Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Bitcoin, Litecoin, Feathercoin a iné kryptomeny
...doge letí hore, mám pocit, že kým mi príde daľšia dotácia na nákup, tak sa mi už ani neoplatí kupovať...momentálne sa na cryptsy obchoduje za 0,00000235 BTC...
-
seth82
Darca
0.0021. Hahahah. No som zvedavý, kedy to prestane, Doge je momentálne IN a v médiách mu sakramentsky pomohla tá medializácia s bobovým tímom, už to bolo aj v jednej z amerických tv...
Krasne to vyletelo. Nastastie som vecer nakupil. Zda sa, ze to znova drivuje China. Okolo 4 rana naseho casu sa to rozbehne a stupa do obeda, ked pride mierny prepad a potom pomalicke stupanie az do tej 4 rana. Snad sa to zopakuje aj dnes, vsak kazda senzacia trva aspon 3 dni. Okolo obeda to predam a snad klesne trosku na nakup 
-
Old Dirty Bastard
Guru
.....mother of god... why did i sell 8 millions of doge? ja ked niekde v spravach o par rokov uvidim, ze 1 doge ma hodnotu 10 centov, tak si to svihnem z okna
a to som si vravel, ze uz sa neoseriem ako pri btc a ltc, kedy som drzal mince a nechcel predat, pritom to furt pri rychlom naraste padlo.
cize nastal aktualne 10 nasobny narast ceny.. toto si pamatam len pri bitocine, kedy to vystupalo zo 100USD na vyse 1000USD.. neviem co si mam o tom mysliet..ale snad sa este pozrieme pod 100 satoshis
aspon sme si otestovali kam az to ludia vedia vytiahnut
cize nastal aktualne 10 nasobny narast ceny.. toto si pamatam len pri bitocine, kedy to vystupalo zo 100USD na vyse 1000USD.. neviem co si mam o tom mysliet..ale snad sa este pozrieme pod 100 satoshis
-
Grim
Darca
...ja som za posledné dni z toho grafu jak na ihlách...takto napätý som už dlho nebol...a furt mám v hlave utopickú predstavu o tom, ako raz 1 DOGE bude mať hodnotu 1€ a ja budem milonár bez roboty...
Niekto kto by poradil / vysvetlil nejake veci ohladom minovania dogecoin? Skype asi najlepsie. 2x AMD radeon 6950. Za odmenu darujem nejaku cast vytazenych dogecoin (ak dotycny vysvetli ako) 
-
seth82
Darca
Myslím si, že pri terajšej obtiažnosti sa ti doge už minovať neoplatí, ak na to nemáš dostatočné kapacity...Zaplatíš viac za elektrinu, ako získaš z doge.
-
Soviet
Darca
Na tych vykyvoch sa dalo rano tiez dobre zarobit (pokles na 160 a narast naspat o 240 v priebehu 20-30min). Ale samozrejme ja ked kupim, tak akurat v momente, ked to bacne dole na dakej 220ke a teda na najvacsom minime vykyvu mi uz neostanu prostriedky na nakup
Fucking strategy.
Ah tak to bolo rychlejsie jak som si myslel
. Nevyznam sa do tychto kryptomien a mam teraz pozicanu na nejaky cas tuto masinu tak som sa chcel do toho trocha pozret a skusit nieco minovat. Je momentalne nejaka mena ktora by sa asi oplatila minovat?
Tu mas pool, kde je aj prehlad najvynosnejsich mien (v zavislosti od narocnosti a aktualnej ceny)
https://www.multipool.us/
Vyplacaju rychlo a ponukaju moznost bud tazenia jednotlivych coinov alebo dynamicku zmenu na najvynosnejsi. DOGE sice ma narocnost na svojom maxime, ale zaroven stupla aj cena, takze stale je to najvynosnejsi coin.
Navod na tazenie mas tu v otazke How do I get started?:
https://www.multipool.us/help.php
V podstate ide len o stiahnutie cgminera 3.7.2 a vytvorenie bat suboru s adresou poolu a prihlasovacimi udajmi.
https://www.multipool.us/
Vyplacaju rychlo a ponukaju moznost bud tazenia jednotlivych coinov alebo dynamicku zmenu na najvynosnejsi. DOGE sice ma narocnost na svojom maxime, ale zaroven stupla aj cena, takze stale je to najvynosnejsi coin.
Navod na tazenie mas tu v otazke How do I get started?:
https://www.multipool.us/help.php
V podstate ide len o stiahnutie cgminera 3.7.2 a vytvorenie bat suboru s adresou poolu a prihlasovacimi udajmi.
ak sa mozem spytat, kolko ste tam realne vlozili €?
teda s akou sumou obchodujete?
-
seth82
Darca
Ja osobne 0 eur. Vyminoval som za 3 dni, teraz mám na konte asi 100eur a s nimi môžem špekulovať...Mimochodom, ten Vircurex je neskutočne pomalý...
0, ak neratam spotrebu gpu a cpu, cez ktore som tazil niekolko hodin. Inak stale tazim cez Azure, kym mi nevyprsi trial. Skusal som aj HP cloud, ale je pomalsi a neskutocne drahy. Za 24 hodin som u nich minul 79eur zo 100eur trialu, tak som to hned zrusil.
-
Grim
Darca
...80€, z toho za 60€ mám DOGE a 20€ som ešte nepreinvestoval...osobne uvažujem predať cca polovicu DOGE, aby sa mi vrátila investícia a so zbytkom obchodovať ďalej...počkám ale na daľší nárast...
-
Soviet
Darca
To mas to iste s crypsy. Im sa aj stazuju ludia na wiki, ale zatial nic s tym nerobia. Teda vidno, ze kym amici spia, tak fachsi v pohode, ale nakolko sa uz zobudili, tak to uz ide zas nanist cele .seth82 napísal:Ja osobne 0 eur. Vyminoval som za 3 dni, teraz mám na konte asi 100eur a s nimi môžem špekulovať...Mimochodom, ten Vircurex je neskutočne pomalý...
-
Old Dirty Bastard
Guru
co ide na vircurex pomaly? ked davas release na order a cakas dve sekundy?
mne tam ide vsetko v pohode.
-
seth82
Darca
Napríklad keď kliknem na orders...točí a točí a točí kolieskom a asi tak 5 sekúnd čakám. Nehovoriac o tom, čo píšeš - release a vytváranie nových orderov niekoľko sekúnd, veď to nie je normálne...Pokým vytvorím order, už je ponuka úplne iná...Ale už som predal doge, mám 0.15BTC a teraz čakám...sú to peniaze z ničoho, takže to mám celkom na háku, keď padne, tak na tom môžem opäť zarobiť 
-
Grim
Darca
...a teraz z Cryptsy úplne zmizla burza s DOGE aj s mojim zostatkom...od rána mi neprišli DOGE do peňaženky, ale vzhľadom k včerajšiemu oneskoreniu verím, že dorazia...
//zostatok na Cryptsy mi už naskočil, ale burza stále chýba
//už aj burza naškočila...asi len nejaký výpadok
//zostatok na Cryptsy mi už naskočil, ale burza stále chýba
//už aj burza naškočila...asi len nejaký výpadok
-
Old Dirty Bastard
Guru
preto netradeujem na cryptsy.. som cital, ze tam maju riadny backlist na deposity a ze niektorym ani po 20h nedosli doge na konto