Boh, náboženstvá, religionistika, filozofia života a viera

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Ste veriaci?

ano
569
52%
nie
531
48%

Celkom hlasov: 1100

strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Boh, náboženstvá, religionistika, filozofia života a vie

Príspevok od používateľa strapaty »

petko15 napísal:ci pana boh neexistuje uvedom sa uz ti naivna ovca. chod sa radsej pomodlit k tvojmu jeziskovi. ked poviem ze som bozy syn tiez sa budes ku mne modlit? Ty ovca blba

a vi ma uz nebanujte!! nic zle nerobim
blbe ovce sme vsetci ...len mi mame pastiera ktory nas vedie ...

//autoeditácia príspevku (23 Júl 2014, 7:33)
Waagbistritz69 napísal: odhliadnuc od toho, koho sa pýtaš :lol: neexistencia niečoho sa dokázať nedá
pisal som ze to chcem dokazat???

//autoeditácia príspevku (23 Júl 2014, 7:50)
LuksKE

..keby som mal na vsetko odpovedat tak by som tu musel stravit cele dni bez spanku ...

k tomu komunizmu a fasizmu
citat Podľa mňa sa dobro a zlo odvíja od morálky spoločnosti v ktorej žiješ. Na základe morálky a morálnych hodnôt určujeme čo je dobré a čo je zlé
ludia ktory vtedy zili tak spolocnost urocovala moralne hodnoty ... nadradenost rasy, eugenika, antisemitizmus, holokaust ... stranicka prislusnost, triedna spolocnost... atd ... vysledok bol miliony zabitych a trpiacich ... co moralne urcite nie je aj ked to vtedy spolocnost mala za moralne ... bez viery v boha nic nie je ohybnejsie ako moralka ... ludia si mylia co je moralne a co oni povazuju za moralne...

ked sa bavime o moralke (dobrych mravoch, dobrom spravani )... tak nesmie nikomu ublizovat .. ak je stret dvoch ublizeni preferuje sa vzdy to mensie ... ak je ohrozena nejaka hodnota preferuje sa vzdy zachovanie (chranenie )vacsej ... pritom sa vychadza z teorie rovnosti medzi ludmi ... cize ludia su si rovny bez ohladu na vek pohlavie rasu vzdelanie postavenie atd..

//autoeditácia príspevku (23 Júl 2014, 7:57)
beardie napísal:zazraky nie su dokazy, ale len zle interpretovanie pobluznenie

ano niekolko tisic ludi videlo tancujuce slnko .. vsetci su pobluzneny... jasne ... :D

skus dat priklad aky dokaz by ta presvedcil ... ??? ktory by bol pre teba nespochybnitelny ?? ze by si to nehodil na halucinacie osobne prezitky mimozemstanov iluzionisticke triky atd...

zakladna otazka je co definujes pod pojmom BOH ... a potom sa mozeme bavit o existencii toho alebo neexistencii...
//autoeditácia príspevku (23 Júl 2014, 8:12)
seth82
neviem ktore otazky mas presne na mysli .. niekedy neviem rozlisit ci je to recnicka otazka alebo sa pytas mna .
jednu som nasiel ... ak je boh vsevediaci ci ma clovek slobodnu volu ?? ano ma to ze nieco vies neznamena ze si to tak urobil alebo urcil... ked vidis ze niekto hodi kamen vies ze dopane na zem a si to nezapricinil ... zapricinili to ten kto kamen hadze a zakon o zemskej pritazlivosti...

cize boh dal zakony ... ale ludia sa musia sami rozhodnut ci a ako sa rozhodnu ...

ak boh pozna vsetky alterantivne reality a je vo vsetkych tychto realitach ... ak je mimo cas a mimo priestor (kedze cas a priestor stvoril) je stale vsevediaci ... ci nie???

co sa tyka vsevednosti v suvise s clovekom tak tam je hlavny vyznam ze vie vsetko o nasich skutkoch ktore sme spravili ...ze pred bohom nemozno nic urkyt..
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

strapaty napísal: k tomu komunizmu a fasizmu
citat Podľa mňa sa dobro a zlo odvíja od morálky spoločnosti v ktorej žiješ. Na základe morálky a morálnych hodnôt určujeme čo je dobré a čo je zlé
ludia ktory vtedy zili tak spolocnost urocovala moralne hodnoty ... nadradenost rasy, eugenika, antisemitizmus, holokaust ... stranicka prislusnost, triedna spolocnost... atd ... vysledok bol miliony zabitych a trpiacich ... co moralne urcite nie je aj ked to vtedy spolocnost mala za moralne ... bez viery v boha nic nie je ohybnejsie ako moralka ... ludia si mylia co je moralne a co oni povazuju za moralne...

