Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Bitcoin, Litecoin, Feathercoin a iné kryptomeny
za ten čas, čo ti tam peniaze išli, to kleslo o 4€ eura, čo viac ešte chceš?
vlastne ťa zachránili pred veľkou stratou
Keby tak prisli 18.decembra ked to bolo okolo 10eur/ltc to by bolo.. 
Ja to kupovat urcite nebudem! Raz som si kupil v Gta V nejake akcie a nejako som na nich nezbohatol a nevidim to ani inak v tomto smere 
Za prvy den zisk 1,10 eur
konecne sa to troska rozhybalo posledne dni to dost stagnovalo
ako videte vyvoj LTC v 2014? 
-
Old Dirty Bastard
Guru
sa tu šprtáte s tými litecoins a medzičasom dogecoin stúpol po páde o takmer 100% behom dvoch dní:P
-
Grim
Darca
...toľko príležitostí namastiť si vrecká a ja tu furt sedím a čakám, že to spadne...kde nájdem nejaký návod na nákup?...všetko čo o tomto fenoméne viem je, že existuje...
// to musím mať pre každú menu zvlášť peňaženku? Ktorý súbor si mám zálohovať pri preinštalovaní Winu? A kde ho nájdem? Čítal som, že sa neodporúča nechávať coiny na burze ale sťahovať ich k sebe do peňaženky. Ako to spravím?
//Keď si chcem cez SEPA poslať peniaze na účet na BTC-E tak mi tam okrem iného vypíše aj:
Fee: 1% (min fee 15€)
Min sum allowed: 2000€
To znamená, že zaplatím ešte poplatok 1% z mojej platby a minimálne 15€? Takže pošlem 30€ a príde len 15€?
// to musím mať pre každú menu zvlášť peňaženku? Ktorý súbor si mám zálohovať pri preinštalovaní Winu? A kde ho nájdem? Čítal som, že sa neodporúča nechávať coiny na burze ale sťahovať ich k sebe do peňaženky. Ako to spravím?
//Keď si chcem cez SEPA poslať peniaze na účet na BTC-E tak mi tam okrem iného vypíše aj:
Fee: 1% (min fee 15€)
Min sum allowed: 2000€
To znamená, že zaplatím ešte poplatok 1% z mojej platby a minimálne 15€? Takže pošlem 30€ a príde len 15€?
-
t0m4s3
Admin
Nie, lebo min. je 2000E 
-
Grim
Darca
... a ako si tam pošlem nejakú reálnejšiu sumu?...
Obchoduj na inej burze /napr. Kraken/
-
jorg22
Medium Professional
Ina doverihodna burza na litecoin kde sa da investovat pod 2000e okrem kreaken.com ani neexistuje. Alebo sa mylim?
Ja som na https://www.therocktrading.com
Prevody tam aj spat su rychle, akurat objem obchodov je maly. Preto aj denne vykyvy cien nie su take vyrazne ako na btc-e.
Prevody tam aj spat su rychle, akurat objem obchodov je maly. Preto aj denne vykyvy cien nie su take vyrazne ako na btc-e.
Len kde normálne tie dogecoiny kúpiť/predať?Old Dirty Bastard napísal:sa tu šprtáte s tými litecoins a medzičasom dogecoin stúpol po páde o takmer 100% behom dvoch dní:P
Ja viem iba o cryptsy.com, kde ich mozes kupit za ine kryptomeny. Teda si tam mozes previest napriklad LTC a nakupit DOGE. A potom zas DOGE predas za LTC a tie si posles niekam, kde ich predas za eura.
-
Old Dirty Bastard
Guru
cryptsy.com, coinedup.com, vircurex.com (používam ja)martinsos napísal: Len kde normálne tie dogecoiny kúpiť/predať?
a ako napísal GothaR, na burzách to kúpiš iba obchodovaním s inými cryptomenami (zatiaľ), dá sa to kúpiť aj za fiat meny cez paypal a pod., ale tam je riziko pre predajcov, čiže ťažko nejakého nájdeš, no hľadaj napr. tuna reddit.com/r/dogemarket
-
seth82
Darca
Doge stál už aj 0.0006, takže od svojho maxima je ešte stále ďaleko...Aj keď ja by som si želal, aby vystúpal až na hoci aj dolár za 1 doge
Keď som začal minovať doge, ešte ani jeho web poriadne nefičal a na celom poole sme boli iba tridsiati workeri, preto bola náročnosť totálne pohodová...O pár dní neskôr ich tam bolo tuším viac ako 2300, ale keďže mám iba laptop, tak som vyťažil iba 70K...Uvidíme, ako to bude fičať, ale úprimne si nemyslím, že by mal dogecoin nejakú extra budúcnosť, nebude braný tak vážne ako LTC a Primecoin, prípadne podobné meny...
-
Soviet
Darca
Pomaly nam to opat klesa. Nejake dovody?
asi su v mojej hlave, chcem predat a cakam kym bude nad 1000...
Asi iba cinske vypredaje, ziadne spravy som nezachytil. Ale nevadi, pred vikendom som predal a dnes som nakupil so ziskom 0.5 LTC 
Kazdopadne som zvedavy kam to az klesne, nerad by som LTC videl pod 17 €
Kazdopadne som zvedavy kam to az klesne, nerad by som LTC videl pod 17 €
-
audiotrack
VIP
-
Grim
Darca
...ja by som ho rád videl čo najnižšie...stále čakám na prevod peňazí na kraken jak slintavý pes...