Boh, náboženstvá, religionistika, filozofia života a viera

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Ste veriaci?

ano
569
52%
nie
531
48%

Celkom hlasov: 1100

mLuks
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Boh, náboženstvá, religionistika, filozofia života a viera

Príspevok od používateľa mLuks »

Blastbit napísal: 25 mar 2025, 18:39 Máš vyhľadávač na všeobecné vyhľadávanie. Viac som sa k tvojmu výmyslu o tom monštre nevyjadroval.
sme v teme o bohu nepotrebujem vyhľadávať všeobcene.
V tvojom prípade si dokážeš navymýšľaš toľko bytostí na prirovnanie, aby ti človek mal pritakať "áno boh neexistuje".
NIč to nemení o tom, že si klamal a vymýšľal si si o tom, ako ja som sa tu moc obracal špagetovým monštrom v minulosti. BUď rád, že ten boh neexistuje, lebo za to, čo tu predvádzaš ako kresťan si nebo nezaslúžiš.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Vidiš ale v téme homosexuáli si mal potrebu riešiť vieru a ideologické monštrum.
Takže tá potreba to hladať všeobecne tu bola ja som si to veru pamatal že si to písal ty.
Boh je dobrý má rád aj ateistov, odpustil aj vrahom, aj vtedy sme sa bavili o tom, nie je zlý.
Ak nevieš čo znamená slovo moc v jednom aj v druhom prípade tak to si dosť bledo na tom, neva.
Edit 2x dole - písal si to ty s nikým iným sa neplietlo, ty jediný si vtedy prvý písal o špagetovom monštre.
Takže z toho predsa len vyplýva na základe ďalšej tvojej vykrúcacej diskusie nižšie, že si podporovateľ hnutia.
mLuks
Addict
Addict

Blastbit napísal: 25 mar 2025, 18:41 Moc neznamená automaticky počet.
aaaa, zase si v koncoch, v úzkych, tak už nastupujú vymyslené definície z blastbitového slovnika slovenského jazyk.

Autoeditácia príspevku po 2 min 19 sek:
Blastbit napísal: 25 mar 2025, 18:45 Vidiš ale v téme homosexuáli si mal potrebu riešiť vieru a ideologické monštrum.
ty si tam riešil vieru atď, A čo tvoja potreba riešiť politku v téme o metabonde? to má ostať nepovšimnuté, lebo si to urobil ty?
Boh je dobrý má rád aj ateistov, odpustil aj vrahom, aj vtedy sme sa bavili o tom nie je zlý.
keď bude niekedy existovať bude možno aj dobrý.

Autoeditácia príspevku po 3 min 57 sek:
Blastbit napísal: 25 mar 2025, 18:45 Ak nevieš čo znamená slovo moc v jednom aj v druhom prípade tak to si dosť bledo na tom, neva.
vynechaj adhominem a nahraď v tej vete to slovo moc, nejakým synonymom, aby to malo ten istý význam ako si pôvodne zamýšľal. som zvedavý akú vetu z toho vykúzliš
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

mLuks napísal: 25 mar 2025, 18:48 aaaa, zase si v koncoch, v úzkych, tak už nastupujú vymyslené definície z blastbitového slovnika slovenského jazyk.

Autoeditácia príspevku po 2 min 19 sek:
ty si tam riešil vieru atď, A čo tvoja potreba riešiť politku v téme o metabonde? to má ostať nepovšimnuté, lebo si to urobil ty?
keď bude niekedy existovať bude možno aj dobrý.
Kontext diskusie tam bol iný. Čo si riešil ty som ti ukázal lebo si tvrdil že si to na fore spominal len 1x v 2014.
Moja chyba, mal som predpokladať že tebe nebude mazané tvoje výlevy o viere, dochodcoch, smutnom živote, akým životom žiješ, starysomar atd v téme metabond.
Môže existovať v inej sfere bytia, v inej podobe, vďaka vede možno o stovky až tisíce rokov na to ľudia prídu. Moc - velmi, náramne si doplň.
mLuks
Addict
Addict