ked sa bavime o moralke (dobrych mravoch, dobrom spravani )... tak nesmie nikomu ublizovat .. ak je stret dvoch ublizeni preferuje sa vzdy to mensie ... ak je ohrozena nejaka hodnota preferuje sa vzdy zachovanie (chranenie )vacsej ... pritom sa vychadza z teorie rovnosti medzi ludmi ... cize ludia su si rovny bez ohladu na vek pohlavie rasu vzdelanie postavenie atd..
Pockat, chces povedat, ze krestnstvo dava tu spravnu moralku? Ved sa upalovalov krestnskej europe, kretania robili kriziacke vypravy, ....
A take staty ako japonsko, kde nemaju boha ani krestnstvo, preco su vyspele a nezabijaju sa tam ludia, nerobia sa cistky?
tento argument ti nevysiel, nemyslis?
Inak toto sa tu uz omiela aspon tretikrat, tak isto ako dokazy o bohu, vede, jeho zazrakoch a posobeni, a ty to zakazdym ignorujes.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

strapaty: mozes konkretizovat, ktore tancujuce slnko mas na mysli? lebo gugl vyplul vela roznych vysledkov, vacsinou nevalnej kvality

dokaz je nieco, co je overitelne, viacnasobne a nezavisle, takze pre zaciatok 1 taku vec

pod pojmom "boh" to moze byt napriklad ten krestansky, ktory stvoril cely vesmir, snad nieco ako zhmotnenie sameho seba nemoze byt pre neho ziaden problem
pripadne mozes definovat tych dalsich 4999 a od toho sa potom odrazime :)
definicie typu "boh je laska" nie su definicie
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

beardie napísal:strapaty: mozes konkretizovat, ktore tancujuce slnko mas na mysli? lebo gugl vyplul vela roznych vysledkov, vacsinou nevalnej kvality
http://en.wikipedia.org/wiki/Miracle_of_the_Sun
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

harrison314

stale to tu omielam dookola .... takze ked chces sa bavit na urovni upalovania bosoriek.... ukaz mi jediny rozsudok kde cirkev odsudila bosorku na trest smrti upalenim...
a nebit kriziackych vyprav tak dnes tu mame sariu a nieco ako debata na internete a prava lgbti by sme tu vobec neriesili ...

japonsko nerobilo cistky .. zabudol si asi na obdobie 1900 az 1945 cinania (nie len cinania ) by o tom vedeli hovorit...

ja uz treti krat opakujem ze boh sa "vedecky" dokazat neda... je to ako by si chcel skumat tichy ocean(cely) a laboratornej ampulke... my mozeme skumat len interakcie s bohom ... (laska, viera, duchovny zivot.... ) a nedostatok boha (cize hriech a jeho dosledky - smrt a utrpenie)

//autoeditácia príspevku (23 Júl 2014, 12:50)
beardie napísal:strapaty: mozes konkretizovat, ktore tancujuce slnko mas na mysli? lebo gugl vyplul vela roznych vysledkov, vacsinou nevalnej kvality

dokaz je nieco, co je overitelne, viacnasobne a nezavisle, takze pre zaciatok 1 taku vec
napriklad existencia zivota....

pod pojmom "boh" to moze byt napriklad ten krestansky, ktory stvoril cely vesmir(tak to je len cast podstaty Boha... boh otec), snad nieco ako zhmotnenie sameho seba nemoze byt pre neho ziaden problemvidis a napriek tomu neveris v jezisa krista(boh syn) aj ked sa zhmotnil... prejde generacia a uz to pravda nebude...
pripadne mozes definovat tych dalsich 4999 a od toho sa potom odrazime :)... mna zaujima co sa tebe evokuje pod tym pojmom ...v co vlastne neveris.....
definicie typu "boh je laska" nie su definicie... vidis lasku tiez nikdy nik nedokazal, nevidel a veris ze existuje ... a bez dokazov...
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

[quote="strapaty"]
a nebit kriziackych vyprav tak dnes tu mame sariu
....[/color]

take nieco im uz nedochadza, to uz je "prilis do hlbky", staci ostat na povrchu, boli kriziacke vypravy a hotovo ... Ale ved pockajme si, mozno sa dockame
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

[quote="tehla"][/quote]

mozno ked niekomu odtnu ruku a vypichnu oci ze vypisoval blbosti po internete zistia ake bolo to krestanske zriadenie uzasne..
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Mensie zlo a vacsie zlo - nemozno bagatelizovat. Zlo zostava zlom.

