Bojite sa tmy?
Re: Bojite sa tmy?
Ja ked som bol mladsi, tak som mal velku fobiu z tmy... priam chorobne v noci som si nechaval zasvietene svetlo na chodbe, casto som v noci behaval k mame a tak a to som mal okolo 14 rokov
ale nakoniec som zacal chodit ku psychologicke a postupne sa to zlepsilo az sa to stratilo... ver ci never aj ja som myslieval po veceroch na Exorcistu a bola to hruza kamarat viem co zazivas... odporucam ked nepomaha rozhovor s rodičmi alebo ked si krestan aj s knazom skus chod ku psychologovi, ja som sa strasne hanbil ale tak som diskretne chodil ku nej a bolo to v pohode par stretnuti a bolo to hned lepsie
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
ne, nebojim:D ale tiez nemam rad, tak ako tu uz niekto pisal, ked su dvere polootvorene. to mi vadi viac, nez ked su uplne otvorene alebo zatvorene.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja zas naopak tmu zboznujem ,celkovo mam tmu vsade ,cez den si ju umelo robim ,som asi sova 
keď som bola menšia tak som pozerala rozprávku Nekonečný príbeh .. v nej je taký hnusný čierny pes (vlk) ktorého som sa strašne bála.. nejak som na jeho tvár nemohla zabudnúť a keď som večer mala ísť spať dostala som strach. Myslela som si že ten vlk ma po schodoch prenasleduje a tie strašidelné oči na mňa pozerajú.. samozrejme všade v izbe tma a aj tam som ho "videla" celá v strachu zababúšená v paplóne som zaspávala.. a kvôli tomuto som sa bála tmy.. časom som z toho ale chvalabohu vyrástla.. mama mi vysvetlila pár vecí čo ma upokojilo a všetko bolo zase alright 
Hlasoval som za áno. Ale ani nie tak tmy ako skôr pocitu že idem sám v tme po lese/lúke/hocikde mimo civilizácie... Nejak mi tá predstava odmalička nerobí dobre