rofl ! sorry, ale ja nechapem o com ty tocis! hovoris mi o logike, pricom tvoj post nema ani hlavu ani patu. obvynis ma, ze ja necitam tvoje posty, ale co potom robis ty. ja ti nevyvraciam, ze si cez tento tvoj zazitok nemohol spoznat boha. iba vravim, ze sa mi to zda komicke... taketo skusenosti.... za druhe taketo pribehy od "doveryhodnych ludi" (tym nechcem povedat, ze tvoji stari rodiacia nie su), tykajuce sa viery, pri kt sa zjavuju demoni atd atd.. pocitom strachu, kt je jednou z najsilnesich manipulacnych prostriedkov nabozenskch institucii sa akurat tak vyvolava slepa viera.toto je moj nazor.lama2d napísal: Nakonci som napisal ze preto viem ze je Boh. Ano. Preto lebo som citil vnutorny boj ked som tam chcel hodit tu knihuLOGIKA
Boh, náboženstvá, religionistika, filozofia života a viera
hmmm tak sry, neuveril som na zaklade toho.Spoty napísal:rofl ! sorry, ale ja nechapem o com ty tocis! hovoris mi o logike, pricom tvoj post nema ani hlavu ani patu. obvynis ma, ze ja necitam tvoje posty, ale co potom robis ty. ja ti nevyvraciam, ze si cez tento tvoj zazitok nemohol spoznat boha. iba vravim, ze sa mi to zda komicke... taketo skusenosti.... za druhe taketo pribehy od "doveryhodnych ludi" (tym nechcem povedat, ze tvoji stari rodiacia nie su), tykajuce sa viery, pri kt sa zjavuju demoni atd atd.. pocitom strachu, kt je jednou z najsilnesich manipulacnych prostriedkov nabozenskch institucii sa akurat tak vyvolava slepa viera.toto je moj nazor.
odpoved
ziaden problem, ale ukoncime to lebo je to aj tak flame
Spoty
ludia by mali zabudnut na tieto zidokrestanske pi*ov***. co tak nabozesntvo nasich predkov http://helvete.metalmusic.sk/slovania.html alebo http://krugperuna.freeserverhost.com/
Biblia je zbierka rozpravok a vasho zidokrestanskeho boha mate len vo svojej hlave, nikde inde.
No a ti ludia co tvrdia, ze su ciny potvrdzujuce existenciu boha, nieco na tom bude, ja obcas vidim jezisa v south parku napriklad
Gott mit Uns!
Biblia je zbierka rozpravok a vasho zidokrestanskeho boha mate len vo svojej hlave, nikde inde.
No a ti ludia co tvrdia, ze su ciny potvrdzujuce existenciu boha, nieco na tom bude, ja obcas vidim jezisa v south parku napriklad
Gott mit Uns!
kto by takej cirkvi mohol doverovat ked knazi znasilnuju malich chlapcov.neda sa im v nicomk verit ved ani bibliu neveia poriadne vylozit.pise sa predsa v 2 alebo 3 mojzisovejze citujemKomo napísal:Ja som krestan-katolik..
Osobne verim v Boha aj to ze Jezis tu bol a ze este pride, ale ABSOLUTNE nedoverujem cirkvi.
Je to na moj vkus az velka aglomeracia.
:nebudes mat inych bohov okrem mna a neurobis si rytiny sochy alebo obrazi tohoco je hore na nebi dole pod zemou a ani toho co je vo vodach pod zemou
vies co je viera?je to presvedcenie o niecom co sa este nestalo.napr.chces 10000 .-sk veris ze ti ich boh da tak ich dostanes.NoaHix napísal:kamarat raz vyslovil dobru myslienku: VIERA NIE JE O CHODENI DO KOSTOLA!
z ktorej cirkvi si?lama2d napísal:Boh ekzistuje a kto neveri tak mu kludne vyvratim aj celu Evolucnu teoriu.
Svet neznikol nahodou tak ako potom znikol?