Nabozenstvo ako zlocin lzou = zlo.
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

to iste sa da povedat o ateizme, s ohladom na pocet obeti ateisticke rezimy vyhravaju nad nabozenskymi (napr. taky islam je oproti nim len neskodna hra s palicami a prakmi)
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Tak isto neuspesny rakusky maliar (1939-1945) propagoval nefajciarstvo - je nefajciarstvo zlocin ?
Ked bude niekto propagovat zabijanie, kradeze, klamanie, podvadzanie - je to zlocin ?
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Toto tu už raz bolo a nikto sa tu nezmohol asi na jeden režim, ktorého primárnym zameraním bol ateizmus.
Tiež môžme USA nazvať kresťanským zriadením a nezdá sa mi moc morálne a mierumilovné.
strapaty napísal:nadradenost rasy, eugenika, antisemitizmus, holokaust ... stranicka prislusnost, triedna spolocnost...
Náboženské vyznanie, neuctievanie "správneho boha", snaha o lekárske a vedecké pokroky atď
strapaty napísal:ked sa bavime o moralke (dobrych mravoch, dobrom spravani )... tak nesmie nikomu ublizovat .. ak je stret dvoch ublizeni preferuje sa vzdy to mensie ... ak je ohrozena nejaka hodnota preferuje sa vzdy zachovanie (chranenie )vacsej ... pritom sa vychadza z teorie rovnosti medzi ludmi ... cize ludia su si rovny bez ohladu na vek pohlavie rasu vzdelanie postavenie atd..
Súhlasím. Ale nie je to výmysel kresťanstva, ktoré si myslí, že ako jediné má patent na morálku. Tiež má nejakú nutkavú potrebu stále rozhodovať, čo je a čo nie je to menšie ublíženie, hodnota.
piton
King
King

seth82 napísal:http://ziar.sme.sk/c/7290350/metalovy-f ... j-kdh.html Ďalší názorný príklad toho, ako sa kádeháci a kresťania nevedia zdržať toho, aby sa motali do životov iným, aj tým, ktorí s nimi nechcú mať nič spoločné. Vraj hluk. Je to raz do roka, dajme tomu dva dni. Ja tu na východe musím pravidelne trpieť hluk z debilných svadieb kresťanov, ktorí sa po presune z kostola začnú do rána (a niektorí aj dlhšie) hlučne ožierať a vypekať naplno kadejaké "šlágre". Samozrejme, ešte dodnes existuje tá predstava, že metalová hudba = proti veriacim a podobne. Dodnes si pamätám, ako nám na cirkevnej škole mníška vysvetľovala, že skratka AC/DC znamená niečo v zmysle "proti kristovi"...
k tomuto... celkom pekny suhrn, ake texty maju kapely, ktore tam maju vystupovat, takze tato konkretna metalova hudba urcite je proti veriacim: http://www.peticie.com/gothoom_2014_otv ... dentovi_pz
Vobec sa necudujem, ze maju obyvatelia tej dediny vyhrady...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

tehla napísal:to iste sa da povedat o ateizme, s ohladom na pocet obeti ateisticke rezimy vyhravaju nad nabozenskymi (napr. taky islam je oproti nim len neskodna hra s palicami a prakmi)
Tento nezmysel si tu vytiahol už toľkokrát (alebo tvoji súpútnici) a toľkokrát bol vyvrátený..