Blastbit napísal: 25 mar 2025, 18:53 Kontext diskusie tam bol iný. Čo si riešil ty som ti ukázal lebo si tvrdil že si to na fore spominal len 1x v 2014.
Znovu klameš a vymýšľaš si, odcituj ma kde som presne napísal, že na fore som to tvrdil len jeden jediný krát. Sme v téme o bohu, logicky to hľadám len v téme o boha a keďže si ty napísal, že vraj som sa sa tým v minulosti moc obracal, tak je logické, že som to hľadal len tu. Neklam, nevymýšľaj.
Moja chyba, mal som predpokladať že tebe nebude mazané tvoje výlevy o viere, dochodcoch, smutnom živote, akým životom žiješ, starysomar atd v téme metabond.
To neboli výlevy, pokiaľ si nechápal kontext to je tvoj problém, tebe vždy uteká pointa, takže sa nedivým a s tvoju averziou voči mne sa nedivím dvakrát, že si mal nutkanie.
Môže existovať v inej sfere bytia, v inej podobe,
môže to byť alah a ty potom pôjdeš do zatratenia lebo si celý život veril v nesprávneho.
Moc - velmi, náramne si doplň.
moc2 hovor.
I. čísl. zákl. neurč. veľa, mnoho, op. málo: m. ľudí
II. prísl. veľa, mnoho, op. málo: m. hovoriť
Takže sa ťa stále pýtam, či 3 príspevky za posledných 10 rokov a 3 príspevky z celkovo skoro 3000 znamenajú, že ja som sa veľmi/veľa/mnoho/náramne obracal so špagetovým monštrom v minulosti?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Písal si to niekolkokrát, nie len v 2014. Písal si aj mimo témy metabond čital som celé. Alah je moslimské pomenovanie. Hej náramne aj teraz.
mLuks
Addict
Addict

Ty si jasne napísal, že moc som sa obracal, ja nemôžem za to, že ty si vymýšľaš bludy a potom sa v tom stratíš, tak to musíš korigovať a tápať ako to celé zachrániť.

Takže túto tvoju definíciu budem používať proti tebe, keď zase budeš na niekoho pindať, že 3 z 50 nie su viacerí, ale 3 z 3000 sú veľa/veľmi/náramne
náramne 1. porov. obrovský, nesmierny 2. p. veľmi
náramne 1. porov. obrovský, nesmierny 2. p. veľmi
veľmi vyjadruje veľkú mieru, intenzitu (op. trocha, málo) • hodne • značne: veľmi, hodne, značne mu pomohli •
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

mLuks je levohemisférny slovný fetišista

keď sa v básničke píše, že mesiačik sa kúpal v jazierku, pôjde dokazovať, že mesiac sa nemohol kúpať v jazierku :)
mLuks
Addict
Addict

aspoň neverím rozprávkam o bohu a netrollujem internetové fóra a diskusie ako ty.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Náramne si sa obracal na špagetové monštrum, snáď si s týmto spokojný. Tlieskam, toto všetko pre slovo "niekto".
Tak niekto (všeobecne ! ) nemusí veriť v dobrého Boha alebo v Ježiša a jeho skutky, niekto (všeobecne ! ) verí v niečo iné.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Blastbit no najmä curta - skúste vysvetliť prečo všemohúci vševidiaci spravodlivý Boh pripustí neskutočné utrpenie nevinných (nie len detí) a ak stvoril človeka na svoj obraz boží ako si ho má mysliaci človek vážiť ak pozná priemer ľudí.
mLuks
Addict
Addict

Blastbit napísal: 25 mar 2025, 19:52 Náramne si sa obracal na špagetové monštrum, snáď si s týmto spokojný. Tlieskam, toto všetko pre slovo "niekto".
Tak niekto (všeobecne ! ) nemusí veriť v dobrého Boha alebo v Ježiša a jeho skutky, niekto (všeobecne ! ) verí v niečo iné.
Nie som spokojný, pretože tam máš citáciu významu slova náramne - obrovsky, nesmierny. 3 moje tri príspevky z 3000 nie su ani náramné, ani obrovské, ani nesmierne, ani veľa, ani veľmi obracanie sa na špagetové monštrum. Proste si napísal kravinu, vymyslel si si to, alebo sa ti to doplietlo s niekym iným a už si to konečne priznaj.

