Takže znova to už nezvládaš a ideš do čo raz hrubšieho adhominem. Opakuje sa to pri každej jednej debate, vždy už keď nemáš čo povedať začneš človeka urážať, ponižovať, zosmiešňovať, už si začal používať aj expresívnejšie výrazy "zobrať do huby"
Blastbit napísal: 25 mar 2025, 21:20
Napríklad tá tvoja obscesia s ružovým slonom a modrým chobotom už v 2014. V 2024 nutkanie to opakovať.
už ťa ani nejdem odkazovať na to aby si si naštudoval význam slova obsesia (neviem čo je obscesia), ale použiť jedno slovne spojenie dva krat za 10 rokov je neskutočná obsesia, ephramko by sa k tomu mohol vyjadriť.
obsesiu máš skôr ty v tom, že označuješ iných userov, že píšu spam ale pritom aj ty sám ho tu produkuješ dosť veľa a je ti aj mazaný.
A ešte ako si klamal že s niekym iným som písal o špagetovom monštre, bol si to ty v téme homosexuáli, tvoj spam.
podľa vyhľadavania špagetové monštrum používali aj iný useri, ja som nepátral komu o tom písali ale, znovu ma fascinuje tvoje dedukovanie, že sme si o tom napísali v dvoch postoch aj to po jednej vete a ty si z toho vyvodil, že ja som sa s tým moc obracal.
Pre mna si uškriekaný škret niečo horšie od nejakého internetového trolla lebo pri slove "niekto" tu máš 3 strany škrekotu.
ďakujem, ešte aké urážky dáš na moju adresu, poď ukáž sa čo všetko dokážeš keď vypeníš za klávesnicou
Ked budem chcieť nebudem reagovať aj mesiace ako tomu bolo okrem jednej výnimky v metabonde opäť po tvojom 5 strannovom spame.
ty už moju debatu v metabonde nechaj laskavo na pokoji a začni sa starať o seba, aby si si pamatal s kým si čo píšeš a kedy to píšeš a koľko kto čo napísal aby si o ľudoch takto hlúpo neklamal a nevymýslal si ako teraz o mne.