K tomu festáku. Som si hodil na youtube random song a hudobne parádička :shock: :

harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

strapaty napísal:harrison314

stale to tu omielam dookola .... takze ked chces sa bavit na urovni upalovania bosoriek.... ukaz mi jediny rozsudok kde cirkev odsudila bosorku na trest smrti upalenim...
a nebit kriziackych vyprav tak dnes tu mame sariu a nieco ako debata na internete a prava lgbti by sme tu vobec neriesili ...
Nenarazam na uplovanie, na kriziacke vypravi, ani na kominuzmus, ale na tvrdenie ze jedina spravna moralka je ta krestnska, lebo je od Boha.
Priklady ti najdem v priebehu tyzdna. A vyhovorka ze cirkev nezabila nikoho je dost trapna, kedze ich "iba" odsudili na smrt. Je to ako povedat, ja som ho nezstrelil, to ta zbran, na ktorej som stlacil spust.
strapaty napísal:ja uz treti krat opakujem ze boh sa "vedecky" dokazat neda... je to ako by si chcel skumat tichy ocean(cely) a laboratornej ampulke... my mozeme skumat len interakcie s bohom ... (laska, viera, duchovny zivot.... ) a nedostatok boha (cize hriech a jeho dosledky - smrt a utrpenie)
Ja ti stvrtykrat opakujem, aj keby sa neda dokazat priamo, da sa vedecky dokazat jeho vpliv a jeho zazraky. Ty sam si z hmoty, ktora je z tohto sveta a tvrdis ze ho citis, preco by ho nemohol citit aj vedecky pristroj, ktori je tiez z hmohy pochadzajucej s tohto sveta a citil by ho na zaklade rovnakych principov ako ty? (To je otazka.)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

strapaty napísal:napriklad existencia zivota....
je dokazane, ze pri vhodnych podmienkach sa vedia aminokyseliny spajat, daj tomu 4 miliardy rokov a mame tu nas vsetkych, mne to ako dokaz staci, dik :)
strapaty napísal:vidis a napriek tomu neveris v jezisa krista(boh syn) aj ked sa zhmotnil... prejde generacia a uz to pravda nebude...
Kristus bola historicka osobnost, ziadne z jeho nadprirodzenych (boli vobec nadprirodzene?) skutkov nie su dokaza(tel)ne
strapaty napísal:mna zaujima co sa tebe evokuje pod tym pojmom ...v co vlastne neveris.....
nieco, co neexistuje a ludia to beru len ako psychicku barlicku, kedze nevedia riadit svoj vlastny zivot
strapaty napísal:vidis lasku tiez nikdy nik nedokazal, nevidel a veris ze existuje ... a bez dokazov...
ale dokazal, je to len chemia a elektrina v mozgu
nie je moj problem, ze ty za tym musis vidiet nieco vyssie

tancujuce slnco neskor
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Andi_Cibula napísal:Tak isto neuspesny rakusky maliar (1939-1945) propagoval nefajciarstvo - je nefajciarstvo zlocin ?
Ked bude niekto propagovat zabijanie, kradeze, klamanie, podvadzanie - je to zlocin ?
nepodanie prvej pomoci je zlocin ??? to mas co za logiku ???

//autoeditácia príspevku (24 Júl 2014, 10:54)
harrison314

pristroj ho nemoze citit nema dusu ... alebo by si musel zistit ze co je dusa... urcite ma aj dusa fyzicky povod(aspon verim v to ) .. to ze taky pristroj nemame neznamena ze nikdy nebude... vlastne budes vediet ozivit akekolvek telo ...

ja netvrdim ze jedina krestanska moralka je spravna ... bozi zakon je v kazdom cloveku ... boh dal omralku (svedomie) vsetkym ... spytam sa inac co je nemoralne na krestanskej moralke ... na miluj boha nadovsetko ... miluj blizneho svojho akoseba sameho ... desatoro ... 7 hlavnych hriechov... 7 cnosti ... ??

//autoeditácia príspevku (24 Júl 2014, 11:04)
beardie napísal:je dokazane, ze pri vhodnych podmienkach sa vedia aminokyseliny spajat, daj tomu 4 miliardy rokov a mame tu nas vsetkych, mne to ako dokaz staci, dik :)
no a vznik tych amino kyselin ... a zakonitosi aby sa vobec prvky spajali .... a vobec aby vznikli ...

na to je jeden dobry vtip ..pride vedec za bohom a hovori co to je stvorit cloveka zo zeme a vody to dokazem aj ja ... boh mu na to tak ukaz ... vedec zobral zem ... a pan boh ho zahriakol no no no ale zo svojho materialu nie z mojho ...