Áno, toto všetko preto, lebo máš vždy potrebu rýpať, rýpať a rýpať, a potom si len vymýšľať a klamať.
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

S utrpením je to večná otázka.
Jedno z vysvetlení prečo vládne na svete aj zlo je, že "hriešnik má svoju hodinu a Boh má svoju večnosť". Podľa učenia cirkvi ale tajomstvo zla a utrpenia úplne vysvetlené nie je.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak si to tam doplň a vyskloňuj. Ta rozhodilo slovo "niekto" dosť hemisférne.
starysomar - tak tragédie na nevinných ľudí včetne detí spôsobujú ďalší ľudia.
Zrejme Boh zlomil palicu nad ľudstvom aj vtedy, keď nechali jeho syna mučiť, zabiť.
Priemer ľudí ak myslíš ľudí s dobrými aj zlými stránkami, tak zrejme by nebol Boh tak dokonalý.
Edit dole - u teba by to nebolo a nie je len o 3 postoch, ako to u teba nie je ani o 3 stranách porýpal si.
mLuks
Addict
Addict

Blastbit napísal: 25 mar 2025, 20:19 Tak si to tam doplň a vyskloňuj. Ta rozhodilo slovo "niekto" dosť hemisférne.
Problém nie je skloňovanie, problém je že to slovo znamená absolutne niečo iné, ako značí 3 z 3000 postov. Problém je, že si si to vymyslel, problém je, že si klamal. Ale vidím, že miesto toho aby si si priznal chybu sa ideš odbavovať adhominem. To je také kresťanské, ježiš keď vás dvoch vidí čo tu predvádzate sa musí v hrobe obracať.

Autoeditácia príspevku po 8 min 45 sek:
Blastbit napísal: 25 mar 2025, 20:19 Edit dole - u teba by to nebolo a nie je len o 3 postoch, ako to u teba nie je ani o 3 stranách porýpal si.
ešte nejaké ďalšie výmysli a klamstvá? ešte nejaké ďalšie tvoje autosugescie? Neklam, nevymýšľaj, nezavádzaj a bude tu kľud.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

mLuks napísal: 25 mar 2025, 21:14 Problém nie je skloňovanie, problém je že to slovo znamená absolutne niečo iné, ako značí 3 z 3000 postov. Problém je, že si si to vymyslel, problém je, že si klamal. Ale vidím, že miesto toho aby si si priznal chybu sa ideš odbavovať adhominem. To je také kresťanské, ježiš keď vás dvoch vidí čo tu predvádzate sa musí v hrobe obracať.

Autoeditácia príspevku po 8 min 45 sek:
ešte nejaké ďalšie výmysli a klamstvá? ešte nejaké ďalšie tvoje autosugescie? Neklam, nevymýšľaj, nezavádzaj a bude tu kľud.
Napríklad tá tvoja obsesia s ružovým slonom a modrým chobotom už v 2014. V 2024 nutkanie to opakovať.
A ešte ako si klamal že s niekym iným som písal o špagetovom monštre, bol si to ty v téme homosexuáli, tvoj spam.
Pre mna si uškriekaný škret niečo horšie od nejakého internetového trolla lebo pri slove "niekto" tu máš 3 strany škrekotu.
Ked si ťa budem chcieť v nejakej téme zobrať do huby tak to urobím kedy chcem a ako chcem nepotrebujem tam písať "niekto".
Ked budem chcieť nebudem reagovať aj mesiace ako tomu bolo okrem jednej výnimky v metabonde opäť po tvojom 5 strannovom spame.
Edit - nechtiac pridané písmeno pri písaní v slove obsesia, opravené. Ano si ním, druhých označuješ trolmi.
mLuks
Addict
Addict

