Bojite sa tmy?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Bojite sa tmy?

ano
26
16%
nie
137
84%

Celkom hlasov: 163

jozefitko
Medium Expert
Medium Expert

Re: Bojite sa tmy?

Príspevok od používateľa jozefitko »

Ja ked som bol mladsi, tak som mal velku fobiu z tmy... priam chorobne v noci som si nechaval zasvietene svetlo na chodbe, casto som v noci behaval k mame a tak a to som mal okolo 14 rokov :( ale nakoniec som zacal chodit ku psychologicke a postupne sa to zlepsilo az sa to stratilo... ver ci never aj ja som myslieval po veceroch na Exorcistu a bola to hruza kamarat viem co zazivas... odporucam ked nepomaha rozhovor s rodičmi alebo ked si krestan aj s knazom skus chod ku psychologovi, ja som sa strasne hanbil ale tak som diskretne chodil ku nej a bolo to v pohode par stretnuti a bolo to hned lepsie
G0lDiER_
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

ne, nebojim:D ale tiez nemam rad, tak ako tu uz niekto pisal, ked su dvere polootvorene. to mi vadi viac, nez ked su uplne otvorene alebo zatvorene.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ja zas naopak tmu zboznujem ,celkovo mam tmu vsade ,cez den si ju umelo robim ,som asi sova :)
Michalka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Michalka »

keď som bola menšia tak som pozerala rozprávku Nekonečný príbeh .. v nej je taký hnusný čierny pes (vlk) ktorého som sa strašne bála.. nejak som na jeho tvár nemohla zabudnúť a keď som večer mala ísť spať dostala som strach. Myslela som si že ten vlk ma po schodoch prenasleduje a tie strašidelné oči na mňa pozerajú.. samozrejme všade v izbe tma a aj tam som ho "videla" celá v strachu zababúšená v paplóne som zaspávala.. a kvôli tomuto som sa bála tmy.. časom som z toho ale chvalabohu vyrástla.. mama mi vysvetlila pár vecí čo ma upokojilo a všetko bolo zase alright :)
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Hlasoval som za áno. Ale ani nie tak tmy ako skôr pocitu že idem sám v tme po lese/lúke/hocikde mimo civilizácie... Nejak mi tá predstava odmalička nerobí dobre :)
Napísať odpoveď