Kristus bola historicka osobnost, ziadne z jeho nadprirodzenych (boli vobec nadprirodzene?) skutkov nie su dokaza(tel)neno comment .. nic z minulosti sa neda dokazat.. ziadne skutky...

nieco, co neexistuje a ludia to beru len ako psychicku barlicku, kedze nevedia riadit svoj vlastny zivottu ti musim zas protirecit ... ked clovek uveri nie je to pre to ze by nevladal niest zivot ... v ziadnom pripade to nie je pre mna barlicka ... a myslim ze pre nikoho....

ale dokazal, je to len chemia a elektrina v mozgu
nie je moj problem, ze ty za tym musis vidiet nieco vyssie

tak pokial chapes lasku ako fiziologicky proces urcite by si vedel spravnymi chemikaliami zariadit aby sa ludia do seba zamilovali ... obetovali svoj zivot tomu druhemu ... zili pre neho .. len ako tie tabletky naparujes?? ci potom budu milovat vsetkych ??

tancujuce slnco neskor
//autoeditácia príspevku (24 Júl 2014, 11:35)
seth82

este k tomu metalovemu koncertu
tu su citacie niektorych textov... toto pocuvaju nase deti ... toto ziju
k vraždeniu detí:
„Obetujte! Obetujte! Zabite v noci dieťa!
Odrežte mäso, spáľte kosti, roztrúste popol po tróne!
Dieťa, moja obeť, prišiel Tvoj čas, ľahni si na oltár a zahyň vo večnom ohni z pekla, ohni od Bála, horiac, kým bohovia slnka konzumujú Tvoje mäso zo zeme.“
(voľný preklad; skupina Inquisition, skladba Rituals Of Human Sacrifice For Lord Baal (Rituály ľudských obetí pre boha Bála);

k vraždeniu kňazov:
„Zahrdúste kňaza! Vydrancujte a spáľte kňaza!“ (voľný preklad; skupina Belphegor, skladba The Cruzifixus-Agnus Dei (ukrižovanie Baránka Božieho));

k vraždeniu kresťanov:
„Smrť tým, čo ho nasledujú! Nájdite pokoj v zabíjaní a zoberte kresťanom život! Robte obete a násilie, aby satan povstal!“ (voľný preklad; skupina Centurian, skladba Misanthropic Luciferian Onslaught (mizantropický luciferiánsky útok));

k násilnostiam na židoch:
„Aj kazatelia židovskej viery musia stretnúť svoju smrť!“ (voľný preklad; skupina Inquisition, skladba Kill With Hate (Zabíjanie s nenávisťou));
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

strapaty napísal:nepodanie prvej pomoci je zlocin ??? to mas co za logiku ???
Podla slovenskych zakonov je nepodanie prvej pomoci trestny cin.
strapaty napísal:harrison314

pristroj ho nemoze citit nema dusu ... alebo by si musel zistit ze co je dusa... urcite ma aj dusa fyzicky povod(aspon verim v to ) .. to ze taky pristroj nemame neznamena ze nikdy nebude... vlastne budes vediet ozivit akekolvek telo ...
Tak potom pojde vedecky dokazat dusu. A ked pochopime co to je pojde dokazat aj boha. Ved vieme detekovat subatomarne castice, ktore takmer vobec neinteruju s hmotov (neutrina), tak preco nie daco co ma mat vpliv na kazdeho z nas, na prirodu na vstko a kazdy den?
strapaty napísal: ja netvrdim ze jedina krestanska moralka je spravna ... bozi zakon je v kazdom cloveku ... boh dal omralku (svedomie) vsetkym ... spytam sa inac co je nemoralne na krestanskej moralke ... na miluj boha nadovsetko ... miluj blizneho svojho akoseba sameho ... desatoro ... 7 hlavnych hriechov... 7 cnosti ... ??
No ale ked nam dal boh moraklu, tak preco je zakazdym ina, a to v pribehu dejin a aj medzi statmi?
Stale nevidim rozumny dovod do moralky komponovat milovanie boha (miluj blizneho svojho akoseba sameho ... desatoro ... 7 hlavnych hriechov... 7 cnosti ...), okrem toho destoro neodorzuju ani krestnia.
Cim je zla europska moralka? Cim je zla anticka morlaka? Cim su zle sucastne zakony?