Som krestan ale nie katolik. Katolici maju divnu vieru a aj na tu vam dam par prikladov s cim vobec nemaju pravdu.
A na Boha si premna neverte. Ale Boha musis citit vsrci, a casom pochopis ze je stebou. Musis proste vediet ze je pritebe.
skus napisat myslienku do jedneho postu nie do troch za sebou
upravil spoty
Kód: Vybrať všetko
http://helvete.metalmusic.sk/lol master to co si sem postol meegaaa LOL ten chlapik´. ja nemozem sneho
Ach Hesling atie tvoje úvahy! Rozmýšlaj keby som veril v to že mi mama dá tisícku tak by to bolo len na nej či my ju dá! Takže rovnako to bude akosi aj s tím bohom a tvojou teóriou! Ked boh vidí že ty v neho neveríš a chceš tú tisícku len preto aby si sa materiálne uspokojil tak ti ju nedá lebo on nepotrebuje takích , ktorý iba chú niečo od neho! Vieš tá tvoja "teóŕia" my pripomenula príhodu z prvého ročníka. Jedna moja spolužiačka sa so mnou hádala o existecii boha. A vyslovila presne rovanký názor ako ty! Že ked niečo chce od boha oprečo jej to nesplní hned? Lebo v neho ty ani ona v skutočnosti neverila a chcela to iba preto aby s tím niečo dokázala!
Myslím že tolko by stačilo k tvojej teórii. Btw. Myslím že by si si mal zamyslieť nad sebou že prečo si rovnako naivný ako 7- ročné dieťa!
Myslím že tolko by stačilo k tvojej teórii. Btw. Myslím že by si si mal zamyslieť nad sebou že prečo si rovnako naivný ako 7- ročné dieťa!
-
luCky
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
tak tak a cirkev sa teraz obana tym ze vzduch dichas a nevidis ako potom vies ze je ?? a tak je to vraj aj s bohomkobalt napísal:To mas ako s atomami, ked prisiel nejaky vedec s tym, ze vsetko sa sklada z atomov, tiez ludia tomu neverili verili radsej teorii, ze su 4 zakladne latky - ohen, zem vzduch, voda ci ako to bolo, pretoze tie poznali a atomy vlastne boli neviditelne.
-
luCky
Zablokovaný
a teraz môj názor ja som krestan katolik do kostala chodim lebo musim rodicia si to zelaju a ja sa musim podriadit lebo s PC sa rozlucit nechcem
takze do kostola chodim 
tak no ja v boha neverim ale myslim si ze je dobre ze take daco je ze ludia maju aspon niejake predpoklady ze sa s nimy daco spravi ked skonaju. Jedno je na cirkvi ok ked si zoberiete keby nebolo cirkvi a desatora tak by ludia neboli k sebe dobrosrdecný mili a laskavy a nikomu by na nikom nezálezalo a kazdy by kazdeho postrielal a uz by sme tu dávno neboli tož to je môj názor
tak no ja v boha neverim ale myslim si ze je dobre ze take daco je ze ludia maju aspon niejake predpoklady ze sa s nimy daco spravi ked skonaju. Jedno je na cirkvi ok ked si zoberiete keby nebolo cirkvi a desatora tak by ludia neboli k sebe dobrosrdecný mili a laskavy a nikomu by na nikom nezálezalo a kazdy by kazdeho postrielal a uz by sme tu dávno neboli tož to je môj názor
-
mastermind
VIP
Jesus Christ on Heaven! Lucky to co rozpravas?
vedi ty si protirecis v dvich po sebe iducich vetach.
k tomu desatoru sa radsej nevyjadrujem lebo tomu prd rozumies...
Kód: Vybrať všetko
a teraz môj názor ja som krestan katolik.....
