ako v nerovi vyberiem to čo podľa prílohy (vytvoriť image disk) a normálne kliknem na ten rar súbor čo má veľkosť asi vyše 3GB a zobere mi to a už len vypáliť ale neviem či je to dobre aby som zbytočne nepokazil jedno DVD
bootovacie DVD z rar súboru súrne!!!
bootovacie DVD z rar súboru súrne!!!
vopred sorry za blbú otázku ale stiahol som si win7 z jednej ruskej stránky v jednom linku a je to uložené ako rar súbor a preto sa chcem spýtať že ako z toho spraviť bootovacie DVD??
ako v nerovi vyberiem to čo podľa prílohy (vytvoriť image disk) a normálne kliknem na ten rar súbor čo má veľkosť asi vyše 3GB a zobere mi to a už len vypáliť ale neviem či je to dobre aby som zbytočne nepokazil jedno DVD
no rar vyzerá asi takto
//autoeditácia príspevku ( 23 Aug 2009, 19:37 )
help!!!
a potom ešte ako to mám vypáliť aby to bolo bootovacie DVD? lebo ked dám v nerovi bourning room vytvoriť bootovacie dvd, tak mi napíše že je to väčšie ako 2 GB a mám použiť UDF systém ale to som niekde čítal že to sa nenabootuje z toho, tak mi prosím helfnite!!!
//autoeditácia príspevku ( 23 Aug 2009, 19:37 )
help!!!
a potom ešte ako to mám vypáliť aby to bolo bootovacie DVD? lebo ked dám v nerovi bourning room vytvoriť bootovacie dvd, tak mi napíše že je to väčšie ako 2 GB a mám použiť UDF systém ale to som niekde čítal že to sa nenabootuje z toho, tak mi prosím helfnite!!!
Rozbalis ten rar , budes tam mat iso subor ktory vypalis cez nera presne tak, ako mas v tom obrazku c.1 uplne hore.
alebo ked uz mas ten iso subor (vidim podla nazvu v tom obrazku kde je ten WinRar) tak ten napalis, neviem ako to mas sitahnute, ci to mas zabalene v rare alebo mas uz mas samostatny ISO subor.
alebo ked uz mas ten iso subor (vidim podla nazvu v tom obrazku kde je ten WinRar) tak ten napalis, neviem ako to mas sitahnute, ci to mas zabalene v rare alebo mas uz mas samostatny ISO subor.
ako v hornej lište winraru vidím že tam je napísané ......dvd.iso ale jak kukám tak kukám, tak iso súbor v tom zozname nevidím:(( a v nastaveniach winraru mám naškrtnuté že asisiovať so súbormi s koncovkou iso.
akože rozvalil som ten rar súbor ale vytvorili sa mi presne tie isté súbory ako sú na tom 2 obrázku a žiadne iso sa nevytvorilo:(
aháááá:D mna zmiatla tá koncovka čo mi stále ukazovalo že rar:D
a ja už som stahoval UltraISO aby som si vytvoril image súbor:DD
dobre napálim to ako na tom provom obrázku a uvidíme či sa to nabootuje:D
diki all
//autoeditácia príspevku ( 24 Aug 2009, 10:55 )
ešte jedna otázka: dá sa program vLITE použiť aj na úpravu toho iso súboru aby som si uprravil vlasnte inštalačku win7?
a ja už som stahoval UltraISO aby som si vytvoril image súbor:DD
dobre napálim to ako na tom provom obrázku a uvidíme či sa to nabootuje:D
diki all
//autoeditácia príspevku ( 24 Aug 2009, 10:55 )
ešte jedna otázka: dá sa program vLITE použiť aj na úpravu toho iso súboru aby som si uprravil vlasnte inštalačku win7?