//autoeditácia príspevku (24 Júl 2014, 11:53)
strapaty napísal:este k tomu metalovemu koncertu
tu su citacie niektorych textov... toto pocuvaju nase deti ... toto ziju
k vraždeniu detí:
„Obetujte! Obetujte! Zabite v noci dieťa!
Odrežte mäso, spáľte kosti, roztrúste popol po tróne!
Dieťa, moja obeť, prišiel Tvoj čas, ľahni si na oltár a zahyň vo večnom ohni z pekla, ohni od Bála, horiac, kým bohovia slnka konzumujú Tvoje mäso zo zeme.“
(voľný preklad; skupina Inquisition, skladba Rituals Of Human Sacrifice For Lord Baal (Rituály ľudských obetí pre boha Bála);

k vraždeniu kňazov:
„Zahrdúste kňaza! Vydrancujte a spáľte kňaza!“ (voľný preklad; skupina Belphegor, skladba The Cruzifixus-Agnus Dei (ukrižovanie Baránka Božieho));

k vraždeniu kresťanov:
„Smrť tým, čo ho nasledujú! Nájdite pokoj v zabíjaní a zoberte kresťanom život! Robte obete a násilie, aby satan povstal!“ (voľný preklad; skupina Centurian, skladba Misanthropic Luciferian Onslaught (mizantropický luciferiánsky útok));

k násilnostiam na židoch:
„Aj kazatelia židovskej viery musia stretnúť svoju smrť!“ (voľný preklad; skupina Inquisition, skladba Kill With Hate (Zabíjanie s nenávisťou));
Co ak je to len metafora?
Co tak si konecne uvedomit rozdiel medzi fikciou v umeni a realitov? To iste ako pri Da Vinciho kode.
Samozrejme najde sa magor, co zabije a sucastne pocuva takuto hudbu, alekeby pocuval cirkevne chorali, tak by vrazdil tiez. Mas to iste ako nasilie a vidohry.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

harrison314 napísal: No ale ked nam dal boh moraklu, tak preco je zakazdym ina, a to v pribehu dejin a aj medzi statmi?
Stale nevidim rozumny dovod do moralky komponovat milovanie boha (miluj blizneho svojho akoseba sameho ... desatoro ... 7 hlavnych hriechov... 7 cnosti ...), okrem toho destoro neodorzuju ani krestnia.
Cim je zla europska moralka? Cim je zla anticka morlaka? Cim su zle sucastne zakony?
Lebo Boh nam dal taku moralku, ktora sa vyvyja podla potrieb doby a spolocnosti :)

Strapaty: aj ja mam k tym textom svoje co povedat, ked som bol v puberte tak som pocuval Misfits. Ukazka moj volny preklad najoblubenejsej pesnicky od nich:
"Ked ti odseknem ruky a odseknem nohy
budes ma aj napriek tomu lubit ?
Ked si zviazana, mat zaviazane usta, zavesena a vystavena,
budes ma aj napriek tomu lubit ?

Preco ma napriek tomu nelubis ?

Rezem nozom,
krv strieka vsade naokolo,
bude mojou zenou,
mojou druhou chrbticou.
Rezy musia byt presne,
viem co mam robit,
ruky sa mi trasu,
nemozem si dovolit aby sa mi noz vysmykol. "
No aj napriek tomu, ze som toto z oblubou pocuval, nikdy som nemal potrebu niekoho dorezat nozom ...
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Specialne pre strapateho, z knihy Bosorky a čarodejnice - dejiny prenasledovania od Nigel Cawthorne
Prílohy
35 001.jpg
35 002.jpg
35 003.jpg
35 004.jpg
piton
King
King

miki, no nehovori sa tu o vplyve hudby na vyvoj mladeze :) A Misfits su v porovnani s tym metalom len slaby odvar... By som chcel vidiet ten bordel, keby sme v tych textoch vymenili napr. slovo "krestan", "knaz" za nejake slovo ukryte pod skratkou LGBT... To by sa pekne otocilo... Nenadavalo by sa na kadehakov a krestanov, ktori sa motaju do zivota inym, ale kazdy by bol pobureny, ako si vobec dovolia takuto kapelu pustit na uzemie Slovenska :)
Napísať odpoveď