Takže znova to už nezvládaš a ideš do čo raz hrubšieho adhominem. Opakuje sa to pri každej jednej debate, vždy už keď nemáš čo povedať začneš človeka urážať, ponižovať, zosmiešňovať, už si začal používať aj expresívnejšie výrazy "zobrať do huby"
Blastbit napísal: 25 mar 2025, 21:20 Napríklad tá tvoja obscesia s ružovým slonom a modrým chobotom už v 2014. V 2024 nutkanie to opakovať.
už ťa ani nejdem odkazovať na to aby si si naštudoval význam slova obsesia (neviem čo je obscesia), ale použiť jedno slovne spojenie dva krat za 10 rokov je neskutočná obsesia, ephramko by sa k tomu mohol vyjadriť.

obsesiu máš skôr ty v tom, že označuješ iných userov, že píšu spam ale pritom aj ty sám ho tu produkuješ dosť veľa a je ti aj mazaný.
A ešte ako si klamal že s niekym iným som písal o špagetovom monštre, bol si to ty v téme homosexuáli, tvoj spam.
podľa vyhľadavania špagetové monštrum používali aj iný useri, ja som nepátral komu o tom písali ale, znovu ma fascinuje tvoje dedukovanie, že sme si o tom napísali v dvoch postoch aj to po jednej vete a ty si z toho vyvodil, že ja som sa s tým moc obracal.
Pre mna si uškriekaný škret niečo horšie od nejakého internetového trolla lebo pri slove "niekto" tu máš 3 strany škrekotu.
ďakujem, ešte aké urážky dáš na moju adresu, poď ukáž sa čo všetko dokážeš keď vypeníš za klávesnicou
Ked budem chcieť nebudem reagovať aj mesiace ako tomu bolo okrem jednej výnimky v metabonde opäť po tvojom 5 strannovom spame.
ty už moju debatu v metabonde nechaj laskavo na pokoji a začni sa starať o seba, aby si si pamatal s kým si čo píšeš a kedy to píšeš a koľko kto čo napísal aby si o ľudoch takto hlúpo neklamal a nevymýslal si ako teraz o mne.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Potvrdené aj s linkami. Pri 3 stranách by to neostalo. Takže jedným slovom - stav.
Celkom triezvy pohlad predstavitela cirkvi https://www.cirkev.cz/kardinal-parolin- ... vano_51818
" Státní sekretář Svatého stolce vyjadřuje znepokojení nad „systematickým porušováním mezinárodního práva “
mLuks
Addict
Addict

Blastbit napísal: 25 mar 2025, 22:01 Potvrdené aj s linkami. Pri 3 stranách by to neostalo. Takže jedným slovom - stav.
No to som ešte zabudol dodať, že vždy keď si v koncoch prídu aj tvoje "odborné" psychologické posudky, lebo veď máš diplom z psychologie aj s PhD a 30 ročnú odbornú prax, takže ty to vždy vieš odhadnúť najlepšie. Už minule si mi ich robil, zabudol som ti vtedy zaplatiť za nich, tak snáď sa nehnevaš, číslo účtu do SS, pošlem teraz. /irony/

Vravím ti, neklam, nevymýšľaj si, neprekrúcaj veci, nerýp a bude kľud. ty ale vždy musíš robiť opak toho a potom tu len vyplakávaš o spamoch, pritom ty si súčasťou tých spamov, lebo keby si nereagoval, tak je ticho.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Potvrdené aj s linkami taky tak. No dosť tvrdý prípad náboženskeho stavu v Indii https://www.topky.sk/cl/11/2956971/Tlac ... j-39-obeti
" Sviatok kumbhaméla je šesťtýždňový náboženský sviatok. Podľa hinduistickej mytológie ide o pripomienku súboja bohov a démonov o džbán s nápojom nesmrteľnosti."
" Niekoľko kvapiek dopadlo aj na breh Gangy v severnej Indii a hinduisti veria, že kúpeľom v posvätnej rieke zo seba zmývajú hriechy. "
Napísať odpoveď