Boh, náboženstvá, religionistika, filozofia života a viera
-
Jozef Koval
Medium Star
Re: Boh, náboženstvá, religionistika, filozofia života a vie
Viete čo na vás sa hodí jeden citát z biblie
Nedávajte, čo je sväté, psom a nehádžte svoje perly pred svine, aby ich nohami nepošliapali, neobrátili sa proti vám a neroztrhali vás. Mt 7,6
Nedávajte, čo je sväté, psom a nehádžte svoje perly pred svine, aby ich nohami nepošliapali, neobrátili sa proti vám a neroztrhali vás. Mt 7,6
Argumenty nemáš?
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Psst vyplasis ho.beardie napísal:Argumenty nemáš?
A teaz z ineho sudka, daco o viere, kuzlach, obracani na pravu vieru a nadprirodzenych schopnostiach
-
Jozef Koval
Medium Star
-
harrison314
Hardcore addict
To napisa audio (ale stale je to vtipne) a ja som chcel argumenty, no doteraz nic a to uz bude zopar mesiacov, mozno aj pol roka.Jozef Koval napísal: Psst vyplasis ho.
Zdá sa mi že to si mi už raz napísal,
-
Jozef Koval
Medium Star
No a teraz k dôkazom ohľadom Boha
Prvá vec aby ste boli v obraze
,, Na počiatku bolo Slovo a to Slovo bolo u Boha a to Slovo bol Boh. Ten, to Slovo bolo na počiatku u Boha. Všetko povstalo skrze neho, a bez neho nepovstalo ani jedno z toho, čo povstalo." / Ján 1:1-3 /
Ďalšia vec je dokument ktorý som pridal do prílohy krásne vedecky vyvracia evolúciu
Ďalšie vedecké dôkazy máte tu http://www.b-a-n.sk/index.php/lokality/noemova-archa
Čo sa týka tých primitívnych videí čo si tu pridal stručná odpoveď na primitíva ktorý si myslel že mu niekto uverí že je mesiáš
Ježiš im odpovedal: "Dajte si pozor, aby vás niekto nezviedol. 5 Lebo prídu mnohí v mojom mene a budú hovoriť: “Ja som Mesiáš.” A mnohých zvedú. Mt 24,4
Lebo ako blesk vzíde na východe a vidno ho až po západ, taký bude aj príchod Syna človeka. 28 Kde bude mŕtvola, tam sa zhromaždia aj orly. 29 Hneď po súžení tých dní slnko sa zatmie, mesiac nevydá svoje svetlo, hviezdy budú padať z neba a nebeské mocnosti sa zachvejú. Mt 24,27
Zatiaľ toľko keď ma ešte dačo napadne napíšem
//autoeditácia príspevku (24 Sep 2014, 20:25)
Prvá vec aby ste boli v obraze
,, Na počiatku bolo Slovo a to Slovo bolo u Boha a to Slovo bol Boh. Ten, to Slovo bolo na počiatku u Boha. Všetko povstalo skrze neho, a bez neho nepovstalo ani jedno z toho, čo povstalo." / Ján 1:1-3 /
Ďalšia vec je dokument ktorý som pridal do prílohy krásne vedecky vyvracia evolúciu
Ďalšie vedecké dôkazy máte tu http://www.b-a-n.sk/index.php/lokality/noemova-archa
Čo sa týka tých primitívnych videí čo si tu pridal stručná odpoveď na primitíva ktorý si myslel že mu niekto uverí že je mesiáš
Ježiš im odpovedal: "Dajte si pozor, aby vás niekto nezviedol. 5 Lebo prídu mnohí v mojom mene a budú hovoriť: “Ja som Mesiáš.” A mnohých zvedú. Mt 24,4
Lebo ako blesk vzíde na východe a vidno ho až po západ, taký bude aj príchod Syna človeka. 28 Kde bude mŕtvola, tam sa zhromaždia aj orly. 29 Hneď po súžení tých dní slnko sa zatmie, mesiac nevydá svoje svetlo, hviezdy budú padať z neba a nebeské mocnosti sa zachvejú. Mt 24,27
Zatiaľ toľko keď ma ešte dačo napadne napíšem
//autoeditácia príspevku (24 Sep 2014, 20:25)
Stačí ti to čo som napísal vyššie?harrison314 napísal: To napisa audio (ale stale je to vtipne) a ja som chcel argumenty, no doteraz nic a to uz bude zopar mesiacov, mozno aj pol roka.