.... tak no ja v boha neverim ale myslim si ...k tomu desatoru sa radsej nevyjadrujem lebo tomu prd rozumies...
mal by si sa s vasimi vazne porozpravat o tom do coho ta vlastne nutia. ked k nemu citis odpor a chodis tam na silu, tak to nema ziadny vyznam. U mna to bolo podobne, ale ras som si povedal ze dost! Uz to takto dalej nemoze ist. Som dospely a mam svoj rozum a presvedcenie a ja viem co je pre mna najlepsie. Jednoducho verim, ale do kostola skrz to ze niekto chce aby som tam siel ... to teda nie.luCky napísal:do kostala chodim lebo musim rodicia si to zelaju a ja sa musim podriadit lebo s PC sa rozlucit nechcemtakze do kostola chodim
BLBOSTluCky napísal:Jedno je na cirkvi ok ked si zoberiete keby nebolo cirkvi a desatora tak by ludia neboli k sebe dobrosrdecný mili a laskavy a nikomu by na nikom nezálezalo a kazdy by kazdeho postrielal a uz by sme tu dávno neboli tož to je môj názor
masterrr napísal: BLBOSTto co pises za nezmysli. Normalny clovek nepotrebuje desatoro, strach z pekla a pod. aby sa spraval slusne, civilizovane, spravne a ako si napisal dobrosrdecne a laskavo
ale vacsinou je to tak. skoro kazdy katolik najme starsi ludia sa spravaju podla desatoro a povec mi ze nie. inak masterrr je smrad
cozeee?whitek napísal:
ale vacsinou je to tak. skoro kazdy katolik najme starsi ludia sa spravaju podla desatoro a povec mi ze nie. inak masterrr je smrad
totalna blbost, poznam kopu ludi co mali tu birmovku (taq sa to vola, nie?) a vobec sa nespravaju podla desatora, navise este v kostole sa klanaju krizu, co je priame porusenie bozich zakonov
BTW pravidlo 6
-
humanstorm
Medium Expert
Moj nazor.
Katolicka cirkev je len jeden velky perfektne "na tu dobu" vymysleny pribeh.
Netreba sa zamyslat nad tym ze ci existuje boh alebo nie.Je to zbytocne.
A aj keby niaky boh existoval tak nemyslim si ze je dobry a milosrdny ale opacne zlomyselne a zly.Treba v prvom rade verit v sam seba a nie v niaku teoriu ktora popiera sama seba.Priklad. krestania popieraju incest a pritom vznik sveta pre nich bol konany v inceste.A X percent krestanov veri v boho cize v jeho priakazani, ibaze vecsinu prikazani porusia.Vseobecna cirkev je jeden velky blud o ktory sa opieraju ludia ktory su nesebestacny a najivny "nic v zlom".
To je moj subjektivny nazor a nikdo mi ho nevyvrati.
Katolicka cirkev je len jeden velky perfektne "na tu dobu" vymysleny pribeh.
Netreba sa zamyslat nad tym ze ci existuje boh alebo nie.Je to zbytocne.
A aj keby niaky boh existoval tak nemyslim si ze je dobry a milosrdny ale opacne zlomyselne a zly.Treba v prvom rade verit v sam seba a nie v niaku teoriu ktora popiera sama seba.Priklad. krestania popieraju incest a pritom vznik sveta pre nich bol konany v inceste.A X percent krestanov veri v boho cize v jeho priakazani, ibaze vecsinu prikazani porusia.Vseobecna cirkev je jeden velky blud o ktory sa opieraju ludia ktory su nesebestacny a najivny "nic v zlom".
To je moj subjektivny nazor a nikdo mi ho nevyvrati.
-
onix
Expert
Komo napísal:Ja som krestan-katolik..
Osobne verim v Boha aj to ze Jezis tu bol a ze este pride, ale ABSOLUTNE nedoverujem cirkvi.
Je to na moj vkus az velka aglomeracia.
tak tam to vedci podtvrdili ) ja verim aj vto co vikonal ale trocha(riadne) sa mi zda ze cirkev nevie co robi.
je vdaka cirkvy pretoze sa jej zdalo ze jej malo plati skola tak podme predat pozemky sukromnikovy a ten k*k*t nam tam zrusil ihriska aby mal SUKROMNE tenisove kurty a uplne nam znicil areal aby tam postavil bytovku