bootovacie DVD z rar súboru súrne!!!

Informácie o software, ankety...
mito85
Star
Star

bootovacie DVD z rar súboru súrne!!!

Príspevok od používateľa mito85 »

vopred sorry za blbú otázku ale stiahol som si win7 z jednej ruskej stránky v jednom linku a je to uložené ako rar súbor a preto sa chcem spýtať že ako z toho spraviť bootovacie DVD??
ako v nerovi vyberiem to čo podľa prílohy (vytvoriť image disk) a normálne kliknem na ten rar súbor čo má veľkosť asi vyše 3GB a zobere mi to a už len vypáliť ale neviem či je to dobre aby som zbytočne nepokazil jedno DVD :?
Prílohy
image.JPG
helacik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa helacik »

podla mna ti treba to Rarko rozbalit a mal by z toho vzniknut normalny image a potom das palit
mito85
Star
Star

no rar vyzerá asi takto

//autoeditácia príspevku ( 23 Aug 2009, 19:37 )
help!!!
a potom ešte ako to mám vypáliť aby to bolo bootovacie DVD? lebo ked dám v nerovi bourning room vytvoriť bootovacie dvd, tak mi napíše že je to väčšie ako 2 GB a mám použiť UDF systém ale to som niekde čítal že to sa nenabootuje z toho, tak mi prosím helfnite!!!
Prílohy
image2.JPG
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

Ty nemáš napáliť na dvd súbor. Musíš napáliť priamo ten iso obraz (pozri sa, aké možnosti pri vytváraní dvd máš a snáď prídeš na to, ktorá je tá správna možnosť, keďže mne sa nechce zapínať Windows, aby som sa pozrel, čo v Nero vlastne je).
Blackburn
Star
Star

Príspevok od používateľa Blackburn »

Rozbalis ten rar , budes tam mat iso subor ktory vypalis cez nera presne tak, ako mas v tom obrazku c.1 uplne hore.

alebo ked uz mas ten iso subor (vidim podla nazvu v tom obrazku kde je ten WinRar) tak ten napalis, neviem ako to mas sitahnute, ci to mas zabalene v rare alebo mas uz mas samostatny ISO subor.
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Je to normalne iso. Pri instalacii WinRAR si nechal zaskrtnute integrovat subory s koncovkou iso, preto ti to zobrazuje ako rar subor. Kludne to vypal ako iso na dvd. Pouzi nero alebo imageburn
mito85
Star
Star

Goten napísal:Je to normalne iso. Pri instalacii WinRAR si nechal zaskrtnute integrovat subory s koncovkou iso, preto ti to zobrazuje ako rar subor. Kludne to vypal ako iso na dvd. Pouzi nero alebo imageburn
ako v hornej lište winraru vidím že tam je napísané ......dvd.iso ale jak kukám tak kukám, tak iso súbor v tom zozname nevidím:(( a v nastaveniach winraru mám naškrtnuté že asisiovať so súbormi s koncovkou iso.
akože rozvalil som ten rar súbor ale vytvorili sa mi presne tie isté súbory ako sú na tom 2 obrázku a žiadne iso sa nevytvorilo:(
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

nečítaš poriadne. to len winrar to dokáže rozbaliť. takže nerozbaluj to, vypál to cez nera alebo iný soft, ktorý vapluje bootovateľné DVD
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

ty nic nerozbaluj, ved ten rar je iso...len ti to ukazuje ikonku winraru...zober ten "rar" ktory je mimochodom iso a slahni ho do vyrtualnej mechaniky a dufam ze uz pochopis...alebo si odinstaluj winrar a potom tomu uz na 100% pochopis :roll:
mito85
Star
Star

aháááá:D mna zmiatla tá koncovka čo mi stále ukazovalo že rar:D
a ja už som stahoval UltraISO aby som si vytvoril image súbor:DD
dobre napálim to ako na tom provom obrázku a uvidíme či sa to nabootuje:D
diki all

//autoeditácia príspevku ( 24 Aug 2009, 10:55 )
ešte jedna otázka: dá sa program vLITE použiť aj na úpravu toho iso súboru aby som si uprravil vlasnte inštalačku win7?
Napísať odpoveď