- Prílohy
-
- Další těžká rána pro darwinismus.doc
- (729 KiB) 29 stiahnutí
-
harrison314
Hardcore addict
ehm... http://invivomagazin.sk/celosvetova-pot ... te_203.htmJozef Koval napísal:Ďalšie vedecké dôkazy máte tu http://www.b-a-n.sk/index.php/lokality/noemova-archa
Tie videa si ani nevidel, keby si pozeral prve aspon na 3 mnity, tak by si toto nepisal.Jozef Koval napísal:Čo sa týka tých primitívnych videí čo si tu pridal stručná odpoveď na primitíva ktorý si myslel že mu niekto uverí že je mesiáš
Nie dakujem, nemusis. radcej sa vyjadruj k veci a nepostuj citati z jednej knihy, co neodpoveda na nic.Jozef Koval napísal:Zatiaľ toľko keď ma ešte dačo napadne napíšem
Evolucia je dokazany fakt, a dokazy mozes vidiet sam. Clanok s protiprudu, super
.... hmmm jediny podvod je tento film... skus najst jedinu realnu postavu z toho filmu alebo casopis ktory spomynal... teraz by som sa ho ja spytal ci ten film bol podvod .... urcite vsetci pozname odpoved...
-
harrison314
Hardcore addict
napriklad pani s ufom https://www.google.sk/search?q=ann+druf ... d=0CC8QsAQ
aj s knihou http://www.amazon.com/Defend-Yourself-A ... 0609802631
Drahy strapaty, hore mas odpoved na svoju otazku, som zvedavi co na to povies.
aj s knihou http://www.amazon.com/Defend-Yourself-A ... 0609802631
Drahy strapaty, hore mas odpoved na svoju otazku, som zvedavi co na to povies.
Aby človek veril v nejakú noemovú archu z nejakej starej knihy kde sa uvádza 
Niektorí jedinci si stále myslia že keď je niečo staré tak je to automaticky pravdivé a "sväté" ? Prečo stále musíte argumentovať nejakými nič nehovoriacimi citáciami z biblie? To má byť nejaký dôkaz o niečom čo ani neexistuje?
tak to už je iná silaHneď po súžení tých dní slnko sa zatmie, mesiac nevydá svoje svetlo, hviezdy budú padať z neba a nebeské mocnosti sa zachvejú.
Niektorí jedinci si stále myslia že keď je niečo staré tak je to automaticky pravdivé a "sväté" ? Prečo stále musíte argumentovať nejakými nič nehovoriacimi citáciami z biblie? To má byť nejaký dôkaz o niečom čo ani neexistuje?
priznam sa k nej som sa az nedoostal .... hladal som duchovneho a spisovatelku a veducu new age casopisu ale ani po hodine hladania som nic nenasiel.... si frajer ... skus este niekoho ... jedna lastovicka leto nerobi.... aj tak si mislem ze je to fake
//autoeditácia príspevku (24 Sep 2014, 21:13)
Pstros
lebo chcete a ani vy v tom nemate 100 percentu istotu ... kto ma istotu tak sa do takychto tem ani nepozrie....
//autoeditácia príspevku (24 Sep 2014, 21:21)
dobre ufo momeopaticka tu by som presvedcil aj ja ....
//autoeditácia príspevku (24 Sep 2014, 21:26)
zaujimalo by ma kde tych hercov bral ...
//autoeditácia príspevku (24 Sep 2014, 21:13)
Pstros
lebo chcete a ani vy v tom nemate 100 percentu istotu ... kto ma istotu tak sa do takychto tem ani nepozrie....
//autoeditácia príspevku (24 Sep 2014, 21:21)
dobre ufo momeopaticka tu by som presvedcil aj ja ....
//autoeditácia príspevku (24 Sep 2014, 21:26)
zaujimalo by ma kde tych hercov bral ...
-
harrison314
Hardcore addict
[quote="strapaty"]priznam sa k nej som sa az nedoostal .... hladal som duchovneho a spisovatelku a veducu new age casopisu ale ani po hodine hladania som nic nenasiel.... si frajer ... skus este niekoho ... jedna lastovicka leto nerobi.... aj tak si mislem ze je to fake
Menis pravdila hry pocas hry, to sa nerobi. Chcel si jedneho, dal som ti jedneho.
Ten chalpik je znami kuzelnik, a hentake triky robi uz dlho, on necita myslienky, ani sny, ani neobracia na vieru, on len vie ludom vsugerovat co si maju mysliet, pouziva na to gesta rukami, povie spravne slova, vie citat gesta inych ludi a podobne. Treba na to istu vrodenu charizmu a povedal by som dominanciu, ale nie je to nic neralne ani nadpriroznene.
http://invivomagazin.sk/takto-nas-klamu ... cov_86.htm
Menis pravdila hry pocas hry, to sa nerobi. Chcel si jedneho, dal som ti jedneho.
Ten chalpik je znami kuzelnik, a hentake triky robi uz dlho, on necita myslienky, ani sny, ani neobracia na vieru, on len vie ludom vsugerovat co si maju mysliet, pouziva na to gesta rukami, povie spravne slova, vie citat gesta inych ludi a podobne. Treba na to istu vrodenu charizmu a povedal by som dominanciu, ale nie je to nic neralne ani nadpriroznene.
http://invivomagazin.sk/takto-nas-klamu ... cov_86.htm
-
vonjose
Expert
Citáty z biblie nie sú argumenty.Jozef Koval napísal:...
harrison314
neni to menenie pravidiel ... len som si chcel overit pravdivost... a aj po dlhom hladani som nic nenasiel ...
teba nezaujima ci to bli realne osoby... ??? myslim ze slavnu redaktorku a spisovatelku new age by namal byt problem najst....
tak isto som presvedceny ze tam mal vzdy nastrčenych svojich ludi cez ktorych ten klam utvrdzoval... 100 percentna uspesnost nie je realna ..(alebo urobil tych natacani viac a zverejnil len uspesne...)
//autoeditácia príspevku (25 Sep 2014, 8:21)
vonjose
myslim ze v takejto teme su citaty z biblie koranu atd uplne v pohode ...
neni to menenie pravidiel ... len som si chcel overit pravdivost... a aj po dlhom hladani som nic nenasiel ...
teba nezaujima ci to bli realne osoby... ??? myslim ze slavnu redaktorku a spisovatelku new age by namal byt problem najst....
tak isto som presvedceny ze tam mal vzdy nastrčenych svojich ludi cez ktorych ten klam utvrdzoval... 100 percentna uspesnost nie je realna ..(alebo urobil tych natacani viac a zverejnil len uspesne...)
//autoeditácia príspevku (25 Sep 2014, 8:21)
vonjose
myslim ze v takejto teme su citaty z biblie koranu atd uplne v pohode ...
Díky, pošlem ďalej. Na zasmiatie.Jozef Koval napísal: Ďalšia vec je dokument ktorý som pridal do prílohy krásne vedecky vyvracia evolúciu
//strapaty
http://www.imdb.com/title/tt0442663/ful ... t_ov_st_sm
Dám vygoogliť mená z "castu" a nájde mi ich stránky. Ťažké? Asi len pre teba.
-
94jakub
Guru wannabe
strapaty: Že si tak teraz hodinu overuješ pravdivosť ale pri príbehu o Einsteinovi ti to bolo jedno. Hlavne, že sa ti páčila myšlienka.
-
harrison314
Hardcore addict
1, vola sa to posuvanie branky, menis pravidla, chcel si jedneho dostal si ho, potom si chcel dalsieho, je to argumentacny klam, preco si pri preverovani vlastnych tvrdeni nie si tak obozretny?strapaty napísal:harrison314
2, tu su vsteci aj z odkazmi na ich stranky, menami a popisom, jeden link nefunguje, ale vies si to uz dohladat, mne to dlhe hladanie asi trvalo 10 minut....
3, mal len 80% uspesnost, toho pastora nepresvedcil
4, aj keby to je robene na viac pokusov, ukazuje ako to robia podvodnici, ake lahke je dakoho presvedcit, ze sa stretol z bohom, ze jestuje dusa tvojho mrtveho blizkeho, prosto veci co bezny veriaci povazuje, za neochvejny dokaz Boha. A pritom je to vsteko len sugescia a psychologia.
Siberian
dik csfd som take nic nenasiel
//autoeditácia príspevku (25 Sep 2014, 12:58)
94jakub
som rad ze sa ti dobre kope... ty mas urcite vsetky vedomosti overene...
//autoeditácia príspevku (25 Sep 2014, 13:02)
harrison314
4. tak dolezite je ze to funguje nie ??? absolutnu pravdu sa dozvieme aj tak až po smrti...
.. aj tak si myslim ze ten film je len iluzia podla scenara...
//autoeditácia príspevku (25 Sep 2014, 12:58)
94jakub
som rad ze sa ti dobre kope... ty mas urcite vsetky vedomosti overene...
//autoeditácia príspevku (25 Sep 2014, 13:02)
harrison314
4. tak dolezite je ze to funguje nie ??? absolutnu pravdu sa dozvieme aj tak až po smrti...
.. aj tak si myslim ze ten film je len iluzia podla scenara...
Čo funguje? Brainwashing? Tak to áno..máš pravdu..Pre cirkvi, šarlatánov etc. je istotne veľmi dôležité, že sa dá na ľudí uplatňovať.. to je podstata ich existencie a peniaze samozrejme. Na čo ti je potom viera, keď istotu "budeš" mať aj tak až po smrti? To je potom jedno, či veríš.
zeky
kvalitnejsi zivot ... aj pred aj po smrti .. (pred na 100%)
kvalitnejsi zivot ... aj pred aj po smrti .. (pred na 100%)