velmi nechce) alebo napr. ethos... Este dobre, ze su to nvidia a nie amd shitky, na navidii nastavim len memory a neriesim a na amd to treba flashnut a potom tyzden optimalizovat, jednu co mam sapphire pulse tak ju uz optimalizujem asi 4 mesiace :lol: Je zaujimave, ze mining eth s 3gb kartami pomaly konci a ja mam este jednu nerozbalenu, roi = never :D

Inak dost celkom ma lakaju asicy, lenze mam trochu priestorove problemy(skor hlukove), tazi tu niekto? Ako to mate poriesene? Tipujem, ze to asi nemate na byte atd. Danke
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Daj tam hive os - je zadarmo a imho lepsi ako ethos. Je tam ale malicko vyssia spotreba.
Ja som aj zabudol, ze karty mam. Uptime na tom hive som mal aj 15dni bez akehokolvek padu.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

tu maju ten antminer este lacnejsie

v tom bude nejaky hacik, moc tomu neverim, ROI necele 3 mesiace? ale na bitmaine maju iba predobjednavky, tak ak sa este nepredava tak je dost mozne ze po uvedeni na trh sa ROI rychlo upravi...
Napísať